Onsdag

Idag fyller Sara 32 år:) Gick därför upp lite tidigare än henne och gjorde frukost på sängen, med tända ljus och grejer:) Hon vart super glad. Sen var det dax för jobb för min del. Eftersom det är Mickes vecka så jobbar jag dagpass Ons och Tors. Hämtade kidsen vid fyra och sen drog vi direkt hem och pysslade, lekte kurragömma, hade disco och myste framför bompa, så nu sover dom efter en rolig men hektisk dag. Själv ska jag plocka lite sen blir det True blood och kvällsfika:)

När det gäller allt det där som har med våran seperation att göra, så hoppas jag att det snart är klart. Vill bara få det gjort så att man kan flytta till nått eget. Och få renovera och göra fint så att William och Isabelle kommer att trivas. Kommer att bli en väldigt stor omställning för både mig och dom, men vet att allt kommer at ordna upp sig för oss alla:)

Sen har vi gjort sånt där tråkigt skit som en bodelning som tydligen måste finnas när man ej är gifta. Men det sjuka är att banken räknade ut vissa saker som jag då trodde stämde, men tydligen hade dom gjort fel, man blir så trött, trodde ändå att banken skullke veta vad dom höll på med, spec när dom har haft om bodelning förut??? Nån som har erfarenhet så vill jag gärna höra tack?

Vi höres imorn kram


Ps. Sara fyller 28 år, vilket man ej kan tro, mooohhhaaaa

Kommentarer
Postat av: Sara

Hahaha!!!

Vilket uppvaktande det blev:) Du är toppen!!!Ang bodelningen. Vi gjorde så att vi delade upp allt. Vi gick igenom rum till rum och fick säga en varsin sak vi skulle ha. Varannat föremål helt enkelt. Sen hade vi bakat in en kredit på bensin som han hade i huslånet så den fick han fortsätta att betala av efter att vi sålt huset.

Men vi tog aldrig reda på vad det var som gällde faktiskt utan så det som en självklarhet att det skulle delas lika oavsett vad som hade hänt mellan oss.Hoppas allt går bra!

2010-09-22 @ 23:48:20
URL: http://bigmamasara.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0