Saknar!!!!!

Livet är ju inte riktigt som det var när man var yngre. Folk flyttar och skaffar egna liv. Förr kunde man ringa en vän och se på film eller åka iväg till någon kompis när som helst. På ett sätt är det tråkigt att man inte kan ses när man man skulle vilja, men jag vill att ni ändå ska veta att jag tänker på er alla varje dag, ni vet vilka ni är:) Är heller inte lika glad i att prata i tlf nu för tiden. Man värdesätter sin tid på ett helt annat sätt nu när man har barn. För det första HATAR kidsen när jag pratar i tlf och för det andra så vill jag hellre umgås med dom. Kan lika gärna kolla in hur alla mår på facebook:)

Har jobbat hela veckan. Trivs så sjukt bra med min nya arbetsuppgift, det är verkligen super kul! Vi är som en liten familj allesammans och det är så det ska vara. Sen saknar jag ju såklart Sara och Johanna, men vafan dom sitter 20 meter ifrån mig:)

Efter jobbet idag åkte jag och lämnade Isabelle hos Farmor och sen var det dax för lite Mamma och son tid. Det vart bio till Williams förtjusning. Tror nog också att det var jag som skrattade mest i hela biosalen. Vi såg "Megamind" och den var jätte bra!!

Har precis kommit hem från lgh. Idag har jag (eller ikväll rättare sagt ) grundmålat hallen efter några omgångar med bredspackling och slipning. Sen hann jag med att måla taket två gånger. Imorn ska jag grunda alla lister och måla. Sen ska det sättas reperationstapet i vardagsrummet innan jag grundar och målar, ja som ni hör tar det tid. Jobbar ju varje dag och är med familjen så det får ta den tid det tar. Nu är det kudden som gäller, gäsp!

Kram kram på er!!

Julmys!!

Julhelgen har varit toppen! I Torsdag åkte vi till min syster och spelade bingolotto (som vi ej rättade) Sen åt vi som vanligt enligt tradition skinkmackor och en massa godis:) Mamma fick vara tomte i år, men William höll på att komma på henne. Fick säga åt henne flera gånger på engelska att låta mörkare i rösten. Så när tomten ( mamma) hade gått sa William direkt att han trodde att det var Mormor:)

Kidsen fick en massa leksaker, som vanligt för mycket, men men.. Nu är det iaf så slut på att få nånting förut om det är födelsdag eller julafton. William har bilvit äckligt bortskämd. Fick senaste i morse en utskällning för att jag vägrade att köpa nått till han på väg hem från jobbet, hallå??? det var julafton för två dagar sedan och ändå ska dom bara ha och ha. Vet ju att det är ens eget fel, så nu ska vi bli stenhårda på detta.

Ist för att gå ut på juldagen som alla gör så hade vi julmys och sov över hos Sara. Sara lagade jätte god mat och barnen såg på film och åt hamburgare. När jag skulle natta dom vilket i för sig var vid elva så somnade jag med:) Tant det är vad man är nu för tiden:)

Idag har jag jobbat, medans Micke och barnen har firat jul med hans släkt. Till veckan så är det jobb och renovering som gäller. Ska försöka med en sväng till det nya badhuset i Kristinehamn med om vi hinner.


Isabelle trodde at Liam var en docka, så hon sa min min hela tiden, snuttan då!





















Fixade direkt ordning hennes julklappar, skulle dock behövas lite mer bokhyllor.










Helgen och julshopping

I Fredags mådde jag bättre så det vart en tur till Lek & buslandet. Johanna och Axel följde även med oss vilket var väldigt uppskattat av oss alla:) Jag och Johanna var nog mer åksugna en barnen. Med lite mutning så kunde vi båda åka och bli fotograferade:) hahahaha, allt går. Vissa kort har jag dock lovat att inte visa, åldern visar sitt rätta ja om man säger så:)




















Till kvällen vart det mys och bus med familjen.






Sen var det dax att plocka fram vår plast gran som vi köpte på loppis för ett år sedan:)
Smidigt, dock inte lika kul!!




Idag har jag jobbat som vanligt sen åkte vi in till Örebro och handlade alla julklappar. Det var lite svårt att handla eftersom William smög efter som en hök och försökte titta vad vi skulle köpa.
När vi kom hem tittade vi på " det regnar kötbullar" Så nu sover han som en stock. Lillfisan somnade redan i bilen på väg hem så om jag känner henne rätt lär hon vakna innan tuppen imorn.
Själv mår jag sisådär. Vart ju som sagt bättre i Fredags, men har sen igår ont i hela kroppen igen och mår illa, inte magenfluensa utan mer som kraftig magkattar.

Nej nu ska jag försöka äta nått sen är det rätt i säng.

kram

Sjukstuga

Kände igår att det var nått på g i kroppen. Micke har vart sjuk hela veckan så vart inte förvånad när jag vaknade inatt och kände mig super sjuk (enligt mig:) Som tur är så får jag aldrig feber, peppar peppar. Jag har inte haft feber sen jag var tio ca tror jag. Idag är alla hemma. Vet inte riktigt hur regeln säger, men får man lämna sina barn på dagis när man är suk? nån som vet? Dom fick iaf vara hemma med oss, trots att vi båda är super hängiga. Var iaf tvungen att åka ner till stan en sväng, har handlat lite nya saker till Håkan (vår vandrande pinne), hahaha. Isabelle tyckte att det var jätte kul att titta på fiskar och alla djur, själv höll jag på at svimma. Får se hur pigg jag lär vara imorn när vi ska till Lek & buslandet som jag har lovat William.




Onsdag

Idag har jag och Johan spärrmålat i vardagsrummet, nu börjar det gå framåt:) Vill verkligen få allt klart nu känner jag. Imorn ska jag vara där i flera timmar, men på Fredag är jag både jobb och renoveringsledig så då ska vi åka till Lek & buslandet, vilket kommer att bli väldigt uppskattat av en viss kille:) Sen är det Mickes barn helg och min jobb helg så får se hur mycket jag hinner vara i lgh.

Här kommer en så fin bild på mina bästa:)



Sen la jag bara upp dagis korten på face, så för er som andra här kommer dom.
Mamman=stolt över sina barn:)






Kort

Här kommer lite kort från i helgen. I Fredags var det som sagt julfest med hela jobbet. Det vart en super lyckad kväll. I Lördags gifte sig min bror och hans tjej. Det var verkligen ett jätte fint vinterbröllop. Sen var det så kul att träffa släktingar man inte har träffat på så länge. Så synd att min Moster m familj och Mormor bor i Skåne.
I Söndags var det dax för pirat kalas på Jaxons fyra års kalas. Men William ville inte klä ut sig. Ibland kan han bli helt anti.




Fix innan bröllopet:)














Min syster och Mamma gjorde tårtorna




Mormor och lillan dansar




Jaxon Pappa bakade denna coola tårtan

Har precis kommit hem från jobbet. För er som inte vet så är jag väldigt slarvig. I bröllopshäftet hade dom skrivit att " om ni vill att nått ska gå sönder eller komma bort, då ska ni kontakta Annelie" Det stämmer ifs:) Sen jag började på beställningen har jag hunnit spillt kaffe på tangentbordet två gånger, fått kaffe på hela armen, suttit på tuggummi som kletat fast i baken, spillt ut vatten flaska över borde och tappat mitt hedsett under bordet mitt uppe i ett samtal, ja som sagt jag är sååååå slarvig, måste verkligen skärpa mig;)

kram o hej från mig!!

Måndag

Hej på er!! har en massa kort att lägga ut, men min dator krånglar så återkommer imorn med massa roliga bilder från brölloppet och jufesten:) Nu blir det Vampire Diaries och kvällsmys efter en kväll på jobbet!!!

kram

Ge mig mer tid tack!!

Är just hemkommen från lgh. Jag har fått hjälp av johan på jobbet så vi har lagt klart golvet nu mellan William och Isabelles rum, kommer att bli så fint:)

Imorn ska vi ner på stan och kolla bröllopskläder till alla, får se hur det går med två barn?? På Lördag ska min bror gifta sig. Min bror är 24 år och hans tjej är 20 år och dom har redan vart tillsammans med i 5 år och har ett barn tillsammans.

På fredag är det jobbfest. Vart faktiskt nominerad till åretmedarbetare, vilket var jätte kul tycker jag:) Kommer fler kort på bloggen när jag har tid. Skulle verkligen behöva dubbelt så mycket tid. Har så sjukt mycket kvar i lgh innan vi kan flytta in, jobbar jämt och jag inte handlat en enda julklapp.

Ska även till doktorn igen ( för tusende gången detta år) Så har ju såklart frikort, hahahaha. Saken är den iaf att jag har fått en skit jobbig klåda på kroppen som kan komma när som helst. Det börjar ex klia på armen, när jag kliar tillbaka kommer det upp en prick som ser ut som ett knott bett som då börjar klia som fan. Tillslut kliar jag sönder det och det början blöda. Det är så sjukt påfrestande och framför allt för min stackars hud, så imorn hoppas jag på starka salvor:)

Fredag

Har precis jobbat ett kvällspass vilket jag anser är dom bästa passen. Har fixat och donat så fint på min plats:O) Har till och med köpt mig en egen ljustake. Igår bakade jag och kidsen bullar som jag tog med och bjöd på idag, vilket vart väldigt uppskattat av alla.

Igentligen är det Mickes helg, men det blir ju ingen skillnad nu när vi bor ihop iaf, men vi håller på våra helger ändå. Så ikväll skulle Micke ut med några vänner så när jag kom hem förväntade jag mig att dom skulle gå. Men nej... tydligen skulle dom vara kvar till halv tolv och sitta uppe och använda min dator och spela musik på. Jag hade ju tänkt att ha en riktigt myskväll och se på nån bra film på datorn. Så som ni alla tjejer vet så är det vi som bestämmer:) Så efter lite tjat så gick dom ner, hahahahah.

Imorn ska vi ha en hel dag i Nora med Linda och hennes barn, hoppas bara att Isabelle mår bra. Hon fick lite feber nu på kvällen, men tror att det har med sprutan hon fick förra veckan, dom sa att det kunde ta en vecka innan hon fick feber så det borde inte vara nån fara.

ha en trevlig helg!!

RSS 2.0