Har ett stort hål i mitt hjärta

Nu har vi lämnat Isabelle och William hos Mamma. Känner som ett stort hål i mitt hjärta. Jag är verkligen jätte blödig när det gäller sånt här. Tänker alltid att, är det värt det? Men som Micke säger. Alla föräldrar behöver lite egentid med varandra eller själva, men det är tungt!

Som vanligt är jag alltid i sista minuten med allt. Har precis sprungit runt halva stan efter ett par gummistövlar. Helt otroligt att jag inte äger ett par!! Så nu köpte jag jätte fina stövlar. Snordyra men nu har jag iallafall ett par:)

Ska snart hoppa in i duschen och sen göra mig klar. Vilket kommer bli onödigt igentligen. Om det forsätter att regna så här blir jag en blöt katt ikväll.

Tog lite mysiga kort imorse innan vi lämnade dom


                          Detta är den nya minen jag menar!!!

                       Fångade William på kort, dock inte så bra bild







Tårar!!

Jag har gråtit så att det rinner floder här. Trodde aldrig att Prison Break skulle sluta så här, helt otroligt. Har ni inte sett på detta pogram, kan jag STARKT rekomendera att ni kör en maraton med Prison, så sjukt bra!!!


                       Han är ju så snygg så man svimmar:)

Nu ska jag krypa till kojs. Det väntas en helg med sena nätter för oss här:)
kram från mig

Regn och rusk

Jag undrar ärligt hur bra dom som bor inom pip området kan sova?? Vi hade alla fönster stängda igår, men ändå kunde jag inte sova. Det hördes jätte väl hit, hmm stackars dom!
Satt och funderade förut hur kul det kommer att bli att gå på pip i helgen om det skulle regna som det har gjort idag. Hoppas verkligen att det avtar, vore inge kul annars.
Micke drog ner för en stund sedan med Lasse som kom på besök idag. Fick höra att dom har sänkt priserna. En tvådagars biljett kostar 695 istället för 895 kr. Dom släpps imorn kl tolv, ska stå först i kön:)

Idag har Maja fixat till mitt hår. När alla extension var ute vart jag himla förvånad över mitt eget hår. Aldrig förut har det varit så tjockt, helt sjukt. Så nu bestämde jag mig för att nästa gång jag sätter i ska jag bara fylla ut det lite, inte förlänga.
Vore skönt om mitt eget hår kunde växa ut. Har haft extension i ca 6 år nu, det är för låååång tid.



 
                                   Min lilla snorfia!!

Här är kortet på mina föräldrar som unga som jag försökte ladda upp på semestern.
 Är skit lik Mamma tycker jag.






William har tröttnat totalt på att jag ska ta kort hela tiden, så därför hade jag inga kort på han idag. Han tar händerna för ansiktet hela tiden och det går INTE att lirka till mig ett:( hmmm hur ska detta blir??

Såg Prison Break igår, det är så spännande så jag nästan ramlar ur soffan, jag får as ont i magen. Tänkte att denna kväll är ju perfekt till att kolla igenom alla avsnitt själv. Har fixat dom sista avnitten nu, så jag kommer väl ha svimma här av spänning.

Ps, när jag läser igenom själv vad jag har skrivit ser jag att jag skriver hela tiden, måste vara jätte störande. Ska försöka tänka på det. Jag skriver ju som jag tänker:)

Trevlig kväll!!

tjo ho

Har varit lite seg på att blogga den här veckan, ska bättra mig:)
Vi är nog det veligaste paret som finns tror jag. Skulle ha åkt till Nora igår, men orkade inte ändå. Riktiga slappisar har vi blivit. Men idag vart det lite mer krut i oss, så vi åkte dit. Om ni inte har testat Noraglassen måste ni göra det. Hasselnöten slår allt, jag lovar!
Hittade lite fina saker. Det är inte billigt med inredningsaker, spec möbler från små antikaffärer. Hittade ett jätte fint skrivbord vilket kostade 1200 kr. Det tycker jag är lite för mastigt för att vara begagnat. Har gjort iordning ena hyllan nu som jag vill ha det.

                                               Vart bra tycker jag!
                      


 
Vill måla byrån vit eller köpa en ny på loppis. Vi har flyttat bordet med, tror det vart bättre så här. Köpte en jätte söt påse, får se vad jag ska ha i den. I ramen ska jag skriva ut ett ord eller ordspråk. Kul att pyssla lite!


Vi  har bestämt oss att gå på PIP i helgen. Fick tag på en billig biljett iallafall, då behöver vi inte må jätte dåligt över att det blir så dyrt. Känner mig ganska peppad nu. Har direkt aldrig varit på nått liknande förut, är direkt ingen festival människa, men ska försöka ändra på det :)
William och Isabelle kommer att ha det helmysigt i Nora, skönt med en barnfri helg faktiskt!

Nu ska jag titta på Prison Break som jag missade i Måndags. Ska nog tina upp lite räkor med.
Micke är i källaren och inreder sitt "hobbyrum" som han kallar det, får se vad det blir av det:)

Pluttfia sover nu. Hon har blivit helrolig. Varje gång jag går ifrån henne har hon lagt till med ett fejk grin. Sen har hon börjat rynka med sin näsa på nått spec sett. Hon är jätte söt när hon gör så, hehehe. Vore lite mysigt om hon kunde bli Mammig. William han älskar sin Pappa, "bara sin Pappa" Kommer ihåg för ett bra tag sen när jag sa till William.
- Mamma älskar dig.... (Fick då som svar att)
- Jag älskar pappa, du är äcklig....

Hur tror ni jag kände mig?? Det var hemsk. Vet att han är liten, men ändå!!! Som nu när Micke har semester. Jag får inte natta han. Pratar han med Micke måste jag vara tyst, säger jag nått kan han skrika till att jag ska vara tyst. Alla säger att det går över, men det har varit så sen han föddes. Stackars mig:)

Nu kurrar min mage, måste gå snart, har svårt att sluta skriva.

Imorn ska jag bli en ny människa igen. Ska sätta om mina extension igen. Har köpt slingade extensions för första gången, jätte fint var det. Känner mig naken utan. Har så fruktansvärt tunt hår. Vi har skojat om det jag och Sara att när jag sitter på ett sånt där "tanthem" Så kommer alla små flickor som jobbar där får sätta i extension på mig, vilket vi sen kom på att det blir nog bara ca tre st. Kommer ju inte att ha nått hår kvar då ju:) hahahah.

Här kommer lite kort! Sen MÅSTE jag avsluta.

    Gjorde en sidfläta i mitt tunna hår:)

 

kram o hej




???

Har sån beslutsångest, vet inte hus vi ska göra till helgen. Det är tänkt att vi ska gå på PIP, men frågan är om det är värt 1800 kr för oss båda?? Hmm måste fundera....

Igår hade vi en riktig slappardag, var knappt utanför huset. Egentligen skulle vi ha gått till banken och ha gjort en andra massa viktiga saker, men vi orkade inte.
Ska snart göra mig iordning. Vi ska åka en sväng till Nora. Det finns så många mysiga butiker med en massa fina inredningsaker, vill även till antikbutiken och äta Nora glass.

Kommer tillbaks lite senare.

Borta bra men hemma bäst som man säger

Nu är vi entligen hemma. Resan hem gick jätte bra. Får så ont i stjärten bara av att sitta still i så många timmar:)
Vi tog ett race på en gång när vi kom hem och packade upp allting, Skönt!
Vet inte vad som är fel på mig?!? jag bara äter och äter. Är hungrig nu igen... Min magsäck har nog blivit större under semestern. hehehehe

Imorn har vi en massa sånna där viktiga/tråkiga saker som måste göras. Men efter det ska jag pyssla lite med mina nya inköp:) Tar kort när allt är klart.
Lite komiskt, men just nu sitter jag vid ena datorn och Micke vid andra. Så umgås vi på kvällarna. Romantiskt va??

                      Min lilla docka!


                                   Min godisråtte prins!

Killar alltså!!

Hade precis en mycket het diskussion ang om vem som ska ta barnen på natten osv. Min sambo och min mosters gubbe tycker att det är självklart att vi kvinnor som är hemma och är mammalediga ska gå upp på natten om barnen vakna. Ge dom mat, vagga dom tillbaka till söms. Men hallå?? Hur enkelt tror dom att det är att vara hemma med flera barn dag ut och dag in. Man ska sköta hemmet, laga mat, vara en glad Mamma, ta hand om sina barn och ta alla konfliker som uppstår. Det är inte så lätt alla gånger. Eller när Pappan kommer hem från jobbet och bara vill vila. Mamman kanske också vill vila och ha lite "egentid". Dock kan jag förstå att om man själv inte har barn kan det vara svårt att sätta sig in i situationen ( Jag hade även det). Men trots vad Micke står i detta har jag varit mycket klar och tydlig hur jag vill att vi ska göra, så som tur är går han upp på nätterna, men med en mycket dyster min.

En annan sak till som stör mig att så fort man ska på fest, eller gå hem till nån/några för att umgås med barnen, så är det som en oskriven lag att Mannen i huset alltid ska få dricka och om dom vill bli fulla. Medans vi tjejer ska ta hand om barnen. Inte för att jag vill bli full med barnen runt omkring mig, men man kan prata om det, eller ta det lungt båda två. Det ska alltid supas så hårt för vissa. Varför kan det inte räcka med två glas vin?? ÅÅÅ blir så irriterad!!!! Nog om detta.

Ska bli så skönt att åka hem imorn. Skönt att få komma in i våra vanliga rutiner igen. Måste börja träna pilats igen, magen har verkligen sackat ihop sig.

/ A

Svininfluensa

Sitter och läser på internet om svininfuensan.Enligt en prognos kommer över 400 000 svenskar att smittas av svininfluensa i höst även om vaccineringen kommer igång snabbt. I värsta fall kan fler än fem miljoner svenskar drabbas. Detta är helt sjukt! Ca 20 till 40 % kan alltså insjukna i svininfuensan.

Symtomer:
* Luftvägsproblem som hosta och förskylning
* Frossa
* Feber
* Diarré

Just nu har både isabelle och William blivit riktigt förskylda, hoppas bara inte dom får feber. Man blir riktigt nojjig som Mamma kan jag lova.

Shopping dag

Här kommer lite bilder från igår!


   

    
  
Isabelle såg ju helrolig ut i sina hörselskydd. William fick nog världens största sockervadd, vilket dock smältes bort av allt regn:) Bollen var häftig med. Tänk om jag hade hoppat in i en sån och rullat runt på vattnet.


Idag har vi haft en riktigt shopping dag. Micke har handlat sig ett par nya converse skor och en ny tröja. Jag har verkligen tröttnat på att stå i provhytt efter provhytt. Köpte lite saker och ting istället till hemmet, visar när allt är på plats.
Barnen skötte sig exenplariskt i alla affärer, riktiga A barn var dom. Köpte även lite nya handukar. När jag kommer ska jag rensa ut alla lakan och handukar och bara behålla dom fina, vissa behöver verkligen slängas. Sen ska jag köpa några nya uppsättningar, behöver inte ha så många som nu.
När vi kom hem slängde jag båda barnen i badet, så nu är dom ren och fina. Satte ner Isabelle på golvet och hitta henne sen ca en meter bort ätandes på ett bords ben, vilken unge!
  

Halloj

Igår vart det en väldigt "blöt" rix fm festival, det regnade nästan hela tiden. Vi åt munkar, sockervadd och kina mat, vart ganska sväld kan jag lova.William åkte karuseller och sprang runt och lekte hela tiden. Isabelle vart jätte fascinerad av all rörelse och musik, hon fick dock ha på sig sina lurar. Kunde se små barn som satt på sina föräldrars axlar och höll sig för öronen för dom inte hade något skydd, Skackars barn!
Vi kom hem rätt sent. Isabelle vaknade som jag visste och ville inte somna, men då vart det istället sovmorgon för oss:)
 

Idag blir det nya äventyr och mer god att mat att njuta av:) kommer tillbaks sen med lite kort från igår.

Ha en toppen dag

/ A


Mina underbara trollungar

Idag har det bara regnat och regnat. Var en sväng till Bil Tema och kollade om dom hade en hjälm till william som han kan ha när han kör sin fyrljuling, men det fanns ingen. Annars har vi tagit det lungt, William har lekt som vanligt och jobbade en sväng i växthuset med min bror och kusin. Han verkligen njuter av att vara här. Nu har vi alla gjort oss i ordning.  Vi ska åka på Helsingborgsfestivalen snart, tydligen så är det Rix FM festivalen. Isabelle har gjort en massa framsteg här. Hon håller själv i sin matflaska när hon äter och reser sig nästan upp med hjälp av saker, min duktiga tjej!!

Här kommer lite kort!!

     Översvämning

   

. 

Vi hörs imorn!! Tar med mig kameran ikväll:)

Kort

Här kommer lite kort!

  Killarna jobbar!!

  
   
  
Killarna tog en paus ute i solen

 
Hehehe, Isabelle tryckte sitt ansikte mot ett fönster.

 

Är så mätt nu så jag spricker snart. Jag bara äter och äter, men det är semester nu;)
Imorn ska vi på Helsingborg festivalen. Måste bara införskaffa hörselskydd till barnen.

Efter att vi var på busfabriken idag så åkte jag karin till Bali ( en möbel butik). Hittade två hyllor som jag ska ha i köket. Köpte även två vita tavlor som jag ska sätta in ett ord eller ordspråk i, vi får se.Hehe fick precis höra att william hade klätt av sig naken och skulle bada i vattenpölen här ute, så det fick bli stora poolen istället:)
Nej nu ska jag väl äta godis som jag har gjort hela tiden.
ha en trevlig kväll!!

/ A



Ta mig härifrån!!!

Just nu vill jag bara hem. När vi kom hem från busfrabriken började jag känna att det kliade på kroppen. När jag kom in i våran lilla stuga som vi bor i upptäckte vi att det har kommit millimetrar. Det är små små djur som kommer från åkern. Alltså det kryllar av dom, överallt på kroppen i håret, i sängen. William hade i hela ansiktet utan att märka av de. Jag får ärligt panik snart, vill rymma......

Vi har försökt att fixa datorn så att man ska kunna ladda upp kort, hoppas att det funkar snart. Har en massa roliga kort från dagens aktiviteter.

Hörs lite senare, det kliar på hela kroppen nu.

Lite kort och annat

Resan ner gick jätte bra. förutom en jätte stökig bil och godis överallt så gick det bra. William mös och tittade på olika filmer. Isabelle satt så snällt och lekte med sina leksaker. passade på att titta på en film när dom små sov middag. Kollade på k2, den är ju jätte bra. Älskar äventyrs fllmer.
Igår sov vi hos min Mormor. Där mös vi med räkor och vin och kollade på gamla kort från när jag var liten. Hittade lite kort från när mina föräldrar var unga. Jag är sååå lik min mamma.

Idag var vi i Ängelholm och gick i små butiker och shoppade. Hittade lite nya inredningsaker som skulle passar min hall till trappan. Hittade även ett väggord " Lycka". Av vitt trä som man kan ha på en hylla i köket.
Nu har isabelle somnat och William leker med min kusin Morgon 8 år. Dom har så kul tillsammans. William har redan hunnit åka traktor och ätit Findusärtor på åkern. Min Moster och hennes Man äger ett trädgårdmästeri. Dom odlar allt från gurkor,  tomater till växter och blommor.
Imorn ska vi åka till Busfabriken. Det är som lek & buslandet i Örebro.

     
Lite kort på mig och min Moster.

    Min Mormor
William och Morgan

Nej jag ger upp!! Det tar flera minuter att ladda upp kort. Får försöka lägga upp mer kort imorn. Ska krypa ner i sänger nu och se på film.

Natti natt!

Hej!!

Nu är vi entligen framme hos min Moster. Vägen hit vart rolig kan jag lova:) Hade ställt in GPS och allt var klart för att köra. GPS "tanten" vägledde oss till en åker, hahahahah. Med min Mormor i framsätet som satt och skrek att - vi åker fel vi åker fel... och rösten som säger kör dit och hit, det kunde inte bli annat en kul. Där stod vi, helt ensamma på en åker med inget i sikte, men på nått sett lyckades vi ändå hitta rätt.

Återkommer ikväll med lite bilder och vad vi har gjort, ska gå ut nu. Vi ska grilla!!

kram / A


pruttväder!!

Vilket skit väder det vart idag. Vi har låst in oss och tänt brasan i köket och bara myser. Snart ska vi börja packa, det blir väldigt mycket kläder för fyra pers i en vecka. Vi funderar på att åka i natt, så William och Isabelle kan sova den mesta tiden. Plus att det inte är lika mycket trafik, vi får se hur vi gör.

Igår sov Isabelle hos Farmor. Dom hade haft det jätte kul. Lillan hade varit glad hela tiden. När trappan var klarmålad med grundningen passade jag på att gå till Sara och dricka vin. Det var super trevligt!!
Gick sen ut på statt, vilket var kul ett tag, men sen vart jag så trött och hungrig så jag gick hem. Börjar bli gammal känner jag:)

Jag och Sara tog ett antal kort på oss själva igår:) Det händer annars aldrig att jag är framför kameran.








En rolig film. Sara visste inte att hon vart filmad här:)



Nej nu ska vi börja packa, hörs på Tisdag när jag kommer åt en dator.

Ha en skön Söndag:)

Hej alla glada

Sitter här med mitt morgon kaffe och njuter. William har precis vaknat och tittar på bompa. Micke sitter i köket och godkänner löner. Isabelle sover sin vardagliga morgon lur.
Detta är lunget före stormen hos oss, i vanlig ordning.

Idag händer det inga direkt drastiga saker. Ska bara måla trappan, så lilla Fisan ska sova hos Farmor:( Men det blir nog mysigt för dom.


Igår var jag med Jon på eftermiddan. Vi avnjöt en jätte god lunch på strandkanten.



Sen jag cyklade jag hem på min nya cykel:) Och storstädade. Hade bett Micke att städa när jag var borta för vi skulle få gäster, men när jag kom hem hade det inte hänt ett skit. Allt var som när jag åkte. Han försvar var att,
- Men jag har lagat mat
- Men hon var lite kinkig
- Men jag var tvungen att lasta i skräp i kärran.

ÅÅ karlar dom kan verkligen inte göra två saker samtidigt??!!??
Det är bara att sätta i Isabelle i ett bärsele ex och städa. Vi tjejer vi kan allt vi:) Vem är det som planerar och fixar allt hemma och när man ska i väg någonstans? Jo det är vi
Tror ärligt att gud skapade oss till att kunna göra allt detta, för att killen inte skulle kunna göra det. hahahah



En vanlig kväll här i bullebyn!!

   
William gillar INTE att blir fotograferad.

William och Viggo är både tremänningar och föda på samma dag. Det skiljer bara 1 1/2 timme mellan dom.

 

 
Tog kort på lillan när hon sov i vagnen
William kom gåendes utklädd till detta, gick sen och skrämde grann tjejerna.

Ska försöka övertala Micke att åka på loppis nu, får se hur det går:)

Ha en toppen dag i solen!! Vi hörs ikväll

Kram

Nu är det helg igen!!

Gött med helg igen:)

Har inte haft direkt tid att blogga. Det har varit fullt upp med både renovering och av att bara vara Mamma. Det är så skönt att Micke är hemma nu, ingen stress eller måsten.
I Onsdag var ju som sagt Lotta och Ronny här. Vi hade en toppen kväll med massa god mat och dricka. Jag gick in lite tidigare en dom andra. Vet ju som sagt att jag måste upp på natten några gånger med fislisan, så därför tog jag det lungt.
Micke däremot vart lite på "sliran":) Han mådde trots det riktigt bra dagen efter.
Annars brukar man få rejäl ångest dagen efter, att  "Aldrig" mer.
Innan vi skulle grilla bad Lotta mig att tina en fintastek till grillingen. Eftersom dom har flyttat har dom en massa mat i våran frysbox. Dum som jag är råkar jag tina upp en stor ÄLG stek i tron om att det var en flinta:)
Så igår vart alla bjudna på porter stek.

Här kommer recpetet!!

1 dl kinesisk soja
1 dl outspäd svartvinbärsaft
6 enbär
6 Svartpepparkorn
1 Vitlök
1 tsk Timjan
1 Stor lök
1 Porter öl
Fransyska

Häll i smör i en gryta och stek löken. Häll sedan i alla ingredienser. När det börjar koka lägg i steken.
Allt detta ska sen små kokas till kötet är uppe i ca 75 grader.
Ta då ut köttet på svalning. Sila av såsen och tillsätt grädde. Serveras till kokt potatis och svartvinbärsgéle.
MUMS!!!!



Målade trappan igår, men ingen förvarnade mig vad som skulle hända. Helt plötsligt början trappan bli rosa. Betsen under löstes upp. Det borde ju vem som helst ha räknat ut.
Så nu måste vi köpa oljefärg som stänger in den rosa färgen. Typiskt!!
Eftersom det är så stark så får inte Isabelle vara här, hon ska få sova hos Farmor imorn. Känns sisådär, kommer att sakna henne MASSOR. Tror att William klarar lukten bättre. Han är ändå ute och leka hela dagen/ kvällen.

Snart ska jag fixa till mig, ska äta lunch på strandkanten med Jon, det blir skoj. Ska snart börja jobba extra så behöver få lite refresh.

Lite pix!
   

Lillan och jag tittade på Glamour. En evighetetssåpa.
  Se hur den ser ut.....



Höres sen!

Busig

              




Hahaha, sitter och leker lite med kort:) Micke ser ju ganska rolig ut!! moohhhaaaa......
Är igentligen jätte trött. Alla är kvar här, dom sitter ute och dricker. Det vart så kallt så jag gick in.

Nattinatt!

Kort inlägg

Har varit på prutthumör idag. Har haft en kokande känsla inom mig, att snart brister det. Var tvungen att vara själv en stund. Ena dagen är aldrig lik den andra.
Idag har vi mest varit hemma och grejat. Var en sväng på loppis, men det var inget att ha. Tänkte åka iväg på Lördag kanske?!?

Om man inte kan Photo Shop blir allt oftast galet. Hittade idag ett annat MYCKET enklare pogram, kolla här
Där kan man mycket enkelt göra ramar runt sina kort och redigera kontraster mm.
Skulle ha behövt att fixa den gråa ramen runt bara.
hehe, kanske inte den finaste bilden på lillan:)
Snart kommer Mickes syster och kille. Vi ska grilla ikväll och mysa:)







Hörs kanske senare!!

Underbart!

Hade inte tid att blogga igår, har varit fullt ös här. Golvet i hallen är klart nu, det vart väldigt bra ändå.
Tänkte jag skulle börja med hallen vid trappan ikväll, men känner att jag behöver en kväll när jag inte gör nånting. Man blir ganska trött av att "bara" renovera, men det är kul när det blir klart!!


Igår gick jag och barnen ner till parken vid sjön, vart kvar nästan hela kvällen. Sara, Ebba och Fanny kom även ner. Vart perfekt väder, skönt för Isabelle med lite svalare väder.
Hoppas bara att det inte blir regn nästa vecka när vi ska åka ner till Skåne. Eller det blir väl så som det oftast är varje dag, kvällarna blir stilla och ljumma trots dåligt väder på dagen.
Tydligen läcker det olja från bilen med, vill inte åka tåg ner. Kul kanske för William, men väl där nere vore det inge bra.

Idag har min Mamma varit här nästan hela dagen, vi försöker träffas iaf varannan vecka för barnens skull och våran såklart:)

Här kommer en Massa kort!!

  
Lillans vackra fot


                                 Titta!!  vi har sjöutsikt:)
 
Som ni ser, så ser William ut som en tjej snart. Måste klippa han, men han vägrar!!



Saras nya kompis:)


Tiita vad min galna Mamma gjorde idag!! Hon stoppade in choklad glass i munnen på Isabelle, men hallå??
Isabelle vart helt såld, Konstigt!!



Fick äta gröten själv idag, Titta, vad fin jag är!


Lika?
                     
hihi, jag kan cykla!!


Lilla Minelle kom på kvällsbad.

Älskar verkligen det här livet. Sitter här i lugn och ro och skriver medans William är hos Minelle och leker. Hör ljudet av gräsklipparen som går här utanför. Tittar inte ens åt klockan, bara njuter av kvällen:)

Ta vara på livet!!








Måste komma i säng i tid

Har nästan kommit i säng kl ett flera dagar i rad nu, så ikväll ska jag försöka att komma i säng i tid.
William har varit så stolt idag att få åka på sin lilla fyrljuling:) Han och Micke åkte ner till dalen här nedanför, så fick William åka lite fritt. Han är jätte duktig på att styra och hålla hastigheten.

Golvet i hallen börjar bli klart nu, Jippi!!!
Micke fick bestämma klinkers själv, vilket jag först inte gillade. Har lite svårt för svart som han valde, eller mörkgrått är det snarare, men börjar vänja mig. Blir bra när det ändå blir en massa smuts och grus från skor.


Lite pix!!


Godmorgon Mamma!!



Titta vilken fin dyna jag har köpt till vagnen, eller tanken är att den ska vara till
sulkyn vi ska köpa. Orkar inte gå dra på våran stora vagn hela sommaren.
Köper till en ståbräda som William kan ha när han blir för trött för att gå.


Nu blir det sängen för mig!!






William och Micke åker fyrljuling


lite slav arbete:)

Nu sover lillan skönt i sin säng. Det har blivit svårare att natta henne nu när vi har sänkt ner sängen. Hon är mycker mer orolig. Här kommer lite kort från dagen på mina små :)


                                        Titta vad glad jag är!!




Urs, min fula trappa, ska bli kul att få göra om den.
Har lite slavarbete här:) Från början var det en röd heltäckningsmatta, när vi drog bort den var det en massa limresten kvar på sidorna som vi inte har fått bort. Sa till ungarna att, ni får tio kr för varje trappsteg ni gör, hahaha dom orkade bara en varsin. Kul för mig sen!!

Förra året så betsade vi den, undrar fortfarande inte varför vi inte målade den vit från början?!!?






Nu tar jag natten snart!!

Kram

Klart!!!











Anledning till att vi valde ek istället för valnöt, var för att valnöt inte skulle passa till våra möbler. Vi skulle ha kunnat bryta upp plastmattan och kolla vad det var för trägolv under. Men vi kände att orken inte fanns. Då ska det slipas och fixas.

Det är så skönt att slippa jobba just nu. Micke och Johan får sköta resten nu:) Myser istället med lillan!!
William är ute och leker med grannarna. Han älskar sitt lilla bulleby!!

Fick precis ta in Willaim , han var blöt som en katt och grät för att grannen sa till han, att inte cykla runt deras bild, sist vart det en repa. Inte så kul!

Nu ska jag natta lillan, hon somnade kl sex, så hon var inte trött vid läggdax.

kram o hej / A


Det var tydligen lördag idag!!

Fick för mig att det var Söndag idag, är en aning förvirrad!!! Skönt att Micke har semester nu, då blir alla dagar helg för oss, underbart!!

Micke och Johan är iväg och köper mer saker till köket. Snart ska vi börja lägga golv i hallen, blir klinkers istället för klickgolv som vi har nu.
Är barnvakt till Ebba och Fanny idag. Sara jobbar på HM några timmar idag. Har märkt att desto mer barn som är här, desto mer kan jag städa och pyssla själv. Inte för att jag inte vill vara med och leka med mina barn, men ibland är det skönt med lite igentid när man är uppe i det hela tiden.

Har precis tagit ett bad med fisan, så mysigt!! Nu har hon skönt somnat i sin säng. När vi vakna imorse fanns det inget varmvatten, snälla säg inte att varmvattenberedaren är trasig nu!! Micke fick ringa till El & Energi, som tur var hade det blivit strömavbrott för alla som hade fjärvärme, hu tur!!
Nej nu ska jag snart börja med maten, blir mat till 8 pers idag.

   
 Min nybadade älskade son!!!


   
Lillfisan i badet!!


Dagens barn är inte ute i skogen och bygger koja, nej dom sitter vid datorn:)


Återkommer lite senare med bilder från köket!!!!


/ A

virrepanna

Jag är bara för mycket ibland, kom på en rolig grej. Hörde att det ringde igår. Jag gick runt och letade och letade efter tlf, Det som var så skumt var att var jag en gick så hörde jag signalen, men hittade inte tlf. Dum som jag var/är hittade jag tlf i bakfickan:) Ibland undrar jag hur jag tänker. Har även letat efter tlf samtidigt som jag går och pratar i den.. Skyller på att jag är Mamma:)

Nu har jag slängt i min en pizza och är inne på chokladen. Det är folk överallt som grejar och har sig. Idag köpte vi ny diskmarskin och spis. När vi kom hem och skulle installera spisen så gick det inte. Tydligen så kunde man inte koppla om fyrfas till trefas enligt "nån butik" här. Efter mycket samtal och ett besök på elgiganten lyckades vi lösa problemet.

får lägga ut lite kort imorn, orkar inte nu. Skulle vilja ta ett varmt bad och mysa med en bra film, men får se om vi hinner det, Micke jobbar för fullt här.

Nu måste jag ropa in William, lite svårt att få han att sova när det är så ljust och när det är en massa barn här.

ha en toppen helg

/ A

snart klart!!

Idag är jag såååå seg!!!
Vi gick och la oss kl ett igår. Kanske inte sent för andra, men för oss är det sent. Spec när man ska upp flera gr om natten för att barnen vaknar hela tiden. William och Micke sover fortfarande. Ska ta och sätta på lite kaffe och mysa lite med Isabelle. Skulle vilja ha att man fick Aftonbladet+ nybakt bröd varjde morgon vid dörren, tror att man kan det??!!?? Förr vet jag man kunde det.

Igår körde vi för fullt här. Startade min morgon med att gå till stan och handla tacos, gå upp till färgbutiken och gå hem, i DETTA  regn. Det ända som är bra med regnet är att vi inte får lika dåligt samvete för att vi är inne och renoverar.
Men iaf det är vid sådanna här tillfällen man ska ha ett körkort. Har bara inte lust att ta det nu när Micke har semester.

Snart är golvet klart. Ska köpa alla lister och dyl som fattas idag. Sen ska vi åka och köpa nya vitvaror. Fick panik igår när vi drog ut diskmarskinen och la golv där. Den är både trasig och ful, så idag blir det nya!!!!

Igår kom Maria och hälsa på, vi syns aldrig nu för tiden så det var jätte kul att ha henne här:)

   

Idag blir det full rulle som vanligt, får se om jag återkommer.

/A

kalas!!

Nu har äntligen våra små liv somnat. Alltid när jag ska försöka hålla dom vakna i bilen hem, Så vänder det till att dom blir övertrötta. Idag vart det kalas firande, jätte mysigt!!!
Vi åt en massa kakor och marängtårta:) Mums...
Annars har det inte hänt så mycket idag. Golvläggningen går framåt. Imorn ska alla lister målas och sättas upp. Det blir ett helt nytt intryck i köket. Vi får se sen om vi ska ta en paus efter köket och hallen eller om vi ska börja kakla och byta ut alla bänkskivor. Vi måste ju njuta av Sommaren med, inte bara renovera:)



När vi var på möhippan var jag så tråkig. Är rädd för vissa saker, eller  feg rättare sagt.
Alla tjejer utom JAG och Linda som var gravid, åkte denna rutschkana på Gustavsvik.


Måste börja VÅGA lite mer. Livet blir nog lite roligare då:)

   
När lillan vaknade visade hon klart och tydligt att " nu har jag vaknat Mamma"

                                                        Kärlek!!!!


Isabelle fick en ny kompis:)


Lindas Mamma som är förskolelärare, hade lite sång stund för barnen:)

Vad gör man??

William

Är en helt underbar kille som vi älskar av hela vårt hjärta. Han är otroligt omtänksam och snäll kille. William visar alltid sina känslor och säger flera gånger om dagen hur mycket vi betyder för honom.

Just nu är William inne i en väldigt känslig period. Han blir ledsen mycket lättare och brusar upp för ingenting. Ofta uppstår det en kamp mellan oss. Självklart kan jag undvika alla konflikter och låta han få som han vill. Men då skulle vi få problem i framtiden. Vet inte rikigt hur jag ska hitta en balans i detta? Vill inte vara arg hela tiden.




                                          Våran kärlek!!!

MC???

Passar på att skriva lite medans William äter sin kvälls yogurt och kollar in grabbarna som jobbar.
Idag har vi varit och hälsat på Mickes syster. Hon och hennes kille har flyttat till skolgatan, så nu har vi inga ursäkter att "inte" träffas.
Vart bjudna på spaggetti och köttfärsås med glass till efterätt. Mums!!!
Nu jobbas det för fullt här hemma. Det ska läggas golv i köket och i hallen till trappan. Sen ska trappan målas vit och våran panelvägg som bara är grundmålad. Skulle ha gjort detta för ett år sedan, men tappar lusten ibland och tiden räcker inte alltid till.
Imorn åker vi till Vargsand ( Lindas sommarstuga) på kalas. Ska blir mysigt!!
Om vi inte tar en helg tripp upp till sthlm kommer vi nog inte att ses förens Lindas och Mattes bebis är ute:) Spännande!!

Fick lillan att sova trots allt stök här nere. Det är bara William som vill vara med och jobba, så vi får se hur det går med han.
Jag är iaf skit hungrig. Vill ha mc, hmmm undra sa flundra om vi ska köpa det???!!!??

Lite kort från dagen!!!



William är så stolt över sin fyrljuling. Han till och med rullade över den till grannen för att visa Daniel.
Vi måste köpa till en grej vilket gör att den inte funkar ännu. Hahaha hörde att William hade sagt till Daniel att den
"runkar" inte, stackarn!! Han kan inte prata helt rent ännu:)

  

Ha en trevlig kväll

/ A

Snart så

Gomorgon alla glada!!

Nu är det bara tre dagar kvar tills Micke har semester. Ska bli så skönt att ha han hemma. Det var sagt från början att vi skulle vara hemma hela sommaren och greja med huset, men vi känner nu att vi vill åka på nån liten semester iaf.
Det blir en tripp ner till skåne, till min Moster och Mormor. Sen får se. Ingen mer camping iaf. Förra sommaren campade vi på Astrid lingrens värd. Efter tre tinmmar fick vi till slut upp tältet. Ett tag vart jag lite orolig att Micke skulle ge upp och ta in på hotel:) När allt väl var klart frågade jag.
- Men räcker det med vanliga täcken??
- Kommer vi inte att frysa?
- Nejdå, ingen fara.
Vi frös så pass mycket att Micke var tvungen att åka till en mack mitt i natten och köpa en gasolgrill som han tände upp i tältet. Där satt han och vaka över oss nästan hela natten. Hörde sen att det är skit farligt att tända en gasolgrill inne i ett tält.

Nu ska vi ha fruktstund. William leker att vi är på dagis, så jag är fröken " Margret" som ska sjunga för alla barnen:)

Vi hörs lite senare!!

/ A

Vill känna mig fri

Vissa dagar är man super pigg och aktiv medans andra dagar går man i myskläder, en slarvig tofs och inget sug för nånting. Idag var en sån dag. Kanske har det med vädret att göra inte vet jag?? Har iallafall varit super trött idag, ingen ork till nånting igentligen. Satt och funderade förut att jag känner mig låst ibland. Hade jag haft körkort hade jag kunnat åkt iväg en dag som denna. Till några vänner eller kanske tagit en sväng till Nora. Men nej jag sitter fast här när det är så dåligt väder:( Så tråkigt. Nu MÅSTE jag ta körkortet. Vill känna mig FRI...

Idag har lillfisan försökt ta sig ur sängen. Så ikväll ska vi sänka den.


William har varit busig hela dagen. Så fort jag lämnar han ur sikte hittar han på sattyg.
Här kommer ett bildbevis!!


   Kul för mig sen att städa upp allt. Har är en liten Emil han:)

 
                                  Lilla pruttan



                                          Leker lite fotomodell:)

William har varit pigg iallfall:=)

Ikväll är det prison break, väntar tålamodigt. Har älskat det pogrammet sen start:)
Micke har köpt choklad till mig nu som jag ska mysa med!!!!

Ha en trevlig kväll!!

Jag hoppas att morgondagen blir en mer piggare och gladare Annelie dag

/ A






Söndag

Hej på er!!!

Kul väder vi fick idag. Hoppas att det blir varmt snart igen. Kanske inte 30 grader men en "normal" Svensk sommar vore inte helt fel.
Igår var vi på bröllop. Vilket fint bröllop det var, dom var såååå vackra. Vi fick en otrolig god sommarbuffè, bra underhållning och underbart sällskap. Sen vart det party hela natten lång. Emma hade hyrt in ett band från kga som Micke hade rek  ( Örjan och kompani). Jätte bra band faktiskt.

På vägen hem märkte jag att min sambo var VÄLDIGT full. När vi väl kom hem började han prata väldigt konstigt inne ifrån sovrummet. Jag och Mamma hitta han ståendes med en snodd wisky flaska från festen och pratade med stereon. Han skratta, fnittra och pratade osammahängande ord. Hahahah vi höll på dö. Det var det roligaste jag har sett.

Längtade ihjäl mig efter mina små idag, ville åka hem på en gång. Fick dock vänta tills Micke hade vaknat till liv.
Överaskade William med en fyrljuling som vi hade köpt av min bror, snacka om att han vart lycklig!! Får fixa bara så att det inte går för fort:)

Här kommer bilder från Emmas & Evinds bröllop!!!



                                               Kärlek!!



 


                                          Jag och micke



 


                  Mycket kärlek med både dubbelhaka och gäddhäng;)

Nu blir det pizza och film

/ Annelie

                    


:)

Idag fick jag ett glädjande besked. Jag fick äntligen hämta min kamera. Vilket strul det vart med den.
Hade även råkat glömt att ta ut minneskortet när jag lämnade tillbaka min gamla, så även det kom tillbaka.
Hittade ett roligt kort!!


Han fick en idè att fixa lite med våra skor:)

Sitter just och funderar på vad vi har gjort idag, inte mycket kom jag fram till. Har märkt att jag oftast inte går utanför våran tomtgräns numera. När det har varit så fint väder vill jag bara vara hemma och bada i polen, sola och ta det lungt. Så konditionen är nått vi inte ska prata om.
William vart på lite bättre humör en sväng tills han skulle få popcorn av Micke. Vi hann lämna han i ca 5 min. När vi kom upp igen hade han slängt ut alla popcornen i HELA vardagrummet. Micke vart så arg och frustrerad så tillslut råkade han välta ut vinglaset på våran VITA rya matta, kul!!

Har precis fixat mina naglar. Köpte ett gel kit på lindex, vart ganska okej ändå.



Skulle ha krypit ner i sängen för länge sen. Har mycket att göra innan bröllopet.
Men hittar alltid nått jag måste göra innan jag ska sova:)

Lillfisan


Nu händer det grejer kan jag lova, allt går så fort framåt nu med lillan. Liten börjar bli stor:)

ha en trevlig helg!!

Vi höres på Söndag

/ A

Fredag

Imorn smäller det. Jag kommer att gråta floder, min underbara bästa vän ska gifta sig. Hmm undrar om man själv blir gift nån gång? men man vet aldrig.
Alla kläder är klara tills imorn. Micke ska bara köpa en slips som matchar min klänning. Sen ska vi ta lite bilder så får ni se.
men den viktigaste imorn är ju ändå Emma. Har sagt till William att vi ska åka bort och att Farmor ska bo här, men det ville han "apolut" inte som han säger:) Hoppas att det går bra!! Man är ju så fjantig som Mamma när man ska lämna bort sina barn. Jag ringer hela tiden, jätte jobbig är jag.

Idag har William vaknat på fel sida. Allt hara bara gått fel, så tillslut somnade han i vagnen. Han orkade nog inte med sig själv längre.
Tror inte att vädret är med oss idag eller i helgen, men det ska ändå bli skönt med lite svalka.

Hmm undra vad man ska hitta på till lunch idag?? Har ingen lätt mat hemma, har ju inte direkt lust att ställa mig och göra en gryta nu, jajaj vi får se.

Här kommer lite kort från idag
   

Ska gå ut nu och kolla till dom små, som i vanlig ordning. Orolig Mamma!!!!:)



/ A

Halloj

Så nu har jag lite tid över att berätta vad som hände igår. Min bästa kompis Emma ska gifta sig på Lördag, därför hade vi en möhippa för henne. Vi kidnappade henne tidigt igår imorse utklädda till sjuka "störda" patienter som kom springandes och slängde sig på hennes gräsmatta och skrek allt möjligt:) Hon vart helt tagen på sängen, hon hade inte anat nånting.

hahah helt sjuk bild. ( jag i mitten), det fattas även två galningen här:)
Ner till har vi både blöjor och kateter:) hahahahaha

Efter det så klädde vi ut henne till en sjuksköterska ( Vilket hon är) och drog med henne till bussen "pussy wagon" som bussen vart döpt till.



Det första vi gjorde var att tvinga in henne på statiol och köpa en korv. Där var det redan fixat att personalen skulle säga till henne att om hon skulle har en korv fick hon komma bak och göra en själv, det var skit kul att se
   


Därefter drog vi galna tjejer in till brunnsparken i Örebro för lite femkamp. Jag hade VUNNIT:) om det inte var för den där jävla yxkastningen. Jag var nog lite för het på gröten:)
Malin vart en mycket värd vinnare och bruden en mycket värd tvåa.


Det var här jag förlorade stort.
Kände mig som om jag ville...

                                     Nejdå:)

Sen fick Emma köra fyrljuling till den andra hållplasten vilket var gustavsvik. Där hade vi bokat en relaxavdelning, men eftersom vädret var okej så valde vi att vara på utomhusbadet istället.
Vi började dricka kl nio på morgonen och forsatte hela dan/kvällen så man var ju lite små lullig hela tiden:) Emma fick ett tomt album av oss och en MASSA kort genom hela hennes liv som hon skulle få klistra in och skriva en massa minnen och känslor i. Kom upp ett helt gäng GALNA minnen kan jag lova:)
Efter att antal glas vin och många skratt gjorde vi oss snygga för kvällens sista hanhalt " för mig iallafall "
Vi hade bokat bord på http://www.alforno.se/ i Örebro. Jätte god Italienskt mat. MUMS var det. Eftersom jag är en gammal avdankad tvåbarnsmorsa vart jag trött kl åtta ( jäsp)
Men mina flickor förstog det så jag åkte tidigare hem en sagt, vilket var bra gjort för William vakna halv sex imorse.

Tjejerna tog sin pussy Wagon och drog till stan och parta loss. En helt sjukt lyckad möhippa tycker jag. Inga spec förnedrande stunder för Emma ( Bara lite)
Tyvärr har jag inga mer kort på kvällen som gick. Först trodde vi att det var nått fel med våran systemkamera, så den slutade funka helt plötsligt. Tog då kort med mobilen, men hittar nu inte sladden för överföring:( Vilka problem jag har med kameror hela tiden.
Felet med Systemkameran var bara att minneskortet var fullt, det hade räckt med att radera lite bilder, kul att få veta nu i efterhand:(

Idag mår jag toppen, har inga känningar alls av den flödande alkoholen igår. Idag fick vi tidigt frukostbesök av S och kompani. Nybakd bröd och nykokta ägg ute i morgonsolen, underbart!!
Ungarna badade som vanligt och lekte. Jag och Sara passade på att bokstavligt talat sola i polen. Vi tog och stoppade i våra solstolar i polen och stekte. Så Annelie har bränt upp sig idag. Jätte bra med tanke på att det är bröllop på Lördag:(


Ett tränings tips!!!

Har inte tränat på såååå länge nu, kände att jag behövde stärka magen lite. Ett jätte bra tips om ni vill ha fast och stark mage är att träna pilates.
Har gjort det efter båda graviditeterna. Helt sjuka resultat på mycket kort tid. Sök bara på Winsor Pilates på Goggle så hittar ni en massa olika pogram ni kan köra. Det enda ni behöver är en matta.

Nu blir det mys med familjen

/ A 

ÅÅÅÅÅ

ÅÅÅ vad arg jag var tidigare imorse. Skulle bara hämta vatten till William och när jag kom upp står han och kissar rätt ut på tv bänken och sina snuttisar som låg på golven. FATTAR inte varför han gör så?, detta har hänt flera gånger. När han kissar så verkar han inte bry sig för fem öre. Jag undrar om det är för han vill ha uppmärksamhet på nått sätt??!!??
Tråkigt att behöva blir arg tycker jag. Han är annars jätte duktigt att gå på toaletten. Hoppas att det går över snart iallfall, inte så kul att torka golvet efter pissnils varje dag:) Nog om det. Snart kommer Sara och barnen på frukost:)
Återkommer lite senare ang gårdagen, det hände grejer kan jag säga:)

Nu lär jag springa upp, William skriker som en dåre, och Isabelle sover

Hörs sen!!

Nu är klockan för mycket

Har varit sjuk hela dan idag, skit tråkigt. Micke fick stanna hemma från jobbet, kände att jag inte orkade ta hand om båda när jag var så dålig.
Idag kom vårt golv, jippi:) Ska börja lägga det på Måndag.
Fast jag var sjuk idag var jag TVUNGEN att åka ner på stan. Fick trycka i mig en massa ipren. Har en grej på gång, men kan inte skriva det här på bloggen ännu. Återkommer på Torsdag, imorn hinner jag inte blogga.
Hoppas innerligen att jag är bättre imorn. MÅSTE DET!!

Godnatt måste sova nu

PS William har mått mycket bättre idag:) Saknar mina änglar när jag inte är hemma. Är hos Mamma:)


RSS 2.0