Hallå

hinner inte med bloggen just av vissa anledningar:) Jobbar och jobbar och har kvalititstid med mina barn:) Har inte ens fixat nått i lgh, men det ska det bli ändring på nu. Jobbar bara en vecka till sen så har jag semester i tre veckor:) Ser ju ut som om det ska bli fint väder med... På Torsdag nästa vecka åker hela familjen ner till skåne och sen ska vi vidare till Danmark.
I helgen har vi vart i Nora och firat morsdag och bara haft det lungt och skönt. William har så himla kul med mina bröder och majas kille, han får full uppmärksamhet. Isabelle blir väldigt Majig varje gång vi är där.. Så mamman får nån paus då och då:)
Jag och Sara åkte till Lunnedet tidigare idag. Det var så mysigt att bara strosa omkring, kolla på djuren, fika och höra musiken från liveband som spelade vid cafet. Isabelle slog sig som vanligt, men var lika fort på fötterna igen.
Mitt hjärta!!






URSÄKTA TEXTEN:) går ej att ändra;/

Idag hade vi vårt första stora prov på jobbet och fick ALLA RÄTT!! :) Tog även lite samtal vilket gick super bra. Dock har vi ju gamlingar lite lättare för oss eftersom vi har jobbat på Viasat. Vissa i gruppen har aldrig suttit på telefon, så förstår deras oro... Hann även med en sväng till huset och kysste på mina små. Isabelle vart väldigt mammig och sa hela tiden att hon ville till " mammas hus" Sen var vi iväg på fotbollsträning med William vilket gick över förväntat bra:) Nu ska jag iväg// kram



Tisdag

Idag vart shoppingsugen för stort så jag åkte till stan och hittade faktiskt flera outfits:) och lite annat smått och gott.. Malin har precis vart här hälsat på, jätte kul verkligen att hon har flyttat hem från Norge, dock ska hon bo i sthlm men det är ju som hemma nästan:)

pappa är även här och jobbar denna vecka på Karolina Vårdcentral. Eftersom vi aldrig ses så ska vi försöka få till en fika:) sen ska vi åka upp till sthlm tillsammans på Fredag så då hinner vi allt umgås:) Ska till systeryster för en efterlängtad helg. Det blir både mys och lite party såklart:) EFtersom jag alltid är barnledig varannan helg så kan jag hitta på saker och åka iväg. Förr fick jag alltid fåligt samvete, men nu kan jag ju ej ändra den situationen som är. Jag får helt enkelt det goda från båda världarna om ni förstår:) Sen väljer jag alltid tid med mina barn först.. Dom är mitt allt!!












Som vanligt vill min kille knappt vara med på kort:) vilket jag ifs kan förstå, tjatiga Mamma!!

Nu sitter jag med folie i håret, lite mer slingor var det tänkt. Sen måste jag och Sara fixa våra hår, nu är det verkligen panik!!

Igår var jag ute och sprang i 40 min så just nu kan jag knappt ta mig framåt, hahaha här tar man det inte lugnt i början inte:) Ska ut imorn med:) sen är det fotbollsträning för William, får se om vi kan få dit han:/

kram

William

Idag har William börjat på fotbollskola. Han var så fin i sina nya fotbollskläder:) Kvällen vart dock lite kaos. Kom på William att sitta och klippa i Isabelles hår, så fick sån panik så jag röt till väldigt högt. William fick panik och gömde sig i sitt rum och sen bröt det ut. Då var det enbar Pappa som gällde. Han grät och vart förtvivlad och skrek att han ville till Pappa. Det gör så ont i hjärtat när jag ser att han blir så ledsen, men samtidigt måste jag kunna säga ifrån. Skulle jag göra precis som han ville (vilket ifs hade innebärt inga utbrott) så hade han blivit världens bortskämda unge. Känner att jag måste vara tydlig med vad som gäller, sen får jag försöka hantera hans utbrott så gott det går, men det är inte lätt det kan jag lova er!!

Nu har jag precis tvättat, diskat och torkat golvet. Städar hellre än att se på den där skit hockeyn som alla tittar på:) Snart ska jag laga till nån lunch med, inte så kul när kl är 22:/.......

Kram & hej


Helgen

Detta är första veckan sen jag och Micke gick isär som jag inte har träffat barn förutom en dag. Det gäller verkligen att hålla sig sysselsatt för annars kan jag få panik. Vi sa det att dom kunde vara hos mig dagar jag jobbar kväll, trots att det är mickes vecka så lämnar jag dom på dagis lite senare. Men det går inte alls just nu. William får bara panik och vill vara hos Pappa, så vi får köra hela veckor utan hit och dit, utan det ska vara när dom själva vill. Allt för dom!!

I Fredags var det sista jobbdagen på viasat och om jag ska vara helt ärligt så var det skönt. Ska bli kul med nya utmaningar och sen får man ju iaf behålla sin grupp så det gör inte nöd på oss inte:)
Var jätte trött på kvällen så jag somnade framför en film jag och Sara kollade på:) I Lördags solade jag och tog det lungt hela dagen tills det var dax att svira om. Det var sista kvällen med jobbet så vi var hos våran chef och åt super gott och spelade kubb.

lite kort från kvällen!!






Hahaha, det var inte jag som tappade detta denna gång:)






Sara kom också på besök




Nu har jag äntligen fått hem mina underbara:) När vi kom hem från dagis fyllde vi kylväskan med fruktsallad och cyklade och hämtade Ebba. Tänker vara ute varje dag, tänker inte sitta inne i lgh när det är så fint väder, det gäller bara lite mer planering, som nu ex har jag redan förberett middagen till imorn för då kan vi vara ute längre och kanske till och med ta med maten ut:)

Jag älskar att greja med Mammas smycken:)

Hej på er!

Det var ett tag sen jag bloggade sen sist. Har som vanligt haft häcken full med jobb, barn och hemmet:) William och Isabelle mår iaf jätte bra nu. Båda har varit sjuka till och från och jag vart med smittat, dock har ingen av oss haft feber utan det har bara varit en regäl förskylning med rethosta på det. Det vart så jobbigt så en kollega var tvungen att ta över ett samtal för det gick verkligen inte att prata...

På Måndag börjar min grupp på jobbet på en ny beställningsavdelnings, ska bli super spännande. Först är det dock utbildning i fem veckor och sen går jag på semester:) hahaha, jobbigt värre!!

Veckan som var så har vi varit ute varje dag efter dagis och lekt. Det negativa när man bor i lgh är ju som sagt att man inte kan släppa ut barnen på samma sätt, så det är lite mer planering som gäller. Gillar lekparken vid sjön, så där brukar vi vara en hel del.

Till helgen så är det avslutningsfest med jobbet hos våran chef. Sen på Söndag ska jag ta med William på kalas. Lämnade barnen tidigt på dagis idag och saknade dom redan så mycket att det värker i mitt hjärta. Det här är det värsta som finns när man går isär att man är utan sina barn. Det är ju dom jag lever för och så kan jag ej träffa dom som jag vill. Tror säkert att det är många par där ute som är tillsammans för barnens skull. För att som jag inte kan tänka tanken att vara ifrån sina barn, men verkligen kommer alltid i kapp en.
MAN SKA INTE VARA TILLSAMMANS FÖR BARNEN SKULL


Lillan har verkligen fått mitt tunna fjun till hår, det lär blir extensions i tre års present:)


I Lördags var det Liams 5 års kalas inne på Lek & buslandet




Mamman ville med åka:)





Min prins








Igår var vi i Lunedet på loppis och familjedagen, men det var så himla kallt.. Så vi var inte där så länge. Fick dock
med mig lite böcker och barnen fick fika och hälsa på djuren " två hönor":)
Sen Åkte jag och Maria till Rosie och hade en spontan grillkväll med alla våra barn. Simon fick vara våra kock, super gott vart det verkligen..


Idag har jag klippt och färgat carro. Gjorde en massa ljusa slingor nu till sommaren.
Vart själv rätt så nöjd med resultatet, men som vanligt glömde jag ta en före bild:/


Nu har jag faktiskt tagit med ett glas vin ( eller snarare champagnen som jag fick av jobbet) hahaha. Snart ska jag se på lite nerladdade pogram, sen rätt i säng för imorn är det jobb kl 8..

kram & hej

RSS 2.0