Lördag

Idag har vi varit på Nora marken. William har längtat hela veckan efter det, så han vart jätte glad. Passade även på att köra dit så jag får träna lite. Köpte inget spec men ändå så gick det åt 1000 kr, helt sjukt!! Men hittade en cool mössa jag ska visa er sen som jag köpte på bakkom, en jätte mysig klädesbutik i Nora...











Nu sitter jag här mätt som en kossa. Kan bara inte låta bli att äta choklad, har nog blivit lite beroende tror jag... Borde igentligen gå och sova snart, men sitter och kollar lite frisyrer på nätet. Har varit mörk nu i flera år. Är lite sugen på att göra lite ljusa slingor i det mörka..??? Hmm får se...



Lite gammalt

Sitter just nu och lyssnar på en gammal låt en vän la upp från face... Det var den låten som jag och Micke hade som våran egen låt i början när vi vart tillsammans. Trots att det var en låt om ett par som hade gjort slut:)


Kollar även igenom lite gamla kort. Gud vad tiden går fort, man hinner ju inte med.










                               MIna underbart vackra systrar





                                Min fina bror och hans tjej


                                Min tok till bror

Hittade inga kort på resten. Har faktiskt 7 halv syskon. mmm så det lär bli många kusiner till mina troll:)
Nu ska jag sova.

Godnatt på er




hallå

När vi kom hem igår sa Farmor att william hade tjatat och undrat när Mamma och pappa kommer hem. Så fort vi kom innanför dörren var det bara pappa som gällde. pappa pappa hela tiden, trött på det:)  Lillan hon kan vara hos vem som helst när som helst.. Det gick jätte bra att köra igår tills vi kom till Askersund. Vägen var så kringelkrokig och hastig i 90. Kände mig för osäker så böt plats med Micke. Annars gick det jätte bra att köra. Stannade till och frossade i mc och glass. Detta kanske låter äckligt, men jag älskar att doppa pommes i vaniljglass:) Vissa spyr av tanken, hahahahah.

Idag händer inge speciellt. Ska bara klippa lite i eftermiddag , annars tar vi nog det mest lungt. Imorn ska jag till läkaren och ta en massa prover. Har mått jätte skumt på sista tiden. Jag och mina andra hypokondrika kompis Sara:) har kommit fram till att jag kan ha fått en sköldköttelsrubbning, vilket jag vill kolla upp. Men som vanligt så är det väl ingenting. Helt ärligt så har jag "haft" alla sjukdomar man kan ha:) En sjukdom är säkert iaf och det är att jag lider av hypokondri

Lite pix!!


                                            Min prinsessa!


                                                Min prins!


                                           Efter att vi böt plats:)



     Hahaha jag ser helrolig ut när jag kör. Som en gammal pensionär:)



Ni får ursäkta min fjantiga röst:)

kram

Mål, träning, körning och skitungar!!

Snart bär det av till Linköping. Jag och Micke ska ner på lite äventyr:) Farmor och Jimmy ska vara barnvakt till skitungarna idag och ikväll. Sen ska jag även köra ner dit:) Är lite nervös faktiskt, men bättre att ge sig ut på vägarna på en gång innan jag börjar på körskolan, tror att det blir lättare då.
Igår vart det mys och äventyr med Sara när alla var på dagis. Det var bara lillan som var med. Vi åkte till my ute på landet, jätte mysigt!! Dock glömde jag att ta kort på hennes gulliga hus:( Isabelle var som vanlig gnällig och sur. Hon vill att man ska aktivera henne hela tiden, vilket jag vägrar... Vill inte att hon ska bli en bortskämd skitunge!
Eftermiddan spenderade vi hemma hos Sara. Eftersom våran spis inte funkar så fick alla äta där. Hade en elektriker här som TUR var hittade felet så nu funkar den toppen igen:)

Jag brukar alltid sätta upp mål vad jag ska/vill göra. Men när det gäller träningen så har jag tappat stinget totalt. har ingen ork alls och "bryr mig" det gör jag inte heller, vilket i för sig är bra då slipper jag det dåliga samvetet som ofta komma smygandes...
Jaja det blir som det blir. Njuter mest nu av choklad och mackor:) Gött!!!!!

Tänkte beställa lite kläder på nätet, men gud så svårt det är... Hittar kanske en tröja på hm och en på gina och såvidare. Vill inte beställa från tre ställen. Detta gör att jag skiter i allt... hmm har så himla svårt att bestämma mig. Har en hel lista på saker som måste handlas. Det är helt sjukt vad kläder det behövs till två barn, spec när hösten/vinter kommer. Och till Isabelle som växer hela tiden måste jag köpa nytt jämt. Har som tur är en hel st i 74 som jag kan hämta i sthlm ,men vill inte åka förens Linda har fått sin lilla Elliot..

Nope nu får jag avsluta. Ska sätta på mig mina dagliga mask:=)

Hörs!!

hej på er!!

Har haft en liten blogg paus på några dagar, ganska skönt faktisk!!!  Ibland kan jag lätt fastna framför datorn i flera timmar. Men tänkte att jag kan uppdatera lite nu när jag ändå sitter här och lyssnar på musik och äter lite kvällsmys:)
I Fredags vart det en liten mini kräftskiva här. Vanligtvis är jag helt galen i kräftor, men det var inge speciellt alls den här gången. Kommer ihåg att i början av min graviditet med Isabelle så åt jag kräftor som en tok, tror nog att jag har förätit mig på det. I Lördags vart det jobb för min del hela dagen. På kvällen vart det tacos mys och film. Ja just det vi såg "män som hatar kvinnor" i Torsdag. Den var riktigt bra faktiskt, hemsk men bra. I Söndags såg vi en helt sjuk film "Grace" hette den, men hallå??? hur kan man göra en så dålig skräck film?? Ibland förstår jag inte bara....

Idag har vi varit på Öppna hela dagen. På eftermiddan kom Sara Ebba och fanny hit. Sara tog med sig rester av fikan som vart över från Ebbas kalas. Fick sluta lite tidigare i Söndags så jag fick följa med William på kalas. Är lite fjantig när det gäller sånt. Vill helst inte missa saker som William gör. Skulle helst vilja ha en filmkamera som följde han vart han en gick så jag kunde se han hela tiden, störd... jag vet:)


Vet ej vad som har hänt med Isabelle. Från att ha kunnat somna helt själv på kvällarna och sovit i stortsett hela natten har det nu vänt totalt. Nu får jag henne knappt att somna alls, tar flera timmar på kvällen. Och på dagen vill hon inte heller sova. På natten vaknar hon flera gånger och bara skriker och skriker. Detta är skit tråkigt. Vet att det är vanligt, men så synd om henne att hon inte kan hitta ro i kroppen.
      


 

Nej nu ser jag dubbelt... Är skit trött på kvällarna nu för tiden.

Godnatt på er:)
  






GÖTT

Nu ska jag faktiskt ta mig ett glas rött och äta lite choklad, tycker att jag är värd den efter dagen. Trots det fina vädret fick jag ett inpulsiv infall att flytta ner Williams säng. Vi har sagt att han snart ska få sitt sovrum nere där han har sitt lekrum. Så idag fixade jag allt på egen hand med en skrikande unge i famnen, huhu det var jobbigt kan jag lova! Hon har blivit mer Mammig och kryper efter mig vart jag en går, vilket i för sig är ganska gulligt men kanske inte när jag möblerar om. Det vart jätte fint i hans rum. Nu måste vi bara åka till ikea och inhandla lite nya hyllor och lite smått och gott. Det var jätte länge sen jag var där.



Det är inte sant???? Skulle precis kolla om det hade kommit en ny film och såg nu att " män som hatar kvinnor" har kommit ut:) Nu blir ju kvällen fulländad:=)
Imorn blir det shopping, har inte hunnit använda mitt presentkort från HM ännu. På kvällen ska vi ha en mini kräftskiva, ska blir kul att se William skala kräftor:) Själv så lär jag behöva köpa två paket till mig själv om jag ska bli nöjd:) Sen väntas jobb hela helgen.

kram på er

WEEEE

Nu ska jag äntligen ta mitt körkort!!!! Min teorinkurs börjar den 8/9 och sen är det en dag i veckan i fyra veckor framåt. Samtidigt som det ska jag köra ca en dag i veckan+ köra hemma så mycket om möjligt. Sen kommer jag även att jobba två kvällar i veckan och var tredje helg och så ska jag även klämma in en operation på allt detta,hmmmm hur ska man hinna??
Men tänk vad skönt när allt är klart. Vilken frihetskänsla:)

Idag ska jag göra så lite som möjligt, ska bara gå runt och slappa och mysa med mina underbara barn. Kanske kommer tillbaka lite senare.






                      Lisa och Lucas kom på besök på eftermiddan igår!



Njut av livet!!!

kram

Presentkort

Tänkte bara säga att jag fick ett presentkort från HM nu på 250 kr+ 100 kr i rabatt om jag handlar för 600 vilket skulle innebära att jag betalar 250 kr för kläder för 600, weeee:) Nu ska det shoppas lite kläder till Isabelle. Skulle jag handla till mig blir det ju bara två tröjor....
Nu vart det faktiskt lite varmare, skönt!! Ska ta mig en kaffe och sätta mig i solen innan jag går till stan.

Nu jävlar!!

För er som inte vet så har jag inte tagit mitt körkort ännu, det har aldrig blivit av. När jag var 16 flyttade jag hemifrån så jag har inte haft någon att övningsköra med förutom Micke nu då. Körde jätte mycket innan William, men efter en liten bilolycka(inte jag som körde:) när jag var gravid ville jag inte köra mer. Men igår pratade vi och nu ÄNTLIGEN efter mycket snack och lite verkstad ska jag ta det. Tänker inte stressa över det utan ta det lungt. Ska dit idag och prata med dom. Kommer att vara där ca 1-2 dagar i veckan på kvällstid och gå på lektioner, kan inte sitta helt själv. Så jag satsar först nu på teorin och sen när den är klar har jag två månader på mig att köra upp och det SKA jag klara. Nu jävlar är jag peppad. Vet sen att det blir många kvällar borta med både detta och jobb men ibland får det bli så.

Igår när jag cyklade hem från jobbet höll jag på att frysa ihjäl, jag var så kall om händerna och öronen. jag är verkligen inte redo för hösten alls både mentalt och klädmässigt:) Hmm undra om man måste handla nya höstkläder till hela familja:) Vi har en tendens att slarva bort alla vantar och mössor vi köper hela tiden, men det är klart roligare att köpa nytt. undra om jag kanske ska beställa lite från nätet?? Haha nu skriver jag verkligen allt jag tänker på:) Detta är min lilla dagbok.

Dagens måsten/händelser

Gå till körskolan
handla mat
klippa Johanna
träffa cissi
träffa lia och lucas
städa
skriva ner vad som behövs köpa till William
ringa läkaren

Brukar nästan alltid skriva upp vad jag måste göra, det blir mycket lättare då en att ha allt i huvudet. Sen blir man inte lika stressad över allt. Det är bara att bocka av och göra nästa sak.
Som ni ser så har jag en del saker att göra förutom att vara tvåbarnsmorsa så lär kila nu..

kram

Va bli re???

Tänkte passa på att skriva lite medans fisan leker och William ser på film:) När vi var på bvc sa jag att hon nästan ALLTID var snäll och glad. Det skulle jag inte ha sagt, nu har det total vänt. Hon blir grinig och sur för igenting, man ska aldrig säga att det går bra för då vänder det.
Inatt vaknade hon kl fyra och var hur pigg som helst. Vi hade tagit upp henne tidigare i våran säng, så vaknade av att hon kröp runt i sängen och skrattade, pratade och ställde sig upp mot sängkarmen, inte lätt att sova då kan jag lova.
råga på det så vaknade William kl 5 och ville upp och se bompa... Vad blir re??? Vet inte hur jag ska kunna jobba ikväll, måste nog pimpla kaffe om det ska gå.

Efter att vi kom hem från öppna förskolan igår började isabelle att krypa, så nu kryper hon jätte mycket:) Idag har vi varit på babycafe för första gången, men lillan somnade innan sången en han börja, inte så konstigt kanske med tanke på natten.
Var inne en sväng på Lindex med. var ute efter en jacka till Isabelle, men hittade istället en jätte snygg kavaj till mig. Den kan man ha när som helst, snygg till allt spec till en vit tunika och leggins!!


Lindex Shop Online - Kavaj


  En helt vanlig dag hos oss. Om ni undrar över mitt ljud så försöker jag få
  Isabelle att låta:)





Sköna Söndag!

Hej på er!

Hatar Söndagar vanligtvis. Då har man alltid ångest över att man ska börja jobba igen. Det är precis så jag känner nu. Fast det bara är fyra timmar. Måste försöka sluta tänka på vad som sker i morgon hela tiden.

Har precis ätit Krämig kycklingsås med pasta, super gott och perfekt som bakis mat! Jag tackar verkligen resorben för att jag inte blev så bakis. Känner mig bara lite tröttare en vanligt.
Gårdagen var toppen både på festen och sen ute på krogen. Det är bara en sak som stör mig och det är musiken. Fruktansvärt dålig musik, det spelas bara en massa gammalt skit hela tiden.
ja just det! Fick med mig ett GIGANTISKT paraply med mig hem igår. När vi var på väg ner till statt så regnade det sjukt mycket. Det värsta var att varken jag eller Cissi hade paraply med oss, men helt från ingenstans låg det två stora paraplyer på vägen och väntade på oss,  så vi vart inga blöta katter som tur var:)
Hade inte med mig kameran igår. Jag känner mig själv så pass väl att jag vet att jag en vacker dag kommer att supa bort den, så det fick vara hemma!

här kommer lite andra bilder istället..

 
   


Lördag

Hej svejs. Sitter just nu och väntar på att jag ska bli hämtat. Ska på jobbfest med jobbet. Har blivit ganska mycket sånt på sista tiden känner jag, men idag ville jag faktiskt gå dit. Veckan har gått bra med jobbet. Börjar redan på måndag kväll och jobbar. Igår vart det lite shopping på stan med Johanna och hennes lilla Axel snart 3 månader. I Torsdags var jag på BVC med lillan. Hon kunde saker som en 10 månaders bebis kunde sa dom. Vet att dom säger så till nästan alla för att man ska känna att man har ett speciellt barn, men ändå:). På kurvan är hon exakt på den mittersta linjen på längd, vikt och huvudform, helt perfekt min lilla tjej!

Sen kom Micke på häromdagen att

- Ja just det Isabelle kröp två steg igår.. Men hallå??? Hur kan man glömma att säga det. Missade Lillans första krypsteg:(
Jajaja hoppas bara att jag inte missar hennes första steg.

Idag har jag och William och Sara varit nere på stan en sväng. Tog cykeln ner. William tycker att det är jätte kul. han var så himla duktig. Klagaste nästan igenting över att han inte orkade gå. Han har blivit väldigt bortskämt med att åka vagn, men lätt när man har en tvillingvagn. Ångrar mig ibland att vi köpte en sån.

Nej nu måste jag gå. Har även tagit mig en resorb, då blir jag inte lika dålig (förhoppningsvis:)

kram på er!!

Torsdag

Snart är det helg igen:) Tycker att veckorna går i rasande fart. Hoppas bara på fint väder. Igår vart det lite shopping på dan. William behöver en helt ny garderob och Isabelle behöver också en hel del saker. Köpte ett par sååå söta skor och en mössa till lillan. Till William vart den både byxor, tröjor och en ny flisjacka (Fix) Perfekt nu när det börjar bli lite kyligare.







Idag ska jag på en vanlig rutin kontroll på bvc med lillan, sen kommer Malin hit och hälsar på:) Så synd att man aldrig ses, så det ska bli hel mysigt!
Ikväll är det jobb ( trainee) igen och imorn kväll. Sen är det tänkt att jag ska börja nästa vecka, tror jag kommer att jobba ca två dagar i veckan, mer vill jag inte jobba.

Får se vad som sker i helgen. Dom på jobbet frågade om jag ville med på grillfest på lördag och det vore faktiskt kul. Sen var det även länge sen vi bara inte gjorde nånting och bara var hemma, får se hur jag gör!

Nu måste jag hoppa in i duschen innan lillan vaknar.

Ha en toppen dag!

Halloj

Hej på er:) Vad mycket tid man får nu har jag märkt när dom är 5 h om dagen på dagis:) Igår fick jag ett spontant infall att klippa lugg. Har igentligen för tunt hår för det, men kunde inte låta bli. Kul att göra nått nytt med mitt tunna burr:)

 

Jobbade ju som sagt igår och det gick jätte bra. Känner att det mesta sitter. Så nästa vecka ska jag väl hoppa in på telefon. Ikväll ska vi gå igenom alla HD boxar, vilket jag hatar:( Skit boxar, men men..
Märkte igår när jag kom hem att jag var så himla trött. Det är verkligen krävande att arbeta med sin hjärna och att kunna lyssna ordentligt vad folk säger. Man blir lite bortskämd på ett sätt att gå hemma och inte behöva tänka så mycket.

Nej nu måste jag väcka Isabelle, hon har sovit i tre timmar snart!

kram


Ny vecka nya mål

Sitter just nu med mitt morgonkaffe och njuter. Isabelle ligger och sover fridfullt i sin säng och William är på dagis. Lämningen idag gick sisådär. Han blir oftast ledsen när lämnar honom, men det går som tur är över så fort jag är borta.
Idag ska jag till banken en sväng. Sen måste jag handla lite nya kläder till William och till mig själv kanske:) Isabelle behöver nya strumpor. Fattar inte alls var alla har tagit vägen någonstans?!?

Ikväll ska jag jobba och resten utav veckan. Ska bli kul och skönt att få börja jobba lite extra. Kan även vara nyttigt för Micke att vara själv med båda barnen med.


Alltid när jag dricker kaffe så blir jag sugen på choklad. Sitter just nu och sneglar åt vänster:) Det ligger en 200 g schweizer nöt och tittar storögd på mig:) Fan det är ju en ny vecka nu med nya mål. = inget godis på veckorna  eller snabbmat. Inte för att jag är tjock på nått sätt, men när jag äter så onyttigt tappar jag den lilla muskelmassan jag har och det är inte heller kul. Därför är det tänkt att jag bara ska äta sånt på helgerna, men just nu vart jag så sugen. hmmm nej jag tar en bit, bara en:)
Får se om jag återkommer lite senare. Annars hörs vi imorn igen.

Kram

Måndag

Ännu en ny vecka med en massa saker att göra. Imorn ska jag börja jobba. Börjar med fyradagars trainee. Sen är det tänkte att jag ska jobba ca två kvällar i veckan och på helger vid behov. Känns skönt att få komma bort lite själv faktisk.
Idag har vi haft en heldag hos Sara, jätte mysigt! Men det är inte lätt att uppfostra barn alltså. Ibland vill man sälja dom på Tradera:) Lilla Isabelle gör ju inte så mycket väsen av sig ännu, men det kommer tidsnog det med.

Imorn är det dagis dax för William. Har inte hunnit ännu att handla lite nya höstkläder till han så måste göra det nån dag. Han växer jätte fort nu, kan nästan inte ha nånting.

Sitter vid våran skitdator som det är så jobbigt att skriva på, går trögt känner jag. Micke sitter vid den andra, skräll:) Nej nu måste jag göra en lista över alla viktiga saker som måste göras.

Föresten kolla in den här videon, tänk att ha ett sånt häftigt bröllop:)



Kram o hej från mig

Skönt!!

Sitter just nu och lyssnar på musik på spotify. Om någon har frågat mig vad jag har för musik smak har jag alltid sagt  "Det senaste som spelas på radion. Men efter att jag var på putte så har mitt musik sinne vaknat till liv. Jätte skönt att lyssna på musik samtidigt som man gör annat:)

Man blir väldigt dans sugen när man hör  touch you right now remix



Idag har vi slappat hela dagen, så skönt att vara själva nu. Det blir ganska intensivt att vara fyra vuxna och fyra barn under samma tak i nästan en hel vecka, hu!
Sara kom förbi en snabbis förut. William och Ebba lekte för fullt. Så kul att se vilken livlig fantasi barn kan ha. Dock inte lika roligt att städa upp efter dom små liven. Idag hade dom i stortsett flyttat över alla William gossedjur och täcken till lekstugan. Dom har väldigt lätt för sig att stöka till men inte tvärtom, känner i för sig igen mig lite i den frågan:) Min Mamma vart rent ut sagt galen på mig när jag var liten, plockade ALDRIG undan efter mig:)

Har suttit nu på kvällen och grejat lite med photo shop, jätte roligt! Har lärt mig hur man får bort dessa rynkor som med åren har kommit smygandes:) Man är ju ingen 18 åring längre som knappt har levt livet:) Sen har jag kommit på hur man ändrar ögonfärg och bleker tänderna. Helt sjukt vad fint det vart, ska visa när jag blir helt nöjd med bilderna.

Snart måste jag ta kvällen. Känner på mig att ungarna kommer att vakna tidigt imorn. Vilket igentligen är bra eftersom William börjar på dagis på Tisdag.

Lite mer kort från våran systemkamera!! Mycket roligare att ta med den nu när bilderna blir så bra.




                             Visst ser dom lite små skyldiga ut?:)


                                         Kärlek!!!


                                       Vackra Sara!!

Kram

Halloj

Så nu är jag tillbaka igen. Har märkt nu efter att ha bloggat ett tag att man hamnar i ett dike tillslut. Det har varit tvärtomt i min hjärna. Har inte alls vetat vad jag ska skriva eller vad jag känner, men nu känns det bättre.
Jag vart ju som sagt sjuk i början på veckan. Trodde att det hade med helgens bravader att göra;) men det gick aldrig riktigt över. Det var en skum infuensa. Vart tung i hela huvudet. Det tråkiga är nu att jag har smittat William, så han ligger tvärdäckad, stackarn!! Han fick först feber igår natt och idag verkade allt vara bra, men nu kom febern tillbaka.
Idag har jag fixat min syster i håret, hon vart jätte fin och nöjd. Snart ska jag åka till sara och fixa till henne med. Det är så när man är frisör:) Synd bara att jag inte fick njuta av den sista solen innan den tar slut:( Det har verkligen varit en perfekt sommardag idag. Varken för varmt eller för kallt, underbart!

Snart är semestern slut och man går tillbaka till sina vanliga rutiner, vilket ska bli väldigt skönt. William börjar på dagis på Tisdag och kommer att gå fem timmar och dagen tre gr i veckan, tror verkligen att det kommer att bli bättre. plus att jag kan få lite mer tid med både Isabelle och kunna hitta på nånting som tar lite längre tid. Har varit så trött på att hela tiden kolla på kl för att man snart måste gå.

Vi har köpt till en extra lins till kameran vilket gjorde att man kunde ta helt otroligt vackra bilder, kolla här!










Nej nu måste jag dra... Hörs imorn:)

Helg

Har inte alls haft tid att blogga. Men imorn kommer jag med en låång uppdatering:)
Ha en toppen helg allesammans:)

Kram

Segis

Har knappt haft tid att blogga när vi har haft gäster här plus att jag inte har känt mig helt hundra, går på värktabletter hela tiden. Har en aning att det kan vara ifrån helgen;) Det var länge sen jag var så full och dålig....hehhehehe
Idag har vi varit nere vid stranden hela dan. Vart oväntat varm, skönt men dock jobbigt eftersom jag inte badade.
William och Thea badade och lekte för fullt. Isabelle tyckte också att det var kul.

Nu har vi svullat med PIZZA, är äckelmätt nu:( huhuhuhuhu. Imorn lblir det lek & buslandet för alla. Kan hända att jag stannar hemma och kurerar mig.. Känner mig dyng tråkig nu, har inget kul att berätta, sorry!! Blir bättre snart när det händer lite mer här.

Ta vara på solen!




                                         Isabelles nya pose








Skit dator

Sitter vid våran skitdator nu där flera knappar saknas. William har suttit och pillat bort flera bokstäver på tagentbordet, Inte så lätt att skriva då.
Känner mig lite bättre nu efter några ipren, får se hur jag mår imorn.
Har varit lite dålig på att ta kort idag, kommer mer imorn. Annars har vi bara slappat och tagit det mest lungt. Var iväg och klippte här förut. Åkte sen en sväng till Sara, jätte mysigt! Skönt att få komma bort ibland och bara få  vara Annelie.
Nej det går inte att skriva, ger upp....

Vi hörs imorn istället!

kram

Börjar bli dålig

hej på er! Känner mig inte så bra i kroppen. Har halsont och det värker. Tror jag har fått svininfuensan:) mooohhhaaa
Hittade lite mer kort från i Lördags. Eftersom min kväll slutade tidigare en vad jag trodde så  vart det inte så mycket kort.


                          Morsan Annelie trodde hon var snygg här:)


                          Denna bild är ganska rolig på Micke (Saras Micke):)


              Skulle ta kort på mig själv och beklaga mig ang min huvudvärk


Har lite roliga kort på Sara,men tror inte att hon vill att jag lägger ut dom:)
Fan vill inte bli dålig, peppar peppar!!

Hörs lite senare

Spya,barn och alkisar!! Ja allt kan hända här

Vilken rolig helg jag har haft:) Fredagen var hur kul som helst. Lördagen började dåligt och slutade sisådär kul faktiskt. Mådde ju som jag skrev igår SKIT hela dan, men trodde att det skulle gå över så fort jag började dricka igen. Men icke sa nicke. Spydde som en gris på festen. Försökte verkligen bli pigg men det var kört. Fick lyssna på min kropp och ta en taxi hem. Så det vart inge PIP för mig igår. Trots det hade jag och Sara en hel galen helg med en massa goa skratt och hel dumma händelser;) Tack Sara!!!

Imorse gick vi ( Alkisar) runt och storstädade. Snart får vi besök av mickes bror och tjej med deras två barn. Dom ska stanna hela veckan så det blir full rulle här kan jag lova.

Nu till lite mer familjära saker:)

William vart så glad när vi hämtade han idag. Lillan hon märkte knapp att vi kom:) Båda hade varit så snälla hela helgen och sovit jätte bra. Det är verkligen skönt att ha dom hemma nu.

Isabelle har fått sin första tand med, så sött! Den sitter nere på höger sida, snurplan börjar bli stor nu.

Är skit sugen på godis, får nog ta cykeln och handla det tro??!!??
Ha en trevlig Söndag. För vissa är semestern slut för andra har den kanske precis börjat. Vi ska iaf se till att njuta av den sista veckan. Sen kommer det att bli jobb för både mig och Micke











Vi hörs!

Stackars mig

Jag är så bakis nu så att jag sitter här och skakar som ett asplöv. Det var så jävla kul igår. Jag hoppa och röjde som fan:) Det trodde jag inte om mig själv. Har en massa kort, men glömde kameran på festen vi var på igår så lägger upp sen.
Småttingarna har det jätte bra hos Mamma. Dom leker och härjar konstant. Känns lite bättre nu en vad det gjorde igår.

Ne nu måste jag sova om jag ska orka gå på igen.
Hörs lite senare!!

RSS 2.0