Onsdag

Har glömt att berätta att William har slutat med napp. Det var på julaftonskväll som vi gav tomten alla hans nappar i ett paket. Första natten gick inte så bra, då vaknade han mitt på natten och var panikslagen, så micke hade gett han nappen. Andra dagen gick helt smärtfritt och nu pratar han inte ens om nappen. Isabelle har ju fortfarande napp som han har fått syn på ett par gånger, men han har förstått att han ej får ta dom..

Idag har det varit så kallt så att mitt ansikte har förfrusit sig, det bränner hela tiden. Skulle igentligen dragit med båda barnen till stan för att fixa det sista inför imorgon(  nyårsfest som vi ska ha), men det var för kallt för dom. Så vi fixade snabbt barnvakt och drog iväg själva. Köpte lite nya blommor att pryda köksbordet med, men vet att dom kommer att vissna inom en vecka:) Det blir dyrt i längden eftersom jag köper nya hela tiden, har dock lite plast här och där. Igår kväll pysslade vi regält här hemma. Satte upp hyllorna i lillans rum och gjorde om några tavlor jag hade sen tidigare. Det var jätte fint, saknar bara boklisten jag har beställ.



Nu ser det ut så här


Boklisten ska sitta under hyllorna


Köpte en så söt klocka, isabelle kan ju redan klockan;)

Imorn ska vi som sagt ha nyårsfest här. Det blir mina allra bästa och älsta vänner och allas respektive och barn. Vi är ett sånt där friends gäng:) hahahah skämt o sido... Det blir nog jätte kul. Vi ska ha tre rätters middag och lekar som Malin fortfarande "INTE" har fixat. Sen blir det disco i källaren som nog blir lika uppskattat för oss vuxna som hos alla barn:)


Mitt busfrö


Fisan vill ha öl:)



Lika?



Båda barnen sover nu, så nu ska jag jag krypa ner i sängen med en skål chips och min favvo bok som jag sa att jag inte skulle läsa:) Men kunde inte hålla mig ifrån Robert Pattinsson;)

Godnatt

Godmorgon på er

Här har vi precis vaknat:) William somnade inte förens halv ett igår och jag runt ett kanske. Vi har vänt dygnet totalt, vilket är skönt när man är ledig, men svårare attt vända sen när dagiset börjar. Isabelle har sovit hos Farmor, så vi ska hämta henne sen. Igår var vi på lek & buslandet med William och ikea för att köpa lite mer saker till lillans rum. Vi tog även en sväng till chili. Hade aldrig varit där tidigare. Hittade en jätte filt och mystofflor:) Köpte även den första boken ur serien twilight och har nu redan läst ur mer en halva boken:) jag älskar den!!







Nu ska jag ut och köra i det här trevliga vädret:)

kram

God forsättning!!

NU får det snart vara nog!!! Inge mer julmat för min del. Godiset är inte helt uteslutet ännu. Helt otroligt vad man äter under julen, det är det enda man gör:) och mer blir det....

Idag är en sån där riktigt slappar dag. Så skönt att inte ha en massa måsten att göra. Ikväll blir det nog en bra film och mys här för våran del. Det var varit så intensivt i några dagar nu. På Julafton och dagen innan spenderade vi hos min syster. Dagen innan julafton spelar vi alltid bingolotto som har blivit lite av en tradition i våran familj, dock har det blivit lite svårt att sitta still framför tv med två barn, så vi vet inte ens om vi har vunnit på ena lotten. Annars vann vi 200 på den andra:) ville vinna massa miljoner:)

Igår firade vi minijul med Mickes familj, det var super kul. Vi spelade Texas Holdem hela kvällen, jag är grym på det!!




William full av förväntan dagen före julafton


Köpte en så söt sparkdräckt till lillan:)


Synd att broder:) blunda, annars hade det blivit ett fint kort








Vanligtvis brukar vi fira jul hemma hos min Mamma, men i år vart det hos min syster. Det var lite trångt med all julmat som skulle ställas fram:)



Magnus (mammas gubbe) brukar alltid vara tomte, men i år sa han att han ville
föra den stora äran att vara tomte vidare till någon av oss andra, så min bror fick "äran" att vara tomte, vilket han inte tyckte var lika kul. Sanningen var dock att Magnus inte kom i rocken längre:)




Köpte en så söt klänning till Isabelle, Det var lite Odd Molly stil över den.


William fick en bilbana av oss som vart väldigt uppskattat



Tror att det är dax att köpa en grind!!




Nu har stolarna och bordet kommit:)






Dessa var såå söta:)

Ska beställa en boklist med och lite grejer, så kul att pyssla med hennes rum:)

Imorn blir det jobb för min del... Ha en mysig Lördag!!

kram

God Jul!!!

Igår tog Isabelle sina första riktiga steg själv:) Vart så otroligt stolt över henne. Man kunde se att hon vart lika stolt och mallig själv, min lilla prinsessa är inte så liten längre!!

Imorse var jag en riktig tidsoptimist. Det var tänk att vi skulle vara på öppna förskolan kl tio, men nu när alla vinterkläder och underställ ska på, både på mig och barnen så tar det lite längre tid, spec när William slänger av sig allt igen. Men tillslut kom vi dit. Det var avslutning idag, så alla barnen dansade runt julgranen, åt pepparkakor och vi vuxna myste med glögg. Börjar få lite julkänsla nu när allt stress har lagt sig.

Imorn ska jag jobba hela dagen, så Micke får packa och handla all julmat själv med två barn. Hahaha får se hur det går, eller man ska väl inte underskatta männen??!!?? Dom kan dom med "ibland";)

God jul på er alla så hörs vi efter julafton. NU stänger vi ner alla våra datorer och bara umgås!!!

Kalas

Nu är jag helt slut efter helgen.... Vill ta ett långt bad och kanske läsa en bok, det var ju ett tag sedan. Igår var vi i Öb för att inhandla alla julklappar och för att shoppa till oss själva för en gångs skull, utan två små barn som kräver sitt. Jag hittade några tröjor och leggins. Micke handlade väldigt mycket kläder och det var inte billigt kan jag säga. Det är sjukt stor prisskillnad mellan tjej och killkläder, sen så vägrar micke handla kläder på hm och dressman, vilket jag ibland kan förstå. Jag vart iaf glad, jag älskar att shoppa:) Fick även öppna en tidig julklapp till mig själv:) Har fått jätte dålig hy på sista tiden så hoppas att detta kan hjälpa. Det bästa märket jag har använt är carita, men hittade ej det, så det fick bli Qlinique.



På kvällen samlade vi hela la familja hos min syster för att fira Micke på hans födelsedag som är idag. Han fick en massa bra böcker, jamie olivers stekpanna( av farmor), spikmatta och kläder.. När alla hade åkt så passade jag och min syster på att dricka till vin och mysa. Jesper tog fram lite hjärngympa saker. lyckades lösa alla utom en:)

Idag har William vart på kalas hos Jaxon, tillslut vart alla vuxna nästan döva. Det var nio barn som sprang runt och härjade. Och för att få en syl i vädret så skrek dom till varandra. William är väldigt duktigt på att tala högt, mamma sa att det är typiskt dagisbarn som gör så, man blir ju galen på han ibland.

Nej nu får jag sluta vi ska klä julgranen nu:) Sen ska jag nog ta det där sköna badet och använda mina nya produkter:)

kram

hej

hej på er. sitter just nu bilen på väg in till örebro. försöker blogga via mobilen. men det lättare sagt en gjort;) återkommer lite senare ist. kram så länge

Men

Vilka busungar jag har:) Vänder jag blicken händer det grejer på en gång:) Hittade Iabelle i badrummet full med wcfärg på hela händerna och i toan hittade jag detta:)





Finns det toalås tro?!? Behöver nog inskaffa lås lite här och där, hon är överallt.. Det är när hon gör bus som hon inte vill vara i samma rum som mig;)



Min lilla rackar unge alltså:)


OBS!!! Jag låter ej henne stå sådär, men skulle precis ta ett kort och då ställer sig rackarungen upp så hann ta henne.....:)


Just nu hör jag Micke säger aj aj aj hela tiden. William ligger i sin säng och ser på en film, medans busfian drar ut kontakten hela tiden så tv slocknar. Måste komma på en lösning...heheheh

Idag har vi varit i pulkabacken och åkt pulka med lite andra barn och Mammor. Jag MÅSTE bara inskaffa mig ett par bättre skor. Dom jag köpte var helt okej, men dom tål inte 10-14 minus grader, sen har jag aldrig gått upp en st som man igentligen ska, att jag aldrig lär mig:) Så nu ska jag köpa ett par riktiga gor tex skor.

Imorn blir det en massa shopping:) I love it:)

Yes!!!

Jag klarade provet:) Var jätte nervös innan och även under hela provtiden. Brukar aldrig vara så nervös inför ett prov. Hoppas bara nu att jag klarar uppkörningen... Nu tar jag iaf semester från körkortsboken ett tag..
Idag var det sista dagen på dagis så nu har William jullov. Har en massa saker inplanerade varje dag, full rulle hela tiden. Lördag ska vi in och shoppa alla julklappar, barnen lämnar vi bort. Igentligen skulle vi ha åkte till Ullared imorn, men känner att vi skippar julstressen där och tar det i örebro ist.

Den här veckan har varit relativt lugn. Vi har inte ränt runt så mycket, vilket har varit skönt. Igår var vi iväg med lillan till barnkliniken för en till kontroll. Hennes hosta har inte blivit bättre utan snara sämre+ att hon fick feber igen. Vi fick utskriven en medicin som skulle vidga hennes luftrör och det har redan blivit bättre. En konstig grej var att hon vägde bara 8400 och i september vägde hon 8290, så det betyder att hon knappt har gått upp 200 gram sen i sept??!!?? Vet ni var barnläkaren sa?? Gå iväg till baggängen du och väg henne där, man måste väga sig på samma våg. MEN HALLÅ?? 10 gram hit och dit kanske, men inte kg som det nu handlar om. Hon borde ju väga mycket mer. När William var 5 1/2 månader vägde han 8400, han är i försig kille och var en rund liten kille, men lite liten är hon allt. Så konstigt bara att dom skickar mig dit, baggängen kommer ju ändå att skicka tillbaka mig till sjukhuset.



Isabelle har verkligen fått en egen personlighet nu och en otrolig vilja.

hon vill helst stå i sin stol och äta
hon älskar när jag säger aj aj och gör då tvärtom
hon drar mig i håret och slår sig själv om hon inte får som hon vill
hon älskar sin bror
hon vill bli bärd hela tiden
hon blir ledsen om man inte är med henne
hon  är väldigt kramgo
hon älskar att bada
hon kan säga tutte och tisse (våran katt)

ja hon är nog en helt vanlig 11 månaders bebis:) som jag älskar mest av allt!




Min underbara son:)

Nu ska jag natta William och sen bara ta det lungt!!!

Kommer tillbaka:)

Hej på er. Tänkte bara säga att jag återkommer på Tordags efter att jag har gjort mitt teoriprov. Allt är annars bra förutom att Isabelle fortfarande är sjuk, så ska till barnkliniken med henne idag.

Vi hörs!!

hej på er

Förlåt att jag har varit så dålig på att uppdatera den här veckan, ska bli bättre jag lovar. Så fort jag har skrivit upp så behöver jag inte få dåligt samvete om jag gör något annat en att plugga. Sen är det svårt att sätta sig sig ner på dagtid när båda barnen är vakna. Isabelle är verkligen inne i en jätte jobbig period. Hon skriker i stort sätt hela dagarna, förutom om jag bär henne då funkar det. Är nu så van med att höra skrik och gnäll hela tiden. Ibland vill man bara stänga in sig... Det är väldigt påfrestande för ens psyke faktiskt att ha en skrikande unge hela tiden. Och en annan unge som är inne i den värsta trotsen någonsin. William skriker så fort han inte får som han vill. Han slår mig om det inte går som han hade tänkt sig. Vet inte om det har med att göra att vi bara har varit på dagis två dagar på två veckor snart, pga av sjukdom osv. Om han skulle få som han vill så skulle han sitta vid datorn eller se på film samtidigt som han ska ha tutten och snutten hela tiden. Men jag är stenhård nu. Ingen napp på dagtid och max en halvtimme med spel/film på dagen. Jag försöker verkligen pyssla med han så gått det går med en skrikandes unge i famnen. önskar att han ville leka och ha mer fantasi när det gäller lek. Han vill oftast att jag ska vara med, vilket i för sig är mitt eget fel för jag alltid försöker att vara med honom hela tiden. Men som andra säger och som jag vet med så är det nyttigt att vara själv och leka. Synd bara att det blir mest satyg en lek:=) Ja som ni hör är det inte lätt med två barn när dom är inne i en trots ålder, eller seperationsångest som lillan verkar vara i. Just nu dör min rygg också av allt bärande samtidigt som jag lagar mat och städar. Jag skulle nog behöva semester från mitt hem tror jag:)

I Torsdags var det luciafirande på Williams dagis. Han fick vara utklädd till tomte lilleman:) så söt var han. I år körde dom lussandet utomhus vilken var kanon. När dom kom in tågandes fick William panik och sprang till Micke på en gång, hade det på känn. Eftersom han är så pappig så vart det lite jobbigt för honom. Efter firandet gick vi upp på öppna förskolan. Det är så kul att gå dit och få snacka av sig lite med dom andra Mammorna samtidigt som ens barn kan leka fritt och pyssla. Fick ett tips av Linda att jag skulle ringa mitt försäkringbolag ang min mobil som jag tappade i toaletten:) ringde dit och fick på några minuter en värdehandling att ta med till elgiganten för att hämta ut en ny telefon. Åkte ner dit och betalade självrisken och la till 500 så fick jag en bättre mobil än den andra. Var så trött på den också.



Igår var jag på jobbfest på Wickan. Först hade vi förfest hos jon med en del utav oss från jobbet, sen åkte vi ner till Wickan. Det vart många skratt och en del lekar:) Jag och Johanna tog en relativ tidig kväll, så vi åkte hem kl tolv. När jag kom hem tittade jag på idol som jag hade missat. En sak som störde mig var att Eriks tjej aldrig gick ner från scenen. Hon förstörde verkligen Eriks stora stund, helt sjukt....

Idag har vi varit inne i Örebro för lite shopping. Vi var först på Ikea och köpte en massa saker. Man tänker alltid att man kan handla mer för att det är billigt, men när man ska betala blir det ändå flera tusen:) hahah.... Köpte en ny garderob till lillan, som hon ska få i julklapp av oss och farmor. Till William köpte vi ett nytt skrivbord, som vi monterade upp så fort vi kom hem. Gjorde en riktig resning i hans rum och möblerade om , så nu vart det mycket finare. Nu kan han sitta och pyssla själv och fixa och donda, eller så slutar det i kaos. Man får nog inte glömma bort att han bara är 3 1/2 år, han är ju fortfarande väldigt liten. Barnen idag växer upp lite för fort. Det man köper till dom nu är igentligen vad man ska köpa till dom när dom är sex osv. ..... Kan vara nått att tänka på.

Snacka om att ha seperationsångest, stackar liten.... Så här är det hela tiden just nu, så fort jag tar ett steg i från henne blir hon ledsen...






Busungarna passade på att busa lite till:)


Lillan lyckade få upp min smink väska och förstöra mitt face puder. trodde
att inte hon skulle sno mitt smink förens hon vart tonåring:)



William stoppade ner sina händer i toan och lekte med wcgrejen..
Jag kan inte lämna mina barn själva en selund längre.. Riktiga busungar




Imorn ska jag jobba i fem timmar sen kommer Mamma, maja och kim. Sen ska jag och Micke ut och köra, får passa på när man får barnvakt.

Godnatt på er!!

Såå

äntligen är William på dagis. Väkte han vid 8 och halv nio var vi faktiskt på dagis. Trodde att det skulle bli en kamp mellan oss men det gick bra. Isabelle somnade i vagnen på väg hem. Hade tänkt att sova en sväng med henne nu, men det sket sig.  Får helt enkelt pimpla kaffe hela dagen. Måste även ge tummen upp till alla Mammor pappor där ute som jämt har sådanna här nätter, för det finns vissa det vet jag. Fattar inte hur dom orkar med.

Snart ska jag fixa till mig och dra ner till körskolan. Ska plugga där i några timmar. Har teoriprov nästan vecka:) Spännande!!! Vi kanske hörs lite senare, nu ska jag ta min tredje kopp:)

kram

Vaknade 03.30

inatt av att Isabelle vaknade. Hon hade svårt med andningen och snorade jätte mycket. Försökte få henne att somna om men det var hopplöst. När jag tillslut fick henne lugn vaknade William och han ville inte heller somna. Så där satt vi alla fyra vakna och ungarna skrattade och lekte i sängen. William har även varit hemma från dagis i flera dagar nu så idag är det dax att gå igen. Försöker få han att somna om nu, men det är hopplöst. åååå blir så trött................. Vill bara sova. nej nu måste jag gå han skriker klar som en dåre från badrummet. För er som inte visste så tror han att det är han som bestämmer i detta hus. Ibland har han noll respekt för oss. Som sakt plikten kallar....

hörs sen

Hej

äntligen får jag andas ut efter en dag med en massa aktiviteter. Jag kommer inte ihåg längre vad man gjorde när man inte hade barn. Vad tråkigt jag måste ha haft:) Nejdå, jag vart faktiskt stressad av bara tanken av att ha fler en ett barn. Sen känner jag väl nu att två räcker. Är lite för ego om jag ska vara ärlig. jag värderar men egentid ganska högt faktiskt, jag måste göra det annars blir jag ingen bra Mamma. Tänk om man skulle ha fem små skit ungar som sprang runt hela dagarna, jag skulle få hjärtklappning tror jag, men då kanske jag skulle nog ifrågasätta dom som "bara" hade två barn att dom inte ska klaga. Ni har väl sett familjen annorlunda?  Jag måste iaf få vara själv ibland och bara göra mitt, så två räcker nog för mig:).

Igår åkte vi ut till Kyrksten för att hälsa på Johanna med familj. Där vart vi först bjudna på ett super gott glögg, ett hjortron glögg som ni måste ni testa, det finns på kronhallen och willys vad jag vet. Till det fick vi pepparkakor med ädelost på, vart helt perfekt till glöggen. Hade aldrig testat det innan.


Sen fick vi en förätt beståendes av hemmagjord skagenröra på en toast med röd och svart kaviar, till det en kall öl:) Till varmrätt vart det porterstek av älg och mustig portersås till, ååååå det var så gott, Jag skulle bara kunna sitta och äta såsen med sked:) Sen vart det fikabröd och kaffe. Vilken perfekt söndagsmat det vart:) När vi kom hem vart det en massa bus. Hela familjen lekte kurragömma, hahaha. Det vart mycket uppskattat av William kan jag säga. Sen såg vi på 2012. Måste ärligt säga att det var den bästa katastrof film jag någonsin har sett, klart sevärd. Och som vanligt vräkte jag i mig en massa godis, annelie=äckelmätt

Idag har vi iaf gjort en massa saker. Vaknade inte förens kvart över nio, hahahah, men det var så skönt att få sova ut. Isabelle vaknar fortfarande och skriker på nätterna. William drömmer om moster och spindlar så det slutar oftast med att alla fyra sover i samma säng, vilket blir ganska trångt med tanke på att vi bara har en 1,60 säng. När lillan sov middag så fixade vi till oss och gick till stan i skit vädret. Jag tänkte antingen sitter vi inne och tjurar för att det är dåligt väder eller så trotsar vi det och går ut, vilket jag nu är glad för. Köpte ett par nya skor till mig. Kanske inte dom snyggaste, men dom var fodrade och skulle tåla värmen bra sa hon i affären.
Köpte även en tröja till William på kapphal, hade 30% på en vara. Sen åt vi lunch på Farmors jobb och sedan  vidare till Willys för att handla pepparkaks deg och ingredienser till lussekatter som det var tänkt att vi skulle baka idag, men till min förtvivlan så glömde jag att köpa saffran. Men pepparkakor har vi bakat. har aldrig gjort egen deg förut så det fick bli den köpta. Det gick sisådär. isabelle gråter hela tiden. Hon är bara glad om man är nere på golvet med henne och där kan man ju inte vara hela dagarna:) tror att det blir bättre när hon lär sig gå. Hon står helt själv och har tagit ett steg, mer en så vill hon inte.

Nu fick jag lite skrivkramp, här kommer lite kort ist..








William tycket om pepparkakor med ädelost på




Köpte dessa fast svarta


Hej på er

Fast jag är hemma nästan varje dag så är det ändå nått speciellt med helgerna. Det är inte det att man får sova längre, för det får vi inte. Det är bara så skönt att veta att det är helg... William börjar bli bättre nu. Han har inte haft feber sen i förgår. Lillan vart med smittad, men fick en mildare variant. Jag har också känt nått, men som vanligt har jag bara ont i kroppen. Trots alla sjukdomar så tog vi en sväng till Nora. Kände att det var behövligt med lite frisk luft, men vi ångrade oss så fort vi kom dit. Det regnade hela tiden. Micke frös så pass mycket att han var tvungen att sätta sig i bilen och värma sig. Jag som hade velat gå runt och kolla i alla butiker. William hann som tur var träffa tomten och säga hej till Vilda som var där med Linda. Mycket mer en så vart det inte, det var för kallt för oss alla. Så vi drog iväg och köpte lite mat och åkte hem till Mamma en ist innan det var dax för hemfärd igen.

Nu sitter jag här proppmätt efter middag beståendes av potatisgratäng och kött med rödvinsås, och ett glas rött till såklart:) Jag har även ätit så mycket godis att jag fick hicka. Men det vart mer en spy hicka, ååå mår så illa. Har nu ätit något sött i ja kanske 2 månader snart. Brukar annars kunna vara bra på att inte inte äta för mycket sånt på veckorna, men nu har jag nog ÄRLIGT blivit socker beroende, och detta är inte på skoj. Jag måste ha nått sött efter varje måltid. Frukt och grönsaker är jag inte ens sugen på. NEJ nu är det dax för skärpning.... börjar på Måndag som man säger:)

Snart ska vi se på en Fransk triller "poure Elle" Franska filmer är ju kända för att vara bra, vi får se!! Om jag känner mig rätt kommer jag att äta upp allt godis som jag har kvar med. är det bara jag som är så här tro??? Är ju egentligen propp mätt. Magen skriker nej, men hjärnan säger jooooo ät mer.

Det vart inga kort idag. Det var för kallt och ruggigt för att ens fundera på det. Får bli lite kort imorn då ska vi ut till Kyrksten hela dagen. Ska klippa Johanna med familj och så ska vi bli bjuda på porterstek:) Gött!!!

Ha en forsatt trevlig helg allesammans:)

Hej svejs

Tjenix

Igår var jag på halkan. Hade inte tänkt så mycket på det innan, men tänkte mest att det blir sådär. Är ingen människa som älskar kickar eller en massa stora äventyr som vissa gör. Är mer av den lugnare typen tror jag:)
När vi väl kom dit så började min nervositet krypa fram. Vi var sex st som åkte dit. skulle köra med en super trevlig tjej, hahah det vart helt galet allting.
I den första övningen " kurvor" snurrade vi mest runt kändes det som. Hörde hur både jag och hon skrek som galningar i bilen. Den andra övningen där vi skulle köra 70 på en rakstäcka och sen upp för en uppförbacke och sen utför körde jag jätte bra dom första gångerna. Fattade verkligen hur jag skulle göra när bilen tappade grepp om vägen. Tjejen som satt bredvid mig sa att kom igen nu, nästa gång då sladdar du som fan. När hon körde den banan så sladdade vi hela tiden. Jag kommer ihåg hur jag hade tryckt mina händer mot fönstret och tryckt min kropp mot henne och bara skrek:) haahaah skulle ha haft en filmkamera:) men iaf när jag skulle göra sista varvet så hände det nånting så jag tappade totalt greppet om allt. Vi bokstavligt flög runt. Killarna innan oss sa precis då att vi stannar och kollar hur det går för tjejerna, dom vart helt chockade:) Det som hände var att vi sladdade så mycket att vi nästan åkte ur banan. Bilen flög upp på toppen där diket var. Där stog nästan bilen och vingla. Det var sååå nära att vi åkte ner på den andra banan där det var andra bilar som åkte. Läraren hade tidigare pratat med osv via radion ,men nu gick han ut till oss. hahahhahaha, tror inte att det var så vanligt:) Men nu fick hon som satt bredvid mig känna på en rejäl sladd:)

Nu till nått annat. Min underbara lilla prins är sjuk idag. Han har feber, hostar och har det svårt med andningen. Pratade med hans dagis och det visade sig att det var jätte många barn med exakt samma hosta. Ebba och Fanny har med haft den hostan, skumt. Svinis sprutan var ju två veckor sedan vi tog, så det borde ju inte vara det. Hoppas inte att lillan blir smittat nu. Till helgen är det tänkt att vi ska till nora på julmarknad. Ska bara strosa runt i alla lantliga inredningsbutiker som finns:) Och sen ska William få träffa tomten och kolla runt om han nu blir frisk så att säga.

Igår när jag var iväg så var barnen iväg med Jimmy och Mela för lite shopping i Örebro. Dom hade dokumenterat med så här kommer lite pix!!




Kolla in kvinnan bakom:) trodde först att hon var på riktigt när man tittar fort:)


Men fisa då:)




En trött William. Kolla in hans läppar, man kan tro att det är läppstift. Stackars så torra läppar



Tack till er alla som har hjälpt oss med barnvakt den här veckan:) Vi hade inte klarat det utan er!!!

RSS 2.0