Torsdag

Är så trött efter en hektisk dag. Har vart i lgh nästan hela dagen och fixat. Har även hämtat golv och bärt upp 20 paketet golv till lgh. Sen har jag jobbat hela kvällen. Sov hos Sara igår och även idag. Så nu saknar jag mina hjärtan massor. Imorn har jag tagit ut en flyttdag så ska måla tak, sätta upp reperationstapeten i Williams rum och slipa bort gammal färg från golvlisterna om jag hinner innan jag ska hämta barnen på dagis, sen blir det en lugn kväll. På Lördag blir det en loppis runda igen sen ska det renoveras hela helgen.

Ska berätta en rolig nyhet också, men jag väntar tills imorn:)


Ibland ser lillan ut som den onda dockan:)






Sara och barnen välkommnar deras nya katt Linus:)


Hej på er

Sorry för att jag inte har bloggat på ett tag. Kommer nog att bli lite glesare med inläggen nu när jag har fått min lgh, kommer att vara där så mycket jag kan nu för att renovera. Tänker inte flytta in förens barnens rum är helt klara. Var där en sväng förut och slet bort tapeterna i Williams rum. Sen ska jag sätta upp en reperations duk innan jag målar och tapetserar. Hämtade Isabelles tapet idag och beställde även till mig och William:)

Helgen var super kul. I Lördags drog vi till Karlstad och gick ut på Blue moon bar och bodde på hotel, det var mycket roligare att gå ut i en annan stad en i karlskoga, så det var inte sista gången kan jag lova:) Imorn är det jobb som alla andra dar, då är jag inne på 9 dagen i rad. Till helgen är det tänkt att det ska läggas golv i lgh sen ska jag hinna med en loppis runda... ÅÅ blir lite stressad över allt som ska göras, men ska verkligen försöka ta en sak i taget. Nu ska jag krypa ner till mina underbara älsklingar.

Godnatt!!

Snart så!!

Kommer at få lgh redan nu på Måndag så börjar det hända grejer:) Jag och Sara var iväg här om dagen och beställde tapeter. William ska också få följa med nån dag och få vara med och bestämma vad han var ha för fondtapet i sitt rum. Igår när Isabelle somnade fick William vara med en stund och grundmåla alla saker jag köpte på loppisen, han var jätte duktigt! Nu ska det målas två gånger till sen ska jag måla Isabelles nya säng och gungstolen jag fyndade för 100 kr:)

Har jobbat hela veckan och ska jobba hela helgen med. På Lördags ska vi in till Karlstad ett gäng för att bo på hotel och gå ut. Eftersom jag jobbar på Söndag så blir det lugnt för min del, men kul ska det bli ändå, spec med hotel frukosten:) Vid elva ska jag lämna kidsen på dagis, får göra det när jag börjar så konstig tid som halv tre. Så tänkte att jag skulle passa på att shoppa lite:) Dom lär iaf ha kul på dagis i årets första snöblask:)

Veckan har varit full med mys o bus. Det funkar jätte bra att köra så som vi kör. Att dela på veckorna och köra varann helg har funkat jätte bra för William och Isabelle. Hoppas att det går lika bra sen när dom får flytta in till den ny lgh. Kommer att vara där så mycket som möjligt nu för att renovera och fixa klart deras rum.

Neee nu blir det frukost synd bara att kaffet är slut:(

ha en bra dag !

Hej

Vilken underbar dag det vart idag. Vi hann både med en loppis tur, mat hos Farmor, lek ute, lek med Williams kompis JAxon oxh storstädning. William mår toppen, men isabelle har varit och är jätte snorig. Hon har verkligen haft otur med förskylningar det senaste året. Nu ska jag äta upp det sista godiset från helgen och ta mig ett glas rött. Imorn kommer Emma, Evind och lille Emil hit. Skulle igentligen ha åkt till Nora idag, men eftersom lillan inte var helt på topp så så ville vi inte riskera.

Lite kort från helgen!!


Pizzabak
















Lördag

igår efter jobbet var det tänkt att vi skulle köpa skor till Isabelle och mig, men det var lättare sagt en gjort. Båda två fick frispel och sprang mest runt och slängde ner skor. Känner att det kommer att bli många tuffa stunder nu när man är helt själv med dom. Förut kunde man ta en unge i taget, nu måste jag ha koll på båda som drar åt ett varsitt håll samtidigt som man då ex ska storhandla, gå på loppis ( som vi gjorde idag:) Isabelle skiter totalt i om jag ropar på henne, hon går bara iväg och ser inte tillbaka. Hon har blivit så stor och medveten men samtidigt så trotsig och om hon fick bestämma så skulle hon få göra precis vad som helst när som helst. Det gäller nu för mig och Micke att vi har samma regler och rutiner annars funkar det inte. William är ju större så han lyssnar bättre på mig, men kan fortfarande vara busig och få sina utbrott. Det var inte enkelt idag när jag hade båda armarna fulla med saker som jag skulle försöka bära ut samtidigt som jag ska leda ut barnen som bara drar, lär snart bli gråhårig:)

Igår kväll vart det hemmagjort pizza och idol mys. Gick och la mig vid elva vilket är tidigt för mig nu för tiden. Det är så mycket man vill och ska göra så tiden räcker inte alltid till känner jag.
Åkte till Sara efter loppisen och lämnade barnen för att åka tillbaka och hämta en jätte fin gungstol som jag fynda för bara 100 kr. Efter mycket strul så fick jag tillslut hem stolen, men när jag kom till Sara kunde jag inte hitta min plånbok som jag hade 1000 kr ( vilket jag aldrig har) Har fortfarande inte hittat den, ååååååå vart så arg på mig själv, är så slarvig.

Ikväll har vi ätit Lördagsgodis och sett på Pippi Långstrump. Nu sover kidsen. För min del blir det soffhäng, börjar känna mig halvdålig så orkar inte lyfta ett finger. Till veckan ska jag köpa färg. Har nu hunnit köpa säng, pelarbord, tallrikshyllor, gungstol, vanliga hyllor som jag nu ska slipa och börja måla. Ska iväg nästa Lördag med på loppis och kolla om jag kan hitta köksbord, säng till William och vardagsrumsbord. Ni anar i hur billigt det är med begagnade möbler:)

kram





Hej hej

har inte haft tid att blogga så mycket den här veckan. Jobbar ju varje dag sen ska man hem och laga mat och göra allt det där  som ska göras, ja ni vet. Sen vill jag bara spendera all min lediga tid med mina barn. Ska bli skönt att få komma in i rutiner igen när allt är klart med flytten osv. Vaknade imorse av ett sms från Esfoto. Fick en varsin bild på William och Isabelle från deras dagis kort, dom vart så fina. Ska försöka lägga upp dom här när jag vet hur man gör:)
Imorn slutar jag halv två sen tar vi helg. Ska upp på loppisen på stråningstorp på Lördag sen drar vi till Nora och myser med Linda, Emma och alla våra barn. Har ju inte ens fått träffa lilla Emil ännu:( Så synd att man inte bor närmare varandra.

kram


Hej

Helgen bestod av jobb och mera jobb. I Söndags kvälls lagade jag och Sara mat för hela veckan, super smidigt och kul att laga mat tillsammans, får nog bli våran nya Söndagsyssla tillsammans:)
Idag försov jag mig vilket var mindre kul. När jag väl kom inspringandes på jobbet i tron om att jag bara var fem min försenad så fick jag reda på att jag skulle ha börjat halv 8 ist för 9, första gånge jag har tagit så fel på tiden.

Nu har jag fått hem mina hjärtan som precis har somnat. Vi har bara myst och pysslat hela eftermiddan. Det kommer att bli några hektiska veckor nu framöver så nu är det skönt med lugn o ro. Vet inte riktigt hur jag ska hinna total renovera en lgh på 83 kmv, jobba och vara Mamma samtidigt. Denna gång kommer jag att ta ett rum i taget, har lite hjälp som tur är:) Det viktigaste är deras rum först blir klart så at dom så snabbt som möjligt kan känna sig som hemma. Sen måste jag även köpa en massa möbler, huhu stressigt känner jag. Vi var iväg i Fredags på " Lindas Lycka" en gårdbutik som låg i Äspedalen. Butiken var så mysig. Vi hade även med oss Farmor som tydligen kände Lindas Pappa som tillverkade dom flesta möblerna. När man kom in i butiken vart man bjuden på kaffe och en massa hembakt samtidigt som man kunde gå runt och titta på alla fina inredningsaker. Köpte med mig en massa fint:) Kommer garanterat att åka dit igen.


















Älskar mina barn mest av allt!!!















Torsdag

Lång dag på jobbet och sen fullt ös medvetslös kväll här hemma med två små trollungar har gjort mig en aning trött, trots det lyckas jag inte stänga ner datorn. Så då får man väl passa på att lägga ut lite bilder.







Isabelle och William älskar att leka kurragömma:)




En tunnhårig gammal avdankad morsa med ett halvklart rum i bakrunden. Tur
att mina busungar livar upp bilden lite:)




Har kollat runt lite på blocket och hittat en jätte fin kökssoffa i Nora för bara 500 kr. Mailade dom så får se om Mamma kanske kan hämta den imorn. Hittade även en jäte fin bokylla för 300 kr också i Nora. Om jag får den ska jag slipa den och måla den vit:) I allt det här tråkiga längtar jag ändå tills att få greja och fixa med min ny lgh. Har även kollat tapeter till Barnens rum. Säger ingenting förens allt är klart och då LOVAR jag er att kommer före och efter bilder:)

Imorn blir det en loppis runda och beställa tapeter sen väntas jobb hela helgen, vilket faktiskt ska bli jätte kul!!! Speciellt när min fjärt ska jobba med mig hela helgen:)

kram kram

Onsdag

Känns som om den här dagen har vart två dagar. Gick upp kvart i sju imorse och packade ihop allt och åkte till huset där Micke väntade för att byta av mig, helt sjukt egentligen hur allting blev. Men iaf gick direkt upp i sängen och sov nån timme till tills skitungarna vaknade till och ville se på bompa. Isabelle har verkligen blivit så stor nu så att hon uppskattar det och följer med program på ett annat sätt.

Har hört talas om en storloppis på 1500kvm i Kristinehamn som är öppen varje dag. Tänkte att vi skulle åka dit idag. Tog fram vägbeskrivningen på nätet, men när vi väl började närma oss så fanns det ingen skylt alls som visade oss vart vi skulle. Så vi hamnade ist vid vattnet och gick på ett litet museum och fikade:) Ska kolla upp vart det kan ligga lite närmare och åka dit igen. Kommer inte att köpa mig en massa nya möbler till min nya lgh utan jag vill köpa gamla möbler och ist slipa och måla om dom. Blir mycket billigare och framför allt finare:) Det ända som jag ska köpa helt nytt är en Ektorps soffa på Ikea. Kommer att bli många loppis rundor nu framöver vilket jag älskar:) Vi ska redan på Fredag åka till "Lindas Lycka" som ligger precis utanför Karlskoga. Sedan nu nån helg framöver så jag åka till  Hemsjöns Gårdsbutik som ligger i svartå. Ska tydligen vara länets finaste gårdsbutik.

Nu sover kidsen och jag ska snart göra iordning lite kvällsmys och titta på Greys. Imorn är det utbildning hela dagen så det blir en lång dag på dagis.




Så förtvivlad för att han inte fick kamma håret på mig eller Isabelle


Inte så uppskattat!





kram

Tisdag

så nu kommer äntligen en liten uppdatering med kort:)


Hittade ett kort på mig när jag var liten hos Mamma. Tycker ändå att jag och Isabelle
är lite lika:)




Lilla Liam växer och växer




Lillan var lite sugen på nått gott hemma hos Mormor!



William fick ett litet knäppryck imorse:)


muppfamiljen.com



Det tog ca en timme att göra detta inlägg. Är hemma hos Sara och hennes internet är så segt ibland. Vi har jobbat kväll idag och det gick som vanligt bra. Åkte tidigt hem imorse eftersom dagiset var stängt så fick en dag extra med mina hjärtan. Vi passade på att göra en massa viktiga ärenden på stan och sen åt vi på Max. Imorn är jag ledig så åker hem på morgonen till sju. Har föresten fått allt klart med lgh, så flyttar in 1 Nov:)

Godnatt!!





Söndag

Hej hej. Det var tänkt att jag skulle blogga lite tidigare men mina troll somnade nu. Ja jag vet kl är halv tio, men vi har vart i Nora hela dagen ( nu vaknade William igen, han drömde om att ett träd åt upp honom:), lillen då!) Iaf så vi åkte till Nora igår efter att jag var klar med loppisen som gick sisådär. Jag hade med mig kläder för en hel familj*2, men folk var så snåla. Först kostade vissa av mina kläder 20 kr st, men det var tydligen för dyrt, sänkte då priset till 15 kr, men det dög inte heller och då kan det va tycker jag. Då säljer jag det bättre på tradera. Ska iaf försöka hinna med en loppis till, men då ska jag nog stå på en storloppis där konkurensen inte blir lika stor bland barnkläderna sen ska jag sälja mer leksaker för det gick som smör och det kunde folk lägga pengar på.

Vi hade det jätte mysigt hemma hos Mormor. Både William och Isabelle blir alltid lika bortskämda med kärlek av mina syskon. Är så glad över att vi är många. Sen behöver man inte vara släkt för att stå en nära:) Moster Karin och Marcus var även uppe från skåne och hälsade på. Nu ska jag se på ett avsnitt av "Vampire Diaries" och göra mig några goda mackor och sen äta lite choklad kanske. Föresten har fått ett regält störingsmoment. Det kliar på kroppen konstant hela tiden. Han nog blivit extra känslig så minsta hårstrå eller damm molekyl kliar som attans, antar att det som vanligt är psykiskt. Vet ni när det väl kliar på ett ställe och när man tänker på det så då börjar det alltid klia på ett annat ställe och så försvinner det bara tills man klarar av att sluta tänka på det, så är det för mig, men det försvinner ändå inte:( visst e jag knäpp? hehe

Till veckan blir det jobb och en massa helg jobb. Kommer att ha William och Isabelle Ons och Tors natt även alla vardagar denna vecka för är ledig på Onsdag och dagiset är stängt på Tisdag.

Kort kommer imorn, nu blir det mys med min favorit i Vampire:)

RSS 2.0