Torsdag

Det vart inte mycket jobb för min del den här veckan. Var ledig tisdag och Onsdag, vilket var super skönt då det var min barnvecka. I Tisdag var Williams kompis Liam här och lekte och igår var vi på badhuset med min syster. Det var väldigt uppskattat:) Synd bara att jag glömde kameran hemma. Själv tycker jag inte atat det är så kul att bada, utan det är desto roligare när man får fika:) Sen gjorde jag slingor på syster som vill bli lite ljusare. Det var tänkt att jag med skulle fixa mitt hår, har inte färgat håret sen ja jag minns ärligt talat inte?? sen får jag alltid beslutsångest hur jag vill ha det. Tror dock att jag tar en lite mörkare färg i botten och enbart lite ljusbruna slingor.

Imorn Så ska vi handla allt som ska fixas till Williams fem års kalas som är på Lördag. Eftersom jag har lite skum planlösning så tar vi kalaset hemma hos Micke. Sen slipper jag baka tårta, vilket jag är usel på. William ville hellre ha Marängsviss. Men på Söndag när släkten kommer till mig ska min syster baka en buzz lightyear tårta:) Jag har köpt Wii till William.

Nu har jag gjort sånt där tråkigt skit som jag bara får ångest att göra, ni vet som man drar på.. Som ex anmäla dagis schema via datorn, fixa sommarschema, skicka in ag medgivande och måla golvlister, det ååå så tråkigt, men nu är det gjort:)

Tjao!!

Weekend

Har haft en toppen helg. I Lördags vart det shopping i Marieberg sen på kvällen gick vi ut och det var riktigt kul faktiskt. Och mådde faktiskt bra dagen efter:) Jag och Sara såg på film och svullade precis hela dagen. Idag har jag jobbat, vilket gick jätte bra sen hämtade jag upp mina kids på dagis. Min son har verkligen kommit tillbaka. Han är mycket gladare och lugnare än vad han var förra veckan så det känns jätte bra:) Det är så roliga saker som kommer ur hans mun nu förtiden, hahahah ni ska bara höra:) Sen har han lagt till " oh my good"  i varannan mening, hahaha




Lillans nya jacka




Vi hade trevligt besök av Tina och hennes barn i veckan







Stylad för partyt i Lördags:) Vad är det med oss tjejer som alltid ska ta kort så fort man ska fixa sig och jag vet att jag inte är ensam om det;)





Bakslag

Urs vad utmattad jag är nu efter några dagar av en massa saker.... Ska bli skönt med helg. William åkte en dag tidigare till Micke medans Isabelle fick stanna hos mig. Kan ju säga nu att bakslaget har kommit nu, det var väntat eftersom det har gått så bra med lämning hämtning från mig till micke och dagis och allt var det nu innebär att dela på veckorna. Så nu har William fått en så stor seperationsångest att han inte vill gå till dagis. Han skriker och är får utbrott. Sen vill han heller inte vara hos mig. Eftersom han alltid har varit Pappig så visste vi att detta skulle komma. Men just nu mår han verkligen inte bra. Han skriker åt mig och är trotsig och säger ca 5 gånger i timmen att han bara vill vara med pappa och bo där jämt. Vi ska ta kontakt med någon som kan ge oss råd och tips både i hur vi ska vara mot honom när man är mitt i en sån situation och hur vi kan göra för att han ska känna sig trygg i detta med varannan vecka. Vet att det inte är det optimala att låta barnen hoppa mellan två olika hem. Men jag kan inte bara släppa mitt barn och låta han jämt få bo hos sin Pappa. Ett barn behöver båda sina föräldrar. Så hoppas verkligen på tips och råd som jag kan göra för att det ska funka bättre för oss. Jag gör ju allt för mina barn och det gör så ont i hjärtat att se honom må så dåligt. Så nu får vi bara hoppas.... Nu är han hos Pappa och Isabelle sover över hos Farmor. Micke och jag bestämde nu att vi ska köra varannan vecka ist för att dela på veckorna som vi har gjort förut så hoppas att det blir bättre..

Imorn ska vi till öb och typ fönster shoppa. Har bestämt mig att jag ska hålla hårt i mina pengar nu. Fick lite ångest när jag för första gången tittade igenom bankutdragen och se vad jag har handlat för varje dag. Det är helt sjukt vad man lägger pengar på precis ingenting... Så nu ska jag bli ekonomisk. Har börjar spara i fonder så lite duktigt är jag allt:)

Nu blir det kvällsmys och bb

kram

Sköna Tisdag!!


Vaknade imorse av att nya Hm katalogen damp ner i brevlådan.. Och jag kan ju säga så här att vill ha begäret är väldigt stort just nu. Inte ofta jag vill ha det mesta där i, men nu var det så mycket fint.



Längtar såå mycket till sommaren nu, är så trött på detta blask väder. Ifs är det sol idag så ska jag inte klaga:) Har suttit ute på altanen och solat och ätit frukost. Skönt med lite egentid när man är barnledig. Sen går jag ju inte upp i tid alls och gör allt det som jag har tänkt att göra, men ändå:)

Snart ska jag ner till konsum och hämta ett paket jag beställde från Nelly igår, snabb leverans gillas!!
Beställde en kjol, ett par skor och brun utan sol:) Ska även hämta en söt vårjacka från Hm jag beställt till Isabelle.

Hagne Skirt SEK 179, Jeane Blush - NELLY.COM Barbara SEK 299, Nelly  Shoes - NELLY.COMTan Can Bronze SEK 299, Tan Can - NELLY.COM







Sen måste jag bara säga en sak jag blir så trött... Gick in på skatteverket igår och skulle kolla vad jag skulle få tillbaka/betala. Och vad ser jag.... Att en arbetsgivare i sthlm har lagt in en utav sina anställdas inkomst på min deklaration. Detta är trejde eller fjärde året detta sker. Så jag måste alltid jaga gubben som man aldrig får tag på och säga att han ska ringa och meddela skatteverket att dom ska ta bort det. Ringde dit själv imorse och frågade om jag själv skulle göra nått. Då sa tanten att jag skulle ändra på internet och ta bort hans inkomst. Frågade då klart och tydligt om det räknas rätt då?? ja sa hon. Du kommer att se direkt vad du ska få tillbaka/ betala. Ja tjena!!! Innan ändringen skulle jag betala 11 tusen, nu ska jag helt plötsligt få tillbaka 50 tusen vilket är helt fel enligt mina beräkningar där jag ska gå plus minus noll, jaja det löser sig säkert!!

Nu måste jag rusa, vi hörs!!!

kram kram


Söndag

Så nu har jag jobbat klart för den här helgen, idag gick det verkligen jätte bra också:) Isabelle somnade tyvärr halv sex så vi får se när hon vaknar, hoppas verkligen att hon lyckas sova hela natten. Imorn ska jag ner på stan och fixa lite sen är det Pappa vecka. Har en del möbler att måla så då får man passa på att göra sånt när kidsen är hos Micke. Får ju sen tillbaka dom på Onsdag så jag klarar mig. På Fredag ska jag sova över hos Johanna i Kyrksten. Jag ska klippa henne och sen så ger hon mig massage ( som hon såklart är utbildad till:) Så vi sa det att då passar vi även på att äta nåt gott och dricka lite vin. Sen på Lördag bär det nog in till öb med Sara för shopping och nagelfix. Vi ska verkligen ta en dag till oss själva och bara njuta och ha det skönt. Sen på kvällen så går vi nog ut med några tjejer, dock ska jag ta det lungt... Har märkt att jag har roligare om jag nästan är nykter en tvärtom+ att man mår  bättre dagen efter..

Nu sitter jag i soffan och ser på bb. Var så rastlös en kväll så jag köpte 24-7 och ja jag kan ju säga att det var svårt att stänga igen datorn, så ångrar att jag köpte det för nu är man ju fast:) hahahah, typiskt mig som fastnar för alla dessa såpor..

Ska trycka i mig det sista godiset, sen blir det en godis och kakfri vecka. Har verkligen svullat nu i några månader så bestämde mig förra veckan att jag bara ska äta skit på helgerna.. Har varit sugen på godis efter varje måltid och det är ju inte alls bra.

Fredag

Vilket jävla skit väder det var i morse. Det tog 40 min att bara gå till dagis och sen ca 30 att gå till jobbet. William låg och kravla flera gånger i snön och vägrade att gå, så mitt i all snöblås så var jag tvungen trösta han. Medans Isabelle satt i vagnen och tjata om att hon ist ville ner och gå, men då hade vi inte varit framme en:) Nu är vi hemma och nu blir det Fredagsmys för hela slanten. Isabelle somnade redan kvar över sex, så vi får se om hon sover hela natten eller om hon vaknar dyng pigg vid tio:/ Imorn ska jag jobba hela dagen så Micke ska ha barnen på dagen,men att dom sover hos mig eftersom det är min helg... Så bra att vi kan göra på detta sätt ibland...

Ha en trevlig helg!!

Tisdag= Ledig:)

Igår ville en kollega byta helg med mig, så därför vart jag ledig idag. Tog med mig barnen och åkte till Lek & buslandet. Vanligtvis brukar man kanske åka in med bil till Örebro, men eftersom jag ej har bil ännu så tog vi bussen med ett byte och lång väntan. Inge gnäll alls vart det. Båda barnen tyckte nog att det vart ett litet mini äventyr:) Väl där inne vart dom riktigt vilda och gissa om dom somnade på vägen hem? :) Detta resulterade såklart i att dom ej kunde somna, så det var inte länge sedan lillan somnade.

Nu har jag precis pratat med Sara och fixat med en massa viktiga papper och målat vardagsrummet. Snart är det big Brother och sen rätt i säng. Vet inte vad som har hänt med mig på sista tiden, men jag vill aldrig gå och lägga mig. Tycker just nu att det är tråkigt att sova, vill hellre vara vaken och fixa och greja, dock säger kroppen ifrån:)

Imorn är det jobb hela dagen igen och sen hela helgen....

Lite kort från dagen












Måndag

Så nu somnade äntligen mina små monster:) Eftersom dom har varit lediga idag så har dom inte varit sådär dagis trötta som dom annars brukar vara. Jag kommer att sluta halv sex varje dag i veckan så att laga mat vi halv sju känns inte som den perfekta planen, så det blir att laga mat ikväll:( Jag är en sån som lagar jätte god mat när jag vill och tycker att det är kul, men när man måste så blir det inte alls bra, stackars barn säger jag bara..

Gud får lite halvpanik här. Växlade kanal till bb pogrammen på tv fyra, fy säger jag bara. Min första förlossning var helt underbar, men den andra var verkligen en nära döden upplevelse, så tycker så jävla synd om dom som ligger där och skriker av smärta, dock blir det ju underbart efter, men får nog byta kanal tror jag:)

Idag har killarna på jobbet busat regält. När jag kom in till jobbet och fyllde på min vattenflaska och började dricka så rann den vatten överallt, då hade dom gjort hål på flera ställen, sen har min mobil försvunnit ett antal gånger och även min väska.. Man kan ex aldrig lämna sin dator och gå iväg för då finns det en spec person som skickar mail till andra från min mail, inte så kul för mig när man ser vad "man" har skrivit:) kul har vi iaf..

Igentligen borde jag gira lite golvlister och måla ett lager till på mitt vardragsrumsbord jag har fyndat på loppis, men jag orkar verkligen inte... Kunde inte sova igår så borde ta igen lite sömn känner jag....

kram

I am back

Äntligen sitter jag här och skriver igen. Det tog längre tid än vad jag trodde innan jag var tillbaka, men nu är jag här:).... Bor ju som sagt nu i min nya lgh och jag och barnen trivs verkligen super bra. Lovar er en massa bilder på hur det ser ut, men det är bara lite småsaker som ska komma på plats först, måste ju vara perfekt;) Just nu delar William och Isabelle rum, hennes rum är det ända som jag la på is, kände att det var inge stress med det, men snart så.. Sen ang att vi delar på tiden med våra barn funkar jätte bra hitills för både oss och dom. Eftersom mina arbetstider är så blandade så blir det att jag har dom mer, så är max ifrån dom två dagar i rad. Ang jobbet så vet dom flesta att jag fick ett nytt jobb, eller en ny arbetsuppgift kan man säga och jag trivs så fruktansvärt bra med allt, har dom bästa arbetskamraterna man kan tänka sig:)

hahaha, har raderat flera saker som jag har skrivit, man tappar verkligen skrivandet helt när man slutar skriva på ett tag, men nu ska det ju som sagt bli ändring på det:) Här kommer iaf lite kort.






Hemma hos min bror på kalas


Lilla Liam






Tårtan bakade min syster, visst är hon duktig?







William har kommit in i en period där han drar så fort kameran åker fram:)

Imorn är det jobb hela dagen sen kommer Micke med barnen vid sex. Han har haft magsjuka i helgen, blää så han är hemma imorn och barnen med, hoppas hoppas nu att ingen av oss får det. Den här veckan ska jag ha dom varje dag (älskart) eftersom Micke ska jobba i Danmark hans dagar.

Nu ska vi se vem som åker ur Big brother:) Skräll va att jag tittar på det?? hahahaha

Ha en trevlig kväll puss & kram

RSS 2.0