Söndag= bakisdag

fyyyy vad bakis jag har vart idag. Velade fram och tillbaka hela dagen igår om jag skulle gå ut med jobbet eller om jag skulle åka in till örebro. Det vart tillslut att jag stannade i kga. Först så var jag och William på Fannys 6 års kalas ( ja jag vet kalas igen:) Sen gjorde jag och Sara i ordning oss tillsammans. Som vanligt så drickar jag för mycket. Eftersom man inte går ut så ofta så har man svårt att veta när man ska sluta dricka, har inte lärt mig ännu:) Sen är man ingen tonåring längre som kan festa ena dan och må toppen dan efter. Jag har vart ett kolli hela dagen, som tur är har vi haft besök av Sara, Micke och barnen hela dagen. Det vart ju toppen väder så vi satte på grillen och åt en massa gotts så att vi höll på att spricka:) Nu ska jag mysa med min syster. Isabelle vaknade här precis, hon har fått ögonfluss stackarn:(




Min vanliga sidpose:)




Hmm?? snygga?


Jon gick runt med Isabelles napp som jag tydligen hade fått med mig i väskan:)













Det vart ju toppen väder idag och då behövs det även lite avsvalkning:)






Mästerkocken nr 1


Mästerkocken nr 2



Fredag

Nu har tjejerna( min syster och hennes kompis Elin)dragit in till Örebro för lite party. Själv sitter jag med ett glas rött och äter lite choklad.
Idag har vi vart på stan och kikat lite. Var även nere vid sjön vid lekparken. Elin tog med sig sin kamera och tog en massa fina kort:)



















Vart inte så förvånad över att Anna inte gick vidare igår, men tyckte ifs inte att den var så jätte bra. Tyckte dock att bidraget från Azerbaijan var bra, tror att hon vinner! Får se om jag ska vara hemma imorn eller om jag ska med min syster in till Örebro, dom ska ut på Strömpis imorn. Får se hur pigga dom kommer att vara efter i kväll:)

Micke har sin kompis på besök så ska gå upp så att dom får vara i fred..........

Kram






Torsdag

Tänkte att jag skulle passa på att skriva lite. Min syster ( Jessica) kommer snart och hälsar på i helgen, med sig har hon två tjejkompisar. Det är först nu som jag har en lugn stund. I går drog vi till Nora och sov där tills idag. Träffade min vän Maria som jag inte har sett på jätte länge. Vi bestämde att vi ska bli mycket bättre på att ses. Sen har jag även träffat min Mormor som är på besök hos min Mamma. Sen har jag fått träffa lilla nykläckta Liam min andra kompis (Marias son:) som är endast två veckor gammal, såå söt och jätte lik sin Pappa:)

Jag verkligen älskar våran nya bil:) Den är helt super. Mamma provkörde den och nu vill hon med ha en ny bil. Det är en så otrolig frihetskänsla. William och Isabelle är redan trött på att åka bil, hahaha.
Snart kommer tjejerna och då LÄR det bli en massa tjejsnack (från min systers sida alltså:) och lite kvällsmys!

hahah föresten måste berätta en grej. Inatt när vi skulle sova så skulle vi dela på 1,20 säng. Alltså jag, William och Isabelle. Det gick sådär kan jag säga:) Vaknade runt två av att jag hörde William gråta. Halvvaken ber jag han att vara tyst för annars väcker han Isabelle, men han forsätter att gråta. Tillslut sätter jag mig upp och ser att ungen är borta. Hittar han i fosterställning i ett hörn på golvet, stackar och jag som nästan skällde ut han:( Sen nån timme senare vaknar jag igen, då av att båda barnen gråter. Tittar upp och ser att båda barnen är borta. Ställde en pall till en fotölj bredvid kanten så att dom inte skulle kunna ramla ur, där hittar jag båda barnen ligger och kravlar med både händer och fötter hängande, har ingen aning hur båda kunde kravla över där?!? La sen några kuddar under, så ist sov vi alla i en grop:) Är en aning trött nu!

Kram kram

måndag

Igår körde vi en stor rensning i källaren. Fick ihop två sopsäckar med kläder till Linda som jag har lånat till Isabelle. Sen fick jag ihop fem kartonger med kläder och skor som jag ska sälja på bytadagarna i Nora. Det är som en storloppis fast mer strukturerat. Sen kom Maja och Jesper hit och hälsade på. Vi grillade gott och drack lite vin! Maja tog även med min crosstrainer. Hon vill köra stenhårt med konditionen och jag har tappat suget så då kan jag lika gärna låna ut den. Ist ska jag försöka ta tag i lite mer kvällspromenader.

Imorse vaknade William runt sex trots att han inte somnade förens halv tio. Själv somnade jag runt två, eftersom jag har jätte svårt att somna. Jag och Isabelle sov till och från till nio, men nu ska det bli ändring på det. Barnen ska sova när kl är åtta och jag ska gå och lägga på tio ovsett om jag är trött eller inte.
Runt lunch tog vi med lite matsäck och gick till lekparken där öppna förskolan hade lite ute lek. Isabelle somnade inte sen förens vi var på väg hem. Em har bestått av storstädning av hela nerevåningen och lite matlagning bestående av chili con carne. Nu sitter barnen nybadade och ska snart sova. Jag och Micke ska se på film och äta lite gott!!

Ha en trevlig kväll!






Innan jag satte i extension på Maja hade hon kort hår.
Nu har hon långt, med nya ljusa slingor:)


Tog upp bilen som har stått i källaren i över ett år.
Den har barnen slagit om ett antal gånger:)













Lördag

vaknade sisådär utvilad. Somnade inte förens tre inatt och då drömde jag en massa otäcka mardrömmar. Eftersom jag ej kan sova på sidan eller rygg nu, så sov jag som en kratta. Annars mår jag bra, mycket bättre en igår. Idag har jag kört våran nya bil för första gången, så mycket bekvämare med automat.


Vid två drog jag och William på barnkalas hos två av hans dagis kompisar. Det var ett utekalas, så vi hade verkligen tur med vädret. Efter kalaset följde Jaxon, Pixie och Rosie med hem en sväng. Sen vart det grillat med grannarna och lite bus:) Ska snart gå och sova, är väldigt trött nu. Om det regnar imorn ska vi rensa ur alla kläder och saker i källaren.

lite kort!


Det fanns en hoppborg på kalaset, vilket var mycket uppskattat!




Ungarna satte vattenspridaren under studsmattan, vilka ideèr dom har!






Isabelle ska alltid dra till grannarna!


Alla barnen i bullebyn:)




Ny bil:)

Weeee, idag har vi hämtat vår nya bil:), jag har förälskat mig totalt! Bilder kommer imorn. Micke är ute nu och små grejar med alla finneser som finns. Ska bli så skönt att slippa gå eller ta cykeln om jag vill göra nånting.

Imorse drog jag och syrran ner till Linköping. Först vart det en shopping runda i stan, men det vart så otroligt fint väder så vi sket i alla affärer och satte oss ist på ett cafe och åt mat och solade. Var inte ett dugg nervös inför operationen, tills jag kom dit:) Hahahah. Ni skulle ha hört alla mina frågor ( Hypokondriker som jag är)..  men allt gick super bra. Var vaken så vi lyssnade på musik och småpratade:) När jag var klar flög jag upp och satte på mig skorna och kläderna som vilken dag som helst. Min syster vart helt chockad:) Men nu mår jag skit. Har super ont. Det bränner, hugger som knivar och svider så fan. Har nog låg smärtsgräns tror jag, hoppas iaf att det är bättre imorn.

Nu ska jag sova

Godnattt!

Torsdag

Kom hem strax innan halv elva igår så därför han jag ej blogga. Jobbade från fyra till tio, vilket var helt okej. Hade lite svårt med barnvakt igår så Micke fick sluta halv fyra och grannen tog barnen tills Micke kom hem. Det var ju sjukt varm igår, höll på att smälta bort i mina mysbrallor:) måset inskaffa lite mer passande kläder och skor. Eftersom vi försov oss igår (som vanligt) så sket vi i att stressa iväg till dagis. Gjorde ist ordning egen matsäck och cyklade ner till lekparken vid sjön. När vi satt där och åt kom dessa äckliga kråkor och snuskade sig runt omkring oss, fy dom är vidriga! William har nu lärt sig att cykla på den stora cykeln:) Isabelle hon sitter glatt bak på min cykel och tittar omkring när vi cyklar runt.

Nu har vi föresten hittat en bil:) Om allt går som vi vill så hämtar Micke den imorn. Ska bli sååå skönt med två bilar. Då slipper jag tjata på Micke om allt som ska fixar hit och dit, då kan jag bara ta bilen och fixa det själv på en gång, och då menar jag på en gång:) Jag är en sån som vill att allt ska ske NU, vilket som kan vara väldigt tröttsamt för vissa andra:)

Imorse kom Sara hit med tårta från Fannys kalas, winebröd och tre ägg, hahahaha. Vi åt äggsmörgåsar och fikade till det. Min syster är här med. Har satt i extensions, slingat och färgat hennes hår. Hon ska med mig till Linköping imorn. Ska göra om min op. Så jag lär väl bli handikappad igen:(

Just nu är vi proppmätta här, vi har precis ätit tacos, nu väntas lite kvällmys med syster.

Lite kort från veckan!


I lekparken i Måndags med öppna förskolan


















godmorgon!

Vi försov oss imorse, så vi sket i dagis. Snart ska vi fixa till oss och gå ner till lekparken vid sjön. Vi får börja lägga oss tidigare på kvällarna, men när det är så varm och ljust så blir vi ute längre På kvällarna. Kommer tillbaks lite senare idag för en uppdatering och en massa kort:)

Ha en underbar dag!!

Helgen

Igår hade vi en toppen dag. William var vaken så sent som till elva på kvällen. Tidigare igår drog jag och Rosie iväg på barnloppis. Fyndade så mycket fint till lillan, ska lägga upp kort på det så ska ni får se. Jaxon och William var kvar här hemma med Micke och lekte och busade för fullt. Sen kom även Elliot och Maria, killarna hade en toppen dag tillsammans! Dom grillade, fikade och busa hela dagen. Sen vart det en oplanerad grillkväll med grannarna som vanligt:) Vi åt så mycket godis så att jag höll på att kräkas. Drömde sen att jag höll på att försova mig hela natten vilket jag gjorde också:) Jag vaknade 09.40 och skulle börja 10, det gick fort att fixa till sig kan jag lova. Nu är jag hemma själv medans Micke och William är iväg till Jysk. Isabelle är hos Farmor och ska sova där tills imorn. Hade glömt bort det så jag var tvungen att åka dit efter jobbet och pussa lite på henne, imorse hann jag ju knappt säga hejdå. Ikväll blir det nog film och mys med bara ett barn. Micke vill helst hämta hem isabelle redan:)


Tisse kom hem stolt med en lite mus i munnen. Sen hade han släppt ner katten och så satt
dom bara och tittade på varandra, så jävla coolt kort!






Isabelle verkligen älskar småbebisar:)




Micke smygtog ett kort när vi har ute;)




I väntan på maten.

Nu har grabbarna hunnit komma hem medans jag har suttit här, datorn var väldig seg idag. Nu ska jag gå upp och kolla när dom spelar " Guitar heroes" eller vad det heter:)

by by




Helg

Igår kväll körde vi en oplanerad grillkväll med grannarna:) Barnen lekte kurragömma och sprang både in i vårat och grannarnas hus. Lite vin drack vi också. har inte druckit en droppe sen min syster var här på besök. Vart dock bara ett halvt glas, men ack så gott!! Idag har vi varit inne i Örebro. Åkte till lager 157 och köpte nya regnkläder till William och två jätte snygga munkjackor. Det är så sjukt billigt där, så om ni inte har vart där måste ni åka dit. Sen var vi även inne på Stadium outlet. Där köpte jag ett par puma skor till William för bara 200 kr:) Till mig vart det en snygg Nike luvtröja och svarta byxor man kan ha när som helst, både till jobbet och när man tränar. Är inne i en lite mer mys period nu känner jag. Ikväll blir det nog film här hemma. Just nu är William över hos grannen och leker, får se när han dyker upp. Imorn blir det lite loppis för min del och sen behövs det bla kratta löv och göra lite annat fix på gården. Känns som om vädret inte är ett problem längre, det finns ju bara dåliga kläder:)

Vi höres!!

Onsdag

Igår efter dagis så cyklade vi ner till lekparken vid sjön och lekte och hade lite picknik. Det är så skönt att skippa vagnen och ta cykeln ist. William cyklar väldigt bra, men man får ha extra koll på han när vi cyklar där det kommer bilar. Runt fyra kom Farmor och det var dax för mig att åka till jobbet. Det gick helt okej igår. Sen var det väldigt lugnt, vilket kan vara väldigt skönt ibland:)

Trodde imorse när jag lämnade William på dagis att det skulle bli toppen väder. Så när jag kom hem började jag fixa min frukost som jag hade tänkt äta ute, men sen vart det ju jätte dåligt väder, det regnade ju ifs inte, men vill ha soool nu. Sen måste vi börja måla snart. Det hade ju vart perfekt nu när Micke är långledig, men det ska bli skit väder hela helgen.
Micke kom hem lite tidigare idag så vi körde en riktigt storstädning på övervåningen. Är nästan aldrig uppe så då tänker man inte varje dag på att vad som behövs göras, men nu känns det super rent och fint!
Imorn ska jag jobba hela dagen. Micke är ledig så vet ej vad familjen ska hitta på.













Nu ska jag göra iordning nånting gott till tv:)

kram




Måndag

Idag har vi haft besök av Kim, jimmy och Mela. Klippte Kim och grattade han i efterskott. William blir alltid lika glad när dom kommer på besök. Kanske inte så konsigt med tanke på att dom härjar med han hela tiden. Isabelle har som vanligt knatar runt här på gården och grejat och utforskat allt som kommer inom hennes väg:) Man behöver ju inte åka iväg för att dom ska ha det kul, allt finns ju här i vårt lilla "bulleby"

Igår grejade vi ute i trädgården, men det är mycket kvar att göra. Sen är det dax för att måla altanen, phuuu vad jobbigt det kommer att bli. Det måste bara vara fint väder i några dar på raken och en nanny som passar skitungarna så at vi kan måla i ett sträck.

Imorn ska jag nog till öppna med Isabelle, bara det inte är för fint väder. Sen väntas det jobb från fyra till tio. Hade inte så mycket att skriva idag kände jag, vi hörs imorn.

här kommer iaf lite kort!
















Fredag

Idag har det varit ett riktigt blåsväder, men det har inte hindrat mina barn att gå ut. Dom är ute nästan hela dagarna nu, trots vädret. Imorse kom Farmor hit och passade barnen medans jag var iväg en sväng. Är så glad att hon finns och ställer upp, skulle aldrig klara mig utan henne:) I em åkte Micke och William till Storå för att hämta utemöblerna jag visade er. Nu är dom på plats och är sååå snygga:O) Så nu är det bara 75 kvm till att fylla ut:) Tydligen är altanen ca 85 kvm, trodde den var 70.  Just nu sitter Micke och skruvar ihop en grill han har köpt, har aldrig sett så mycket skruvar i hela mitt liv, han lär få sitta hela natten om han ska få ihop det.

Igår tog jag mig lite egentid innan det var dax för Micke att dra och tatuera sig. Åkte ner till stan shopppade lite själv. Det är sån stor skillnad att gå runt själv, än att ha barn med sig. Var även inne på Vita rummet, gud så mycket fint det var där, så mycket att titta på!










Medans grabbarna var borta passade vi på att ha lite Mamma dotter tid. Vi badade, lekte med dockor, myste framför tv med popcorn, busa och hade oss. Hon somnade sen helt slut efter dagen:)




Nu blir det rätt i säng. Imorn väntas jobb för min del och trädgårdsarbete för resten utav familjen. På em kommer Micke bror m familj igen. Dom ska titta på lite mer hus.

hahah, Micke sa just att han var klar med sida 2 av 98 i instruktionsboken till grillen, hahahahahah

kram



Onsdag

Ännu en dag med fint väder. Har dock hört att det blir regn hela helgen så det blir att mysa till det regält här hemma:) Idag har vi varit hemma och lekt. Var iväg en sväng till stan för at uträtta lite ärenden annars har vi tagit det lungt. Har fått hjälp av en snäll vän med sandlådan, så nu är den redan klar. Hoppas nu att barnen vill vara hemma lite mer:)

Är precis hemkommen från Johanna. Vi utbytte tjänster;) jag klippte henne och hon masserade mig, kan det bli bättre? Imorn ska Micke vara ledig, han ska tatuera sig igen. Själv ska jag jobba, men inte förens kl sex.






Gissa vem detta kan va tro?


Här kommer lite bilder på altanen:)





Vid dörren är det inte riktigt klar ännu, det ska vara bräder där med och det gulvita räcket
på ena sidan ska bort. Sen har vi gräsmattan att fixa med som ni ser:)








Tänk er sen vitt räcke, blommor, grill och utemöbler, kommer nog att bli toppen!


Nu har jag hittat mina utemöbler som jag vill ha!!!



Dessa aluminium/ teak möbler kommer att bli perfekt på våran altan:) Sen så kan man göra bordet större och köpa till lite mer stolar. Lite trä, men ändå vitt som jag ÄLSKAR!! Vi skiter i vita trämöbler. Detta funkar också utan dynor om man vill det med, perfekt:)

Helgen

Nu ska jag passa på att uppdatera lite. Dagarna går i ett här så det finns inte så mycket tid till bloggen då. I fredags skulle altanen ha varit klar, men det har tagit längre tid en beräknat, vilket jag visste eftersom staketet tar sån lång tid. Vi dissade även majbrasan och stannade hemma och myste ist. I Lördags så var vi i Lunedet på loppis, men vi kom och vi gick, det var ju sååå kallt. Somnade sen runt tio på kvällen, vart jätte frusen och dålig i hela kroppen, mådde piss. Micke och Daniel gick till Redbrick för att titta när Mickes kompis skulle spela nått "punk" skit:) Idag har vi varit ute hela dagen och lekt medans altanen sakta men säkert börjat bli klar. Har lite ångest nu över att jag ska måla hela staketet, kommer att ta tid!

När det blir så här fint väder som det var idag vill ingen utav oss vara inne. Det tråkiga är bara att ungarna drar på en gång. William drar oftast ner till dalen med tjejerna och bygger koja och leker. Medans Isabelle går till Wirre och Daniel för att leka i deras sandlåda eller hoppa på deras studtsmatta. INGEN vill vara på vår tomt. Ska bygga en sandlåda av lite spill som blir över från altanen, så hoppas att ungarna vill vara lite här med:) Får inte ens pussa och krama på William då han bara kommer hem när han är hungrig eller vill gå på toa. Jag måste ju vara där Isabelle är hela tiden, för hon drar som en galning nu så fort man släpper blicker. Låter henne dock att springa fritt över till alla grannar, men vägen här utanför är inte rolig.






















Vart små kryss ändå, vart övertalad:)


Nu ska jag se på Hollywood fruar och Medium och sen sova. Imorn blir det jobb för min del

/A




RSS 2.0