Tisdag

Gud så skönt det är med sommar:) Vi bara njuter och njuter varje dag. Tycker så synd om Micke som måste sitta inne och jobba varje dag. Han går på semester vecka 29 så det är ju ett tag kvar, stackarn!
Idag har vi vart på stranden hela dan. William har sommarlov från sitt dagis, skönt att slippa åka dit varje dag och lämna en ledsen kille. Som tur är går det alltid över efter några minuter, men ändå. Både William och Isabelle vart lite brända idag trots att jag smörjde in dom ordentlig. Det är ju omöjligt att ha båda två i skuggan. William vill bara bada hela tiden och Isabelle vill göra allt utan att sitta med mig på filten. Hon springer runt till alla andra och försöker sno deras saker eller äta av deras fika. Sara och Jon kom även ner till stranden. Lunch vart det på strandkanten och middag vart det hos grannen:) Där badade barnen vidare i deras pol. Nu ska jag se på "True blood" tycker om att ha en serie att följa och framför allt kunna se den när jag har tid och vill. Imorn ska det bli lite regnskurar, men det gör verkligen ingenting, lite omväxkling förnöjer:)

Nu kommer lite kort, tyvärr vart dom lite dimmiga, lite smuts på linsen kanske?:)







Johanna:) Tog lite kort från vår trevliga arbetsplats


Sara:)




Gick inte att få dom att titta in i kameran


Här gick Isabelle till nån annan och satte sig, som sagt mer vild en tam!




ha en trevlig kväll

hej svejs

Midsommar

Vilken toppen dag det var igår:) Här kommer en massa kort:)




Grannens Mamma är tillsammans med Leif till höger. Så vi hade toppen musik hela kvällen



Precis innan lunchen så drog sig Isabelle nedför trappan och rätt i backen.
Det var värre en det ser ut. Hon blödde från två ställen stackarn:(



Maria och Fredrik




Sötaste lilla Joy.


Sötaste lilla Pixie


Hmm man kan ju undra sig vad som hände här:) Kul var det iaf








På kvällen vart det dax för "Norsk karaoke" Det gick ut på att du hörde en låt i hörlurarna och samtidigt
skulle man sjunga med. Och alla andra hörde bara den som sjöng, ingen musik, riktigt kul:)


Snyggt Maria, moohaaaaaa


Hahaah, virre prirre fick med sjunga


Strike the pose!


På kvällen fick vi se alla kort från dagen på en filmduk.






På dan hade vi en massa roliga tävling. Allt från Irlänsk julafton till stövelkastning. Eftersom jag var
lagledare skulle jag stolt visa upp för alla hur man gjorde. Men det gick inte så bra kan jag säga, hahaha
När jag skulle försöka kasta stöveln över huvudet, ståendes neråt så tappade jag fotfästet och ramlade framåt med nacken först. Det kändes på riktigt som om min nacke bröt. Virre kunde höra tio meter ifrån hur det knäcktes, fy vart borta för ett tag:)



















Idag har Jaxon vart hela dan och lekt med William.





Ikväll blir det film och åter film:)

Hade bra / A


Torsdag

Vaknade imorse av att det ekade tomt i kylskåpet. Därför jag tog med mig ungarna och drog till Willys för att handla frukost. Vidare åkte vi till Farmor som hade förberett kaffet. Ni ska bara veta vilken vilding jag har med att göra på dagarna. Imorse på affären hade hon tagit en stackars gubbes rulator och dragit iväg med, så när han hade betalt så fanns den inte längre kvar:), så där stog han och vinglades stackarn, hahaha. Märkte först inte vad hon gjorde, hade fullt upp med att lägga upp varor på disken, det går ju så himla fort med henne. Igår när vi var på Kronhallen , sprang hon runt till kassörskan och ville upp i hennes famn, snäll som tjejen var så fick vildingen det:)

När vi kom hem passade jag på att sola i ca tio min. För att ens kunna få en lugn stund så mutade jag skitungarna med en varsin isglass:) Var bara tvungen att få sitta ner en stund, man blir ju helt slut av att springa efter Isabelle hela dagarna. Vid lunch drog vi till Williams dagiskompis Liam. Dom hade det jätte kul, förutom att dom triggade upp varandra HELA tiden, så det mesta handlade om kiss och bajs. Sen har lilla söta Ebba vart här och lekt. Gav dom en varsin sax som dom ville klippa av blommorna med på gården. Hittade dom lite senare med avklippa kläder ist, åååååå det är nu det börjar. Alla små bus innan börjar bli en aning större nu. Får magsår bara jag tänker på vad dom kommer att hitta på när dom blir tonåringar.




Min stora prins var ville svalka av sig lite, sen vad han hade en bräda till
det vet jag inte:)



Så nu är snart målningen klar för det här året. Nästa år får vi måla det som är
tryckat. Nu ska jag bara köra blommor och parasoll. Annelie= segast i stan:)



Min busiga lilla prinsessa!


Jag kan ha tofsar nu.




Nu är vi laddade till max inför morgondagen. Kommer att bli så mycket folk och framför allt så olika männsikor som inte ens känner varandra. Hoppas bara nu att det inte regnar, som tur är har vi ju det stora parytältet:)

Ha en underbar Midsommar

Kram från oss!

Hej hej

Har inte bloggat på några dagar som ni kanske har märkt:) Anledningen till det är för att Isabelle vart sjuk i Söndags natt. Hon vaknade runt tolv och hade hög feber och kräktes som en gris. Febern har inte gett sig ännu, men hon kräktes aldrig mer efter det, så det var som tur var ingen kräksjuka utan nog av den höga febern. Nu mår hon bra till och från. På dagarna leker hon och busar, sen blir det lite sämre på kvällarna, stackars min lilla tjej. Hade jag haft 39 graders feber hade jag legat inför döden:)

Idag skulle vi egentligen ha åkt till Eskilstunas djurpark, men det vart också inställt. Hoppas bara inte att fler sjukdomar kommer att hindra oss i Sommar från att göra mer saker, och spec inte nu till Midsommar. Alla grannar har bjudit in alla sina vänner och så firar vi Midsommar tillsammans. Om alla kommer blir vi nästan 50 pers och då menar jag vuxna:)

Imorn är det Midsommar fest på dagis sen blir det solning och badning, hoppas bara att lillan mår lite bättre. På kvällen väntas jobb för min del, men det är helt okej. Det blir ganska intensivt när ett barn är sjuk och den andra vill ha lika mycket uppmärksamhet.

Nu ska jag se till att få lite egentid, det är jag värd:)




Vi blir hemma!

Tyvärr så vart det ingen sthlm resa i helgen. Vi skulle igentligen ha åkt till en liten ö utanför sthlm med Linda, Matte och barnen. Eftersom dom vart sjuka i veckan så ställde vi in oss på att stanna hemma. Och sen har Micke jobbat alldelles för hårt, så han behöver nu vila upp sig lite. Eftersom vi vart hemma så är Micke ledig idag.

Hade tid hos doktorn kl åtta imorse. Hade ställt väckarklockan, men av nån skum:) anledning så försov jag mig ändå:) Jag vaknade tio i, men jag hann som tur var:) Hade tid hos ögondoktorn pga att jag troligtvis hade fått glaskroppsavlossning. Hon hade svårt att se exakt om det vart det, men allt såg som VANLIGT bra ut, skräll!

Innan hon undersökte mig så fick jag några droppar som skulle vidga mina pupiller. Först så märkte jag ingenting, men sen helt plöstligt fick jag en syn som en 90 åring, skit äckligt! Om polisen hade stoppat mig på väg hem, hade dom LÄTT tagit in mig i tron om att jag skulle ha vart drogpåverkad:)



Igår kom Emma från Norge och hälsade på. Jag har saknat hennes så mycket.
Det är så synd att man inte kan träffa sina bästa kompisar oftare en vad skulle vilja





På eftermiddan var alla grannabarnen här och lekte för fullt, medans vi vuxna satt
och småpratade på våran tomt.



Kärlek!


Sötaste Minelle


Nu ska vi ser till strandkanten och äta lunch hela familjen.

Ha en trevlig dag i solen/regnet/ blåsvädret!



Onsdag

I två dagar nu har jag varit super effektiv. Jag har färgat vagnen, klippt gräsmattan ( med en unge i famnen), målat altanräcket, rensat ogräs, rensat och sorterat ur alla lådor i badrummet, storstädat Isabelles rum, varit ute och sprungit ( vilket bara gav mig tarmvred:) Och sen har jag gjort allt det där man annars alltid gör. Hämtning och lämning från dagis, laga mat, tvätta, damsuga, plocka ur diskmaskin och hålla efter i köket, jobba, hålla koll på en vilding till Isabelle som drar så fort jag vänder ryggen till, underhålla William som vill leka hela tiden. MEN ändå så ser inte karln här hemma vad som görs, utan små klagar kanske att det är lite disk eller klädesplagg som ligger framme på övervåningen ( villket vi aldrig är på) Eller så är det mitt fel som alltid har tagit alla Mammadagar själv och inte delat med mig. Om han hade varit hemma kanske han skulle ha förstått att man inte har 50 armar. Jag menar jag gör allt om och om igen hemma, men det finns två barn som stökar till allt ändå.. hahaha nu fick jag ur mig lite, nu känns det bättre:)













Hej hej

Jag hade det super kul i Lördag, är så glad att jag åkte på Marias och hennes systers 30 års fest. Vi vart bjudna på god mat och trevligt sällskap. Runt små timmarna vart det disco:) Kände dock att min kondition inte var på den bästa. Dom hade även en massa lekar som våran grupp såklart vann i:)  Sen som vanligt vart vi kärringar trötta så jag och Rosie åkte hem lite tidigare en alla andra. Kort kommer så fort jag får tag på några några, glömde att ta med mig kameran. När jag skulle leta upp den sen när jag kom hem så märkte jag att den vart borta. Tydligen hade "Slarv Annelie" glömt den på lek &buslandet när vi var där i Fredags, som tur var fanns den kvar där.

Det vart en riktigt seg Söndag här hemma. När alla var samlade igen myste vi till det regält. William vart såå glad när Pappa var hemma igen. Trodde att William skulle sova länge imorse efter helgen bravader, men icke sa nicke. Han vaknade kvart i sex och det första han sa var att han ville ut och leka med tjejerna, lovar att han har drömt om dom hela natten:)

lkväll har jag jobbat så Farmor kom hit förut och passade barnen. Imorn är jag ledig för imorn blir jag en tant, jag fyller 28 år och det är helt sjukt. Känner mig verkligen inte som 28. När jag var yngre trodde jag att man skulle tänka och vara som en helt annan person när man vart äldre, men jag är ju samma gamla Annelie. Det är bara utseendet som förändras:)

Lite kort från min "borttappade kamera"








Kolla Isabelles min:)









LÖRDAG

Har inte hunnit blogga på några dagar nu, det är ju fullt upp när man är själv med två barn. Sen så har vi firat mig och min bror som har slutat skolan. Igår åkte vi in på lek & buslandet på dan. På kvällen åt vi middag hos Mamma, alla syskon och respektive var också där. William och Isabelle fick uppmärksamhet hela kvällen av mina syskon. William älskar sina idoler:)
Idag är det skitväder, vill inte ens gå ut. William och Jesper sitter uppe och spelar Spinderman på Xbox, medans vi tjejer har varit nere och lekt. Snart kommer Mamma hit en sväng. Det är även tänkt att jag ska träffa Maria med barn, men hennes lilla Liam har skrikit hela natten, så vi får se hur vi ska göra. Ikväll ska jag till kga på 30 års fest med Rosie. Har som vanligt haft beslutsångest hela veckan om hur jag ska göra. Det värsta är att jag behöver köra hem och sova själv. Och sen inte kunna hämta hem barnen när jag vill, utan då måste jag vänta tills jag kan köra bil.
Men som alla säger så behöver man vara själv och göra saker utan barn, men vill helst vara med dom dygnet runt. Har väl med att göra att dom är såååå Pappiga. Det har varit super mysigt att vara själv med dom, då vill dom för en gång skull vara med sin Mamma:), barnslig jag vet, men ibland är det inte så kul när William säger att han önskade att jag var i himlen och att bara pappa fanns, det är väl därför jag är som jag är!
Här kommer lite kort!
Vi hörs imorn.
kram kram

Fisdoktor och egentid

Var iväg med lillan idag till Farbror doktorn. Vi kollade öronen, halsen och tog snabb sänkan. Allt var bra så läkaren tyckte inte att jag borde oroa mig. Nu väntar vi bara på svar om hon är mjölkallergiker eller inte. Tror ifs inte att hon är det, barn brukar bara vara känsliga mot mjölk. Läkaren var ju rolig med. Han sa att efter vi hade tagit prover så skulle vi komma tillbaka till hans kontor. Knackade fint på och han ropade in oss. Stackarn måste ha haft ont i magen, för fy vad det stack rutten ägg:) Han måste ha släppt sig regält när vi var borta i hela fem minuter,hahah. Vart lite orolig att William skulle fråga han vad det var som luktade, vilket han som tur var inte gjorde.

Nu har Micke åkt och jag har jobbat kväll. Syster har precis också åkt hem så nu är jag själv. Älskar att vara själv på kvällarna, det negativa är att jag alrdig kommer i säng. Imorn drar vi till Nora efter dagiset. Har en massa jag vill träffa i helgen, hoppas att jag hinner. Sen är det 30 års fest på Lördag kväll som jag ska försöka klämma in.

Nu ska jag nog gå upp tror jag. Har rensat hela skafferiet på nått ätbart, men hittar nada. Är så hungrig och det ekar tomt i kylskåpet, hmm glass har jag ju kom jag på:)

kram kram

Tisdag

Idag har jag fått gjort en massa saker. Efter att jag lämnade William på dagis åkte jag och Isabelle hem och lekte ute. Fick då ett ryck att rensa ogräs, så nu håller det på att bli super fint. Det är ju ett riktigt terapiarbete:) Man fokuserar bara på det man gör och tänker inte på en massa annat skit som jag vanligtvis gör. Sen har jag även fixat till vagnen. Veronica kom och hämtade den och ska testköra den lite och bestämma sig imorn om hon ska köpa den, annars lägger jag bara ut den på blocket. Jag har även storstädat köket och rensat ur lådor. Jag har varit super effektiv idag:)

Isabelle matvägrar fortfarande. Idag har hon fått i sig fem tuggor mat, två ägg, lite mackaroner, två glassar, tre skinkbitar, yogurt och välling. Det är väl inte mycket?? Märkte idag att hon gick och tog sig för örat hela tiden och kom till mig och sa, aj aj. Får nog bli en tur till bcv imorn tror jag.

Är just nu hemkommer från jobbet. Imorn drar Micke på Sweden Rock och jag ska jobba igen. Maja kommer som tur är och är barnvakt. Sen på Torsdag åker jag till Nora och stannar där hela helgen som det ser ut nu. Vill inte sitta här helt själv, får passa på att åka till min familj då.


Nu ska jag mysa lite framför tv. Jag kan inte gå och lägga mig direkt efter jobbet, måste varva ner först.

Godnatt!

Söndag

Helgen vart helt super och vädret har varit helt underbart. Igår kväll vart vi bjudna på lite grillat och vin hos Helene och Patrik ( grannarna) Lite senare fick jag och Wirre ett sug på att gå ut och dansa. Så på med masken och upp på cykeln drog vi ner till statt och dansade hela natten lång. Mådde helt okej när jag vaknade idag, vilket var himlans tur eftersom jag började jobba kl tio. Som tur var så vart det så lungt så jag fick gå hem kl ett:) Väl hemma vart det solning och badning för alla barnen i grannens nya pool.

Hör just nu hur Isabelle hostar och skrattar i våran säng. Har försökt att natta henne i över en timme, men det gick inte så Micke fick ta över. Nu ropade han till mig att jag måste sluta hosta för hon härmar mig:) Inte så lätt med tanke på att jag har sån rethosta:(

Imorn ska vi på fyra års kontroll med William sen blir det nog en sväng till sjön innan det väntas jobb för min del. Micke jobbar i sthlm imorn så snälla rara söta Farmor tar barnen:) Nu ska jag nog krypa ner i sängen och se ett avsnitt av "true blood" på datorn. Bara Isabelle kan somna så......


Tjejerna fick ta med William och Isabelle på en promenad helt själva.
sig hade dom kameran








Isabelle piggnade till på kvällen och körde järnet till halv elva




Lördag

Imorse när jag vaknade var jag ännu sämre, Isabelle med. Inatt hade hon feber och idag har hon varit helt utslagen. Vid tre idag var vi på dop, först tänkte vi att en utav skulle stanna hemma, men lillan fick vara hos Farmor och mysa och det gick super bra, hon älskar sin Farmor lika mycket:) Ikväll blir det nog väldigt lungt här hemma. Mår lite bättre nu efter ett antal värktabletter, har ingen feber iaf.

Igår var vi på stan och shoppade. Hittade en såå fin klänning på Lindex, precis en sån jag ville ha fast i svart. Ska kolla om jag kan hitta en i vit med. Fick den för halva priset, 149 kr bara för att jag var medlem, det gillar vi!!


Var även hos optikern och kontrollerade mina ögon. Jag har tydligen fått glaskroppsavlossning (vilket jag har googlat mig till:) Jag ser flugor och svarta streck framför ögonen KONSTANT hela tiden " Floaters" kallas det. Det är tydligen döda celler som samlas i hornhinnan. Kul?? Nej det är fruktansvärt. Kul att sitta och blogga med en massa flugor och sotflagor som flyger omkring, eller när man pratar med nån och personen i fråga har en massa prickar i ansiktet. Börjar nu sakta men säkert vänja mig, men i början ville jag bara stänga in mig i ett mörkt rum då såg jag dom inte lika mycket:) Tydligen har alla människor det, men det är olika från person till person vad ens hjärna reflekterar över. Kommer ihåg när jag var liten och inte kunde sova. Då kunde jag ligga där i mörkret och koncentrera mig sen kom dessa figurer flygandes förbi. Hahahah stört, jag vet:)
Hahaha, men lillan då! Köpte en ny vagn till Isabelle idag. Det var på tiden. Ska bara
se till att sälja den gamla nu...


Nu ska jag gå upp till min lilla sjukling och kolla till henne.

kram

Soliga dag!

Vaknade imorse av att halsen sved som attans. Var tvungen att gå upp i natt och ta två alvedon, hade värk i hela kroppen. Tror att det är Isabelle som har smittat mig med, ja vad det nu var?? Men dålig vart jag. Skulle igentligen ha tagit en promenad med Maria idag, men jag orkade verkligen inte det. Hade tänkt att bara vara hemma och kurera mig, men efter lite värktabletter och nån timme senare mådde jag bra igen. Så är det oftast för mig, mår värst på kvällen och morgonen och sen blir det bättre under dagen. Tillslut vart både jag och Isabelle rastlösa så vi åkte ut till Johanna och Axel ute i Kyrksten. Glömde tyvärr kameran;(, Det var riktigt mysigt att vara där. Dom bor helt ute på landet, några hus bort från ett hus vi hyrde där faktiskt för några år sedan innan William kom till.

Lite senare idag så gick vi ner till stranden med Rosie m familj. Maria och Elliot dök också upp lite senare. Har bränt mig idag och har även fått soleksem trots att jag smörjer mig med solkydd 20. Samtidigt som jag skriver nu ser jag att William springer runt ute i pyjamas. Han sa att han bara skulle säga godnatt till tjejerna, men nu smyger han är ute i hopp om att inte bli upptäckt:) Var precis likadan när jag var liten.

Imorn blir det nog stranden igen. Måste bara ner på stan en sväng och se om jag kan hitta lite sommarkläder, får se hur det går med två små skitungar:)

Lite kort kommer här!














Saknar dig syster!

Kom precis hem från jobbet här. Kan inte gå och sova direkt, är alldeles för uppspelt för det efter att ha pratat med så många kunder. Idag jobbade jag med både sara och Johanna, vilket var super trevligt. Syster åkte hem idag, snyft:( Kommer att sakna henne massor. Önskar ibland attt hon bodde närmare mig. Isabella har varit halvrisig sen i Söndag. Vi har nu vart iväg med henne till barnläkaren för provtagning och vägning. Lillan väger bara 9340, hon är såå liten min lilla tjej:) Får se vad blodproverna visar om hon tål mjölk eller inte. Igår var jag och Jessica på bio, vi såg " Sex and the city" Tyckte faktiskt att den var hel okej, mysig på nått sett. Sen vet nog dom flesta att jag älskar romantiska filmer, är ju helt såld på filmkärleken:)

Nu är jag ledig i tre dagar... Ska sola och vara ute och leka med barnen så mycket som möjligt. Skulle även behöva hitta lite tid för att handla nya sommarkläder, ärligt talat så har jag ingenting.... Imorn blir det också en promenad med Maria och hennes lilla bebis och kanske ettt strandbesök med ett täcke över kroppen:). jag hatar att visa mig i bikini, det är det värsta som finns!!!!

kort kommer imorn, nu ska jag hoppa ner i sängen med mina nya myggbett jag precis fick!

kram

RSS 2.0