Ny vecka

Har fått magkattar känner jag. Äter konstant hela tiden och magen är uppsvullen. Skalet sitter fortfarande kvar, inte så kul att behöva harkla hela tiden för att försöka få upp det. Kroppen stöter nog bort det tidsnog ändå. Idag har William tagit kort på dagis. Han var super fin i sin nya skjorta. Efter fotograferingen vart det storstädning hemma, lite lek ute och bakning. Bakade en jätte god kladdkaka. Hade sagt till William att han inte skulle få fika förens vi hade ätit mat. Så i god tro passade jag på att fixa lite medans han satt och åt. När jag kom tillbaka hade han gröpat ur hela kladdkakan och hade choklad runt HELA munnen och så hade han blandat ihop allt med maten.... Unge!!!

Och när jag skulle få Isabelle att somna nu på em hade William under tiden gått ner i frysen och hunnit klämma i sig två strutar, bus unge alltså!!:)
Kvällen har bestått av idol och det roliga pogrammet Hollywood fruar. Vi skulle igentligen till Cafè opera I fredags där Anna Anka hade sin fest, men dom andra ville på ett annat ställe. Hade varit kul att få sett henne. Hon verkar ju helt galen...

Imorn ska jag läsa lite till teorin och så ska jag försöka hinna med en körning på kvällen, hade lite saker att träna på. Annars blir det nog mest lungt. Är inne i en seg period, orkar inte vara ute och flänga och fara hela tiden..

Tog en massa fina höstkort idag. Föresten William har lärt sig att cykla utan stödhjul nu:) Så duktigt min kille!








William lite småarg över nått??!!


Tror lillan tycker hon är snygg här:)






Lillan lite snorig!

Nej nu är det sängen som gäller..


Mer av helgen

Hahaha läste precis saras version av helgen:) Tydligen hade jag sagt ännu mer sjuka kommentarer:) Kolla in Saras blogg här www.bigmamasara.blogg.se/

kommer tillbaka lite senare ikväll!!

attans

Åt räkor här för en stund sen men nu har det råkat fastna rester från ett räkskal i halsen på mig:( Har testat allt för att få ner det... åååå väldigt äckligt och störande.
Har precis sett filmen the proposal, den var faktiskt helt okej, lite smårolig:)
Nu måste jag sova!!

Helgen

Så nu var man hemma igen efter en helgalen helg i Stockholm, borta bra men hemma bäst som man säger:)
Gick upp kl sex i Fredags morse. Resan upp gick jätte fort, som jag visste så skulle jag och sara prata hål i huvudet på varandra hela tiden. Dom som satt runt omkring oss trodde nog att vi var 19 år, trots att vi ser ut som 30, hahaha. På dan vart det en massa shopping. Det roliga var att jag sa att jag bara skulle tänka på mig själv och ta vara på tiden, men som jag visste så ringde jag hem stup i kvarten och hamnade alltid på barnavdelningen på varje butik:) Hittade en jätte fin jeans skjorta till William som han ska ha på fotograferingen, och en jätte fin rutig klänning till lillan. Till mig själv vart det ett par jätte snygga stövlar, rutig skorta, måste matcha lillan:) Sen en massa smink från face och lite annat smått och gott. Träffade även min far på en snabbfika, inte så ofta vi träffas faktiskt. Efter sex timmar på stan så åkte vi hem till min syster och min plast mamma mia. Där åt vi en jätte god middag och pratade, sen var det bara att hoppa in i duschen och sätta på masken:) Som vanligt har jag svårt att veta vad jag ska ha på mig, men fick ta nått jag hade med mig. Letade febrilt efter nått att ha på mig på stan, men inte ens i sthlm hittade jag nått:( Kan bero på att jag har en bild på hur jag vill att ett klädesplagg ska se ut och då går jag runt och letar efter det där som kanske inte ens "finns" Stört jag vet. Efter att vi var klara drog vi in till stan sen en taxi till strandvägen. Jessica hade en killkompis som tydligen hade en lyxjakt som vi skulle till. Okej? hmm tänkte vi!! Inte riktigt vad vi brukar vara till vardags, men det var riktigt kul. Helt plötsligt skriker nån till att nu ska vi på en fest med Carl Filip. Man vart hela tiden förundrad över vilket liv vissa lever, inte alls som vi iaf. Sen tog vi en taxi in till stan och festade loss på två uteställen. Det ena hette grodan och var ett jätte coolt ställe. Det var ett köpcenter som förvandlades till ett discotek på natten. Vi kom inte i säng förens kl var sex på morgonen. Sara hon försvann två gånger:) Men som tur var hittade hon sin kärlek och var med han. Ja herregud vilken kväll, inte vad man är van vid direkt när man går ut. Här i kga brukar man stå på statt och dansa till kl två och sen gå hem:)

Vi skulle igentligen ha gått ut igår med men jag var så bakis. Kom inte upp från sängen förens kl var sex på kvällen. Försökte verkligen, men det var omöjligt så min syster gick ut utan mig. Jag dök ner i sängen igen och sov hela natten:)
Här kommer tusen kort:)
















När jag kom av tåget stog mina älsklingar och väntade på mig:) William verkligen sprang och slängde sig i min famn, lillan hon bara sov. Har saknat dom såå sjukt mycket.




Nu ska jag slänga mig i soffan:)

kram

Snart bär det av

Kommer att sakna mina älsklingar såååå mycket.. Men har samtidigt lovat mig själv nu att ha det kul och inte tänka för mycket på hur det går hemma osv. Dom klarar sig det vet jag, men det är ju ändå mina underbara barn och det viktigaste i mitt liv.





Jag och Sara åker tidigt imorn bitti. Maja kommer hit och är barnvakt hela dagen, tills Micke kommer hem.
Antingen återkommer jag en sväng på Lördag så ni får läsa alla sjuka händelser vi har vart med om, för det lär det ju garanterat blir. Min syster har redan planerat en helt sjukt rolig helg:)
Har packat det mesta, ska fixa mig lite i håret bara. Sen måste jag ta en alvedon har haft sjuk känningar hela dagen, hoppas hoppas inte.....

Godnatt så hörs vi!!!

Love

jag och sara i helgen:)

Try JibJab Sendables® eCards today!

HAHAHAHHAHAHAHAH

Try JibJab Sendables® eCards today!

hej

Igår när jag körde på körskolan var jag inte riktigt uppmärksam på en buss som släppte av folk. Läraren fick bromsa in mig för jag åkte för snabbt. Mycket dumt av mig, men är man oerfaren så är man inte lika uppmärksam eller tänker på vad som "kan" ske. Senare på teori kursen så tog läraren upp det för alla vad jag hade gjort för fel, men sa det på så ful sätt att, - Ja det var ju ingen utav er här, men idag åkte jag med en tjej och hon, bla bla.... Jag ville bara sjunka genom stolen. Tydligen hade han glömt att det var jag. Ja menar jag har bra kört tre gr på skolan, det är omöjligt för mig att kunna allt på en gång. Han blir ju till och med arg om jag lägger i tvåan vid en kurva med skymd sikt, men hur ska jag veta allt på en gång????? Synd att det  inte finns nån annan jag kan köra med, den andra har tydligen gått in i väggen, jajabara att bita ihop.
Efter körskolan vart det idolmys, jag verkligen älskar det pogramet. Tydligen ser jag ganska rolig ut när jag tittar på det. Följer med så när dom sjunger och är alltid nervös för deras skull att dom ska göra fel, så omedvetet sitter jag och spänner nacken och drar mitt huvud bakåt och gör en massa konstiga miner, ser tydligen hel roligt ut:)

Idag har vi haft lite besök, snart kommer Farmor och hälsar på en sväng tror jag. Sen ska jag göra långkok till Isabelle så att man bara kan frysa in, smidigt och enkelt. Tänkte göra torsk med dill sås och potatis, vill helst ägg sås till men micke hatar det:(
Sen ska jag åka och hämta ett par skor jag har beställt till lillan, jätte söta fodrade gummistövlar från Tretorn


Annars ska vi bara ta det lungt. Har inte jobbat alls den här veckan, kände att jag bara ville vara hemma med barnen eftersom jag ska till sthlm i helgen. Jag och Sara drar på Fredag morgon:) Sen blir det en massa shopping och party hela helgen, en riktigt tjej helg. Min syster kommer med hem, så vi ska bo där:)


Godnatt

Hej hopp!!  Uppdaterar imorn istället, är för trött nu....


kram

Hmm

Men herregud??? Har precis tittat på ett avsnitt ur Svenska hollywood fruar. Jag blir totalt chockad över hur dom beter sig. Den ena verkar inte ta hand om sina barn utan har barnflickor som gör det hela tiden. Den andra verkar tro att hon är 17 igen. Hur kan dom leva så? Fattar verkligen inte!!! Ändå vill man se på det. Kul att se så korkade människor göra bort sig. jajaja, från sjuka människor till nått annat.

Igår var det tänkt att jag skulle jobba hela dagen, men Micke vart "dålig" från dagen innan så fick stanna hemma. Ringde jobbet men det var så lungt ändå så kunde stanna hemma med gott samvete. Istället vart det storstädning, slängning av skräp, storhandling och lite körning på eftermiddan..
På kvällen vart det godis som vanligt och sunshine cleaning, såååå dålig film. Tittade på thick as thieves förra helgen men somnade halva vägen in på filmen, men Micke sa att det vart en total twist på slutet så måste se klart den någon dag.

På Måndagar är William alltid ledig, så det vart en tur på Hm för lite inhandling till Rosis nyakläcka bebis ( Pixie Summer) och två turer till öppna, Vart lunch på stan imellan på som hemma med Ulrika och hennes barn. När vi kom hem drog William på sig sin nya spindelmannen dräckt som han fick av en kompis igår och sin nya batman mask och sprang iväg till Minelle och lekte.

Suck, måste snart sova, behöver all sömn jag kan få.
Imorn ska jag köra på bilskolan, gå till bvc, teori kurs på kvällen och klippa Williams dagis kompis+ allt annat man vanligtvis gör om dagarna:) har pluggat riktigt mycket ikväll. Känner mig rätt så säker på den första delen nu.





Lillans nya pose!



Mössbrudarna!!!


Coola killen!



Ska även försöka hinna med att skicka ut inbjudan till Isabelles dop som äger rum den 21 Nov. Gör det via facebook, blir enklast så. Men enligt Mormor vill hon ha ett brev på posten:) Sa till henne att hon få skaffa internet, men det kan kanske bli för krångligt för henne:)

Godnatt på er alla!!


Trötter

Efter en hektisk dag med både extension, barnvakt, besök av släkt, matlagning, städning, sjuklingar och skratt så är jag super trött. Har varken blivit bättre eller sämre så hoppas att det går över snart. Sitter nu i min ensamhet och lyssnar på musik och bloggar. Micke är på fest och kommer väl hemsmygandes runt tre snåret, och frågar jag han om han är full kommer han att säga att han är "nykter" med en väldigt klar och förtydlig ton för att jag ska "tro" det. Hehehe när jag kommer hem döljer jag aldrig hur jag mår. Det märks väldigt tydligt dagen efter med mina nattliga rester från både mat och resorb glas:)

Sara och barnen åkte hem här för en stund sen. Idag har dom lekt så otroligt bra, riktiga A barn allihopa. När jag skulle natta William nu så åteberättade jag allt som hade hänt under dagen, då titta han på mig och sa:

- Mamma, jag tänkte på en grej..
- Vadå?
- Tänk om vårat hus rasa Mamma, då skulle brandbilen
få komma hit och laga vårt hus.
- Men älskling vårt hus kommer inte att rasa
- Men Mamma, finns det spikar i vårt hus?

Han har så otroligt många tankar och ideèr nu för tiden. Liten börjar bli stor!!
Känner att min mage börjar kurra igen, trots en massa tacos och godis. Ska nog gå och kika in i vårat kylskåp tro??!!??

Godnatt:)


stackars mig:(

Känner att jag börjar bli lite kraslig. Har ont i halsen och i hela kroppen till och från. Får nog svininfluensan tror jag:) Jag som nästan aldrig får feber kommer väl få det nu. Har både mössa och tjocka myskläder på mig.
Idag är vi barnvakt till Ebba, vilket går som susen. Skitungarna har jätte skojigt, dom kom precis in med en varsin påse fullt med svampar dom hade plockat från tomten:) Inte så frächt kanske:) Ikväll ska jag sätta in extension på Sara samtidigt som vi ska ta hand om fem barn och vara halvdålig, jajajaj allt går ju enligt oss.

Min Mamma, Syster, Jesper och Jimmy har varit här idag, jätte mysigt. Jag och Maja tävlade om  att göra samma teori prov och se vem som fick mest rätt. Hon har körkort och fick 47 av 70= underskänt jag fick 40 av 70, så det var väl okej med tanke på att jag inte har det, men sen var frågorna jätte svåra med. Känner att det går segt att skriva nu, ena stunden känner jag mig bra, men nu fick jag en sjuk attack igen:)  Men lite bilder kan jag allt bjuda på.










Ha en skön Lördag!!

Veckan som gått

Har inte alls haft tid att blogga känner jag. Det är så mycket man ska göra på veckorna så tid och lust räcker inte alltid till. I Tisdags kväll var jag på körskolan och i Onsdag körde jag för andra gången. Känner att det går lite bättre, men har mycket kvar att lära:) Vissa har lätt för sig att läsa sig till prov, men jag känner faktiskt att det bästa för mig är att sitta och göra prov och läsa, lär mig verkligen av det.
Satt imorse och börja kolla lite höst/vintkläder till oss alla. Hittade en så fin vinteroverall till Isabelle från Molo. Deras höstkollektion är så fin, kolla in http://www.sweetfunky.se


Titta vilken fin klänning med, finns så mycket fint till tjejer.


Annars har veckan bestått av bus i lekparken, besök av Johanna, sara och Linda, vilda och lilla Nya kläckta Elliot var här med, så söt var han. Fick en hel överfull ikea påse med kläder till Isabelle, det var jätte kul att gå igenom kan jag lova:). Lite shopping har det så klart hunnits med:) Dock inte till mig, måste köpa lite större tunikor som man bara kan ha leggins under, hatar tajta tröjor. Idag har jag jobbat. Fast jag bara skulle jobba i fyra timmar så fick jag ångest över att gå dit. Har så svårt att gå ifrån William och Isabelle. Detta kan ibland vara riktigt jobbigt. Vill hela tiden vara nära dom och rädd att missa saker som dom är med om. Vill kunna se hur glada dom blir hela tiden, jätte fjantig jag vet:) Mår redan dåligt över att jag och Sara kanske ska till sthlm nästa helg.

Här kommer lite kort.

Isabelle kan redan vara med och leka med dom stora barnen:)



För er som inte vet så har vi en katt med som heter Tisse. Han är nästan
ALDRIG hemma. Trots att han är kastrerad så drar han och vi ser inte ryken av han i två veckor, hel störd alltså.
Jag lovar er, den där katten har varit på stråt, banken, rävåsskolan, en familj på lötet, arbetsförmedlingen, folketshus, en grannfamilj uppe på gatan och så ett tag bodde han hos en annan katt som hette grus. hahahahahah det är helt sjukt. Har fått tlf samtal från alla dessa ställen att våran katt är där. Vet inte vad vi ska göra, han vill verkligen inte vara här. Men den här veckan har vi dugit för han:) Isabelle och William älskar verkligen Tisse:) heheheheh werdoo!!!








Jag och mina älsklingar på lekparken vid sjön!



William visa stolt upp sin fina pyjamas jag köpte till han igår. Han börjar verkligen bli intresserad av kläder. Han gick runt för sig själv i affären och pratade med sig själv att - ja den är ju cool- aa titta den här snygga osv, jätte gulligt!! Igår jobbade Micke i sthlm så vi myste till ordentligt här hemma. Vi hyrde Madaskar 2, vilket var en hel galen film, kanske mer en vuxen film en en barnfilm, jag skratta nog mest:) William hade det jätte mysigt. Nybadat med sin nya pyjamas på och lite popcorn låg han i soffan och mös. Fick även jag lite egentid med Idol och mitt vardagliga kvällsmys. Jag tackar min inspelningsbara box att jag kan vänta tills ungarna sover:)

Måste bara berätta en grej. Inatt när jag skulle göra välling till Isabelle tittade jag till William vilket jag alltid gör nu när han sover nere. När jag kom fram till sänger var han BORTA. Gick runt här nere och kollade uppe i sovrummet men han fanns inte, kände verkligen hur paniken kom krypandes. Tillslut hitta jag unge liggandes under vardagsrummsbordet på golvet. Där låg och han och sov?!? Undra om han har börjat gå i sömnen?. Tur att iaf att han inte kan låsa upp yttedörren, för vem vet vad han kan hitta på!


Sötaste!!

Nu ska jag ta och sätta in min plastskena och sova, får se hur det går:( Har gjort tre gr på överkäken och bara en gång på underkäken. Klarade inte av att ha båda inne båda samtidigt, annars har det gått bra. Vissa har sagt att det isar och att man får lust att vilja slita ut alla tänder, men peppar peppar jag känner ingenting dagen efter. Det kommer bara en liten värk så fort man har satt in den. Har också börjat märka skillnad:)

Imorn kommer mina bästa, Emma och Malin på besök:)

Kram
















Patrick Swayze

Hörde imorse på radion att patrick Swayze är död, jätte sorligt, han var ju bara 57 år. Hemskt att folk ska behöva dö i så ung ålder, för så gammal var han inte. Man ska verkligen ta vara på varandra och va glad för det livet man har.




Om ni vill se hur man klarar av att göra flera saker samtidigt tycker jag att ni ska gå in på saras blogg.
http://bigmamasara.blogg.se


Återkommer lite senare idag!







Söndag

Idag har vi haft en jätte mysig dag. Packade med oss fika och begav oss till skogen för att plocka svamp. Isabelle fick stanna hemma med Farmor. William verkligen njöt av att få vara ute, ja me:) Vi hittade rätt så mycket svamp, men tror att det mesta var urplockat. Det räckte iaf till en jätte god paj som jag sedan gjorde. Det vart en smarrig köttfärs och svamp paj, mycket uppskattat:) Senare under dagen fick vi även besök av Farbror Jimmy, alltid lika kul!
Har även fått min cykel fixad med. Har tappat bort min cykel nyckel, ja jag säger ingenting:) har verkligen letat överallt men den finns inte, så idag köpte vi ett nytt lås och fick hjälp att såga av det gamla.

Snart blir det film och godis igen:) Innan jag avslutar kommer lite kort från dagen:)




Alltid lika glad:)






Sen har vi Isabelle som igen har börjat med sin roliga min:) Hon gör så nästan hela tiden







Imorn är det en ny vecka med nya äventyr:)

Kram till er alla!!


Tjohej

Igår vart det smarrig pizza och idol, jätte mysigt. Älskar hembakt, man blir aldrig lika äckelmätt som av köpt pizza.



William har fått nån slags överskottenergi. Han sprang runt och hoppa i sofforna i flera timmar, fick ju nästan hjärtattack. Dom lyssnar verkligen inte på oss föräldrar i den åldern, dom bara stänger av och kör.. Idag har vi varit på kalas. Det var ca 25 barn i en stor gympa sal. Man vart ju helt svett av allt spring, och alltid var det nått barn som slog sig. Först antog Mamman som hade kalaset att vi alla föräldrar skulle gå hem, men tror ärligt att hon och hennes Man vart glada att vi inte gjorde det. Dom hade ALDRIG klarat av alla barn.

Här kommer lite kort:)







Willliam var lite för otålig när det skulle bli fiskdamm:)


Titta så söt jag är:)

Helg

Hej gott folk:) Tyvärr har jag inte hunnit blogga på hela veckan. Har verkligen tagit mig tid att plugga till körkortet. I Tisdags var jag på teorikurs som då kändes bra, men nu efter att ha gjort min första körlektion och pärm 1 så känner jag mig på botten igen. Just nu ser jag inte alls hur jag ska kunna klara av detta. Har suttit hela veckan och pluggat och skrivit ner det allra viktigaste, men ändå trots hjälp av boken hade jag tio fel av 50. Ibland har jag så himla svårt att ens förstå frågan rätt och då är det ju inte så lätt att få rätt. Gick igenom felen med läraren och till och med hon kunde inte förstå hur jag tänkte på vissa frågor..... åååååååå blir så less.

Annars har veckan varit bra. Har fått gjort en massa viktiga saker som jag bara har skjutit framför mig, så det känns skönt. I Torsdag sov Isabelle hos Farmor. Hon har sovit dåligt hela veckan och även vi behöver faktiskt sova ibland. Men som jag nästan visste så fick jag ändå inte sova. William kom upp mitt i natten och sov bredvid oss. Han sparka mig konstant hela natten, trött som jag var orkade jag inte att bära ner han i hans säng, så jag får väl igentligen skylla mig själv, men det är så typiskt bara.

Idag har jag klippt min syster och hennes kompis, vart jätte bra. Skulle faktiskt vilja gå på en frisörkurs där jag får lära mig nya tips och trender, vore jätte kul.
Snart ska vi göra hembakt pizza och efter det blir det chips och godis, nu är det helg:) Dock har det varit det hela veckan för mig:) Sen blir det idol och det nya pogrammet där tio kändisar ska vara på en ö eller vad det nu är. Kul att se dom göra bort sig:) Idol är iaf bäst, spec juryn.

Imorn ska jag och William på kalas i rävåsskolans gymnastiksal. På Söndag blir det ikea och svamplockning.

Ha en toppen helg.

Hej

Helgen har varit bra. I Lördags jobbade jag i tre timmar. Hoppar hellre in oftare med färre timmar, än en heldag vilket blir 9 timmar... Var sen ute med tjejerna och Jon från mitt jobb, det var super skoj. Trots biljett för att se Björn Rosenström så tittade jag knappt. Helt ärligt så är han riktigt dålig, men annars hade vi det jätte kul. I söndags mådde jag toppen:) Dricker alltid resorb innan jag går ut och en till när jag kommer hem+ att jag alltid äter mat ( som jag alltid glömmer att ställa tillbaka) Inte lika kul för Micke att plocka undan det dagen efter:( Kommer ihåg en juldag för många år sedan när jag sov över hos min Mamma. Hungrig som jag alltid är öppnade jag kyskåpet. Hittade den stora julskinkan från julafton och börja äta. Dagen efter när Mamma kom ner för att äta en skink smörgås, märkte hon ett JÄTTE stort hål i hela julskinkan:) Det var som att ett djur hade ätit och grävt ett hål mitt i. hahahah, snacka om att hon vart arg på mig:) mooohhhaaa



I Söndags vart det i vanlig ordning pizza och godis, mums:) Känner nu ändå efter sommaren att jag måste ta tag i mitt intag av godis. Det är inte alls bra att stoppa i sig sånt flera dagar i veckan, spec inte för humöret eller kroppen. Ska även börja träna lite mer, det räcker med pilates 20 min tre gr i veckan för att underhålla kroppen.

Idag har jag varit hos tandläkaren och gjort en avjutning till min skena. Det skulle ta en vecka, så på Måndag får jag sprutorna:) Ska ta före och efterbilder så får ni se. Farmor passade samtidigt på att ta med William och Isabelle ner till sjön för att mata fåglarna. Sen hade det blivit en fika på stan och lite shopping:) William fick ett par jätte fina skor nu till hösten.


William fick en ide idag att han ville vara bebis och ha mosa mat precis som Isabelle. Sa först att han är ju ingen bebis längre, men han vart jätte ledsen. har hört eller läst att vissa barn kan vilja gå tillbaka som bebisar igen. Ser väldigt äckigt ut:) men han åt som aldrig för... Det roliga i hela var att direkt efter att han hade ätit så gick han till en låda i köket och tog ut ett sugrör och sa Mamma jag ska bara ta en rök. Men hallå??? unge alltså:)

Han säger och göra hel roliga saker ibland. Igår när han satt och kolla på bompa kom jag och satte mig brevid han, då sa han.
- Mamma gå bort härifrån jag gillar INTE dig.... Men man får ju inte glömma bort att barn är ju bara barn.



Nu ska jag ta mig en kopp te och titta på färjan. Jag och sara pratade om vad man kan hitta på när hon fyller år. Vi funderar kanske på ta en kryssning, vore jätte kul. Sen blir det lungt HELA hösten. Ser framemot mysiga hemma kvällar med tända ljus och god mat:) Imorn börjar jag på teorin, spännande!!

Kram o hej från mig


Fredag

Tänkte att jag skriver ett litet inlägg innan jag kryper till kojs. Idag ar jag varit på körskolan(riskettan) i fyra timmar, så nu är jag verkligen igång, känns jätte skönt. Efter det så drog vi till My i Degerfors. Sara kom och hämta oss alla. William lekte för fullt med hennes son och Ebba och Fanny. När vi kom hem vart det tacosmys för hela slanten:) Det har blivit en Fredagsrutin här hemma. Imorn ska jag gå på Björn Rosenström med ett gäng, blir nog skoj. Dock börjar Micke känna sig kraslig, så hoppas att han inte blir sjuk. Han ligger just nu vid tv:n och dricker wiskey, det ska tydligen vara bra:)

Ska ta natten nu, men först lite pix på kidsen:)

















Som vanligt är det alltid lika svårt att fånga William på ett kort. Så har mest kort
på lillan. William gömmer sig oftast eller gör miner:)

Är inte förvånad

Tro det eller ej, men jag har tappat min mobil i toaletten. Ja skratta ni:) Men det är inge kul alls. Fan hade ju inte haft den alls länge. Om hemförsäkringen gäller så får man iaf med självrisk på 1500 kr och då kan jag ju lika gärna köpa en billig skit telefon för 500 spänn. Lyckas ju iaf aldrig att vara rädd om mina saker, hmm får se hur jag gör.
Klantigast i stan är jag. Hade tlf i bakfickan, tänkte aldrig på att ta ur den. Jajaj jag är inte förvånad.

Sitter fortfarande med färg i håret. När jag ska göra slingor tar det alltid några dagar. Jag är super petig nu, vill inte ha så som det brukar bli "för ljust". Har bara lite kvar på ena sidan, sen måste jag säga att jag blir nog ganska nöjd trots allt. Tog lite kort, svårt att se när det inte är dagsljus. Oavsett om jag passar i mörkt är det alltid kul med lite förändring.

Dock ser det väldigt risigt på korten, blir bättre sen

Snart måste jag sova. Isabelle har redan vaknat hundra gr och det är min natt så måste få alls sömn jag kan få. Imorn kommer kusin Jimmy och passar barnen. Ska vara nere på körskolan kl 10 och gå på kurs ( riskettan) som är nått nytt dom har börjat med.

Den busigaste unge som som finns:)


Sov gott / A

Torsdag

Hallå gott folk!!

Den här veckan har gått sakta tycker jag, kan vara för vi inte har haft så jätte mycket inplanerat faktiskt. Igår natt sov Isabelle jätte dåligt. Hon har verkligen varit jätte snorig, stackar liten. Jag fick passa på att sova middag igår med henne. Annars brukar jag aldrig göra det, brukar ta vara på den lilla egentid jag får. Och städa det gör jag aldrig då:) Just nu sitter jag med folie i håret. Test kör några slingor och ska se om det blir bra och inte för gult. Jag har annars en tendens till att bara köra och då blir det alltid för ljust.
William har börjat cykla till dagis varje dag så jag funderar på att sälja våran vagn och byta ut den. Vill ha en med tre ljul, stabil som att man kan ha ståbräda där bak utifall han inte orkar gå.. 







Sminktips!!

Ni har säkert hört talas om i.d smink. Var iväg till hudfixarn igår och pratade med dom. Köpte ett mineral puder och en mörkbrun ögonskugga som man även kan andvända till ögonbrynen och som en blöt eyliner. Samt en borste som krävs till pudret. Testade igår och huden känns mycket lenare och jämnare. För att markera ögonbrynen med borsten måste jag be sara att visa mig för att få ett bra resultat. Det blir oftast lätt att man tar för mycket.







Lite kort på barnen:)





Nu ska jag laga lite lunch till mig själv, orkar inte göra nått avancerat.
Ha en toppen dag!!

/A




Åldersnoja??

Okej, hmm jag tror ärligt att jag har fått åldersnoja... Jag har ALLTID sagt att jag vill bli äldre, men nu har det vänt totalt. Jag är ju närmare 30 en 20. Alla har sagt att dom inte kan förstå att jag vill bli äldre. Har på nått sett känt mig så ung, men kom sen på här en vacker dag:) att det är jag ju inte alls.. Ja menar efter två barn och 27 år så kan man ju inte bli annat en gammal. Allt förändras ju.. Har nog känt så här för att jag är samma person inombords som för flera år sedan. Om folk säger att dom är helt nöjda med sig själva och att alla nya små rynkor i ansiktet är charmigt och att dubbelhakan syns fast man inte skrattar så tror jag att dom ljuger för sig själva.. iaf lite grann:) Klart att man ska sträva efter att alltid vara nöjd med sig själv, men man kommer ju i perioder där man känner sig ful eller missnöjd ibland.. Om folk skulle vilja göra nånting för att se yngre och finare ut så tycker jag att det är upp till var och en helt enkelt . En sak som jag ska göra iaf det är att bleka mina tänder. Gud vad tänder gulnar med åren. Det blir verkligen inte bättre av kaffe och allt annat skit man stoppar i sig...


Igår var vi på öppna hela dagen. William är så himla gullig på sin lillasyster. När vi satt på sångsamlingen hjälpte han henne med varje låt. Han lyfte hennes fingrar när dom sjöng och ramsor osv, så gulligt!
Vid halv två var jag hos doktor och som vanligt är alla prover bra. Så konstigt bara när man får symtomer som stämmer in till 100% och sen är det inge fel. Men det var skönt att ta prover så att man vet iaf.
När vi kom hem kom Sara förbi en stund, mysigt! Elektriken var med här. Skrev tidigare att spisen funkade toppen igen, men den gick sönder helt sen. Det fick komma hit en annan kille och öppna upp spisen. Vi såg då att hela spisen var sönderbränd och alla plattor var förstörda. Tydligen så hade den förra ägaren inte kopplat in nollan, den måste tydligen vara med. Så det var därför den braka ihop. Som tur var fick vi ut en ny spis på hemförsäkringen, tur! Var lite trött på att laga mat på en gasolplatta som vi hade köpt på en mack för ett år sen:) Det var den som Micke hade som uppvärmning i tältet vi bodde i förra sommaren:)

Idag ska jag vi bara ta det lungt. Behöver städa faktiskt. Får se hur det går med det, lillan har blivit jätte rädd för damsugaren, hon skriker sig hysteriskt varje gång tills jag blir tvungen att ta upp henne.

Här kommer lite kort från igår


William ville prova lite grejer han med


Lillans snygga uggs och benvärmare:)


Mina hjärtan!!


William är fortfarande inne i en svart period när han målar:)









/ A


RSS 2.0