Helgen

Igår var jag och kidsen på badhuset. Tycker att det har blivit jätte bra sen dom gjorde om där. William har alltid varit lite försiktigt i vattnet, men igår körde han regält. Dom diggade även att föna sina hår som ni ser:)

Igår var vi ute hos Mickes (Saras kille) föräldrar i bråten och badade bubbel och spelade kort, det vart verkligen en super lyckad kväll:)
Fick jätte fina blommor på min födelsedag:) Inte varje dag man blir uppvaktad sådär;)
Ikväll blir det lugna gatan här med film och mera film. Har vart ute på sjön hela dagen med Sara och Micke, hahah vi var alla rätt så trötta från igår kan jag säga:)
Imorn kommer släkten hit för att fira mig. Får även barnen imorn. Gött att vi har en veckas semester till:)
kram & hej

Fyller 18 idag, nooooooot!!!

Nu är det bara ett år kvar tills livet går utför... Nej då men skönt att få vara kvar på 20 siffran ett år till iaf:) och enligt Unionens försäkring så är man ungdom innan man har fyllt 31 så då har jag ett ta kvar:)
Ikväll blir det myyyssssssssss för hela slanten och middag:)

Me like


Semesterkort

Har köpt mig en ny Samsung Galaxy s2 och jag är sååå nöjd. Här kommer kort tagna från semestern med kameran:)

syster o broder
Mamma och Mormor:) Och min andra bror i bakrunden:)


Min Kusin som tog studenten
Faster finaste med sin Mamma Mela
Maja o Jesper

Världens bästa Moster Karin

Helt okej kort va för att vara tagen med en mob?
Nu undrar jag mest var det fina vädret är som jag har beställt??? Kommer säkert när jag börjar jobba igen:/
Har precis varit ute på en pw så nu är jag såå trött.. Har laddat ner en film som jag ska somna till.
kram & hej

??

Tänkte att jag skulle gå in och kolla lite på bloggen och såg till min förvåning att allt var ändrat.. Satt förra veckan och ändrade och fixade, men allt vart helt knäppt, så la tillbaka min gamla blogg (trodde jag).. vilket jag ser att det har blivit igen.. Jaja då får ni stå ut ett tag tills jag har tid att snygga till headern lite och det andra som ser lite halv skumt ut..Får ta ett glas vin och sätta mig nån kväll:) jag lovar er.. det är inte enkelt:/

Semester!!

Fick hem lillan igår så vi har verkligen haft en (Mamma dotter dag idag).. Isabelle är så sjukt tjejig alltså. När vi skulle gå till lekparken idag så ville hon ha med sig ett läppglans och sin silvriga väska:) Hon var ju bara för go:) Ist för att gunga så satte hon bara på sig mer och mer läppglans:)
William kom lite senare. Han och Micke var ute hela dagen på sjön med Virre och compani!! Imorn ska det tydligen bli skit väder så tänkte ta med kidsen till badhuset ist.
Helgen har varit toppen... I Fredags var jag, Sara och Micke hos hans föräldrar och åt sillmiddag och drack rose:) Det vart en toppen middag:) Sen drog vi vidare hem till Matti och bastade och hade det trevligt. Medans alla andra gick ut så åkte vi hem, skönt att komma hem i tid. I Lördags packade vi med oss lunch och skulle bege oss ut på sjön, men tyvärr fick vi ej igång båten. Men det gjorde dock inget. Vi hade det underbart vid Matties pool ist:)
Hej så länge!!!

Ska jag eller ska jag inte??

Jag älskar verkligen att gå runt i myskläder, 
borde hålla hårt i pengarna känner jag.... men vill haaaaa:)

Trötter

Har inte haft nån bra start på veckan alls känner jag:/ Har varit super trött och seg. Mitt humör det ska vi inte prata om. Dom på jobbet är så vana at jag alltid är på topp, så när jag är tyst och inte säger så mycket så ser dom på en gång att det är nått som är fel:) Ja ja det är väl en blandning mellan för lite sömn och för dåliga matvanor....
Imorn är man ju ledig så jag ska ta med William till badhuset:) mysigt att få lite egentid med han. Pussade på dom tidigare idag på fotbollen med.. Kommer nog aldrig att klara mig sju dar utan att få se dom.
Ska snart kila över till Sara för lite mys, måste bara vänta på att min tvättmaskin har hoppat klart i badrummet:) Den är helt galen.. Den åker och har sig och läcker vatten med. Det blir ju lite annorlunda när man inte har en karl längre som fixar sånt där som bara dom kan.. Får se till att lära mig jag med, eller jag måste var väl det rätta ordet!!!!
Till helgen är jag barnledig och har verkligen ingenting planerat.. Vanligtvis så borde jag tycka att det är skönt att bara ta det lugnt, men har redan lite smått panik över vad jag ska hitta på (trots att kroppen säger ifrån)... Igentligen skulle man ju åka och hälsa på Emma i Norge eller Linda o Maria i sthm eller till och med fina Malin b i gb, men hela min kropp säger bara att den vill sovaaaaaa:) tror iaf att jag ska träffa Malin som ska vara hemma i helgen:)
Så nu har maskinen hoppat klart, dax att vika tvätt!!

RSS 2.0