Tisdag

Idag har det verkligen varit en flumdag på jobbet. Mina trevliga kollegor tycker om att gå in på min jobbmail när jag har lunch och skicka mail till andra och det är ju inga vanliga mail folk får från då "mig", får väl skylla mig själv eftersom jag alltid glömmer att låsa min dator.... Imorn bitte kommer kidsen hit. Håller vädret i sig så blir vi nog ute hela dagen. Deras hosta är bättre, men lika bra att dom får vara hemma. Har lite viktiga saker att göra, men är inne i en period där jag skjuter upp viktiga saker, orkar verkligen inte..., men jag ska:)

Har precis vart på en långpromenad med Sara medans lilla Ebba cycklade med. Det har precis varit strömavbrott i hela stan, tur är väl att det är ljust ute nu:) Det ända jag tänkte på var vad man då skulle hitta på om strömmen inte kom tillbaka? haha. Fick lite panik att jag inte hade facebook eller tv, snacka om att vara beroende:) Om jag tänker efter så tar ju tv och datorn upp väldigt mycket tid av ens liv, borde dra ner lite på det..

Har ni hört föresten om en Mamma som tydligen skulle bada sin 15 mån bebis, men vart distraherad av facebook så barnen drunknade, hon fick 10 års fängelse, helt jävla sjukt... Hur kan man lämna sitt lilla barn i badkaret för att sitta vid datorn??

Nu ska jag faktiskt äta lite räkor:) och läsa det senaste numret från MAMA

trevlig kväll!!

Helgen

Helgen har verkligen varit toppen:) Har både fått träffa min familj, Malin, Emma och såklart hennes söta lilla Emil. I Lördags firade vi påsk (en vecka förtidigt) hos min Mamma. På kvällen lämnade jag barnen en sväng hos Mamma och åkte ner med Emma och Malin och tog en öl. Vi ska snart börja planera våran 30 års fest. Det är helt sjukt att det snart har gått fem år sedan vi hade vår fest. Eftersom det ska bli storslaget så behövs det allt tid vi kan få för att planera allt, sen vet vi ju alla att det blir svårt att slå den förra:) Är så glad att jag inte fyller 30 i år för jag är inte redo för det, tycker om att vara runt 20, hahahah..

I Söndags var vi på Elliots fem års-kalas. Glömde tyvärr kameran så det vart inga kort:( på em passade jag och lillan på att hälsa på Wirre och Daniel medans William var hos en kompis. Sen vart det grillning med Micke i huset.

Nu är det Pappa vecka, men båda hostar och har sig så vi har löst det genom att Micke är hemma två dagar sen kommer jag att ha dom på dagen ons-fred och inte sämre mår jag för det:) Man vill ju ta emot all chans man kan för att få tid tillsammans. En så länge har jag inte varit i från dom sju dagar i streck och vet ärligt inte hur jag kommer att klara av det.













Nu ska jag snart ta kvällen. Ska faktiskt ut och springa imorn bitti innan jobbet:) Jag skulle igentligen ha sprungit efter jobbet, men fick jobba över och sen vart jätte hungrig.

kram o hej så länge!                                                                       

Onsdag

Idag var en bra dag på jobbet:) Allt handlar verkligen om hur man mår. Är jag glad så säljer jag som smör, men om jag typ har ont i magen så går det mycket sämre..
Idag när vi cyklade hem fick William frispel och slängde sin cykel för att han inte fick vatten, stog ju mitt på vägen så det fanns ju inte chans att fixa det förutom att åka hem.. Men han gav sig inte, så han grät hela vägen hem. Och då kom det sen att han började prata om Pappa och att han ville åka dit. Så fort han sa hans namn så började han gråta. Han har också frågat flera gånger hur många dagar det är kvar tills han får träffa honom igen. Jag hoppas verkligen att dom kommer att komma in i dessa rutiner och inte kommer att tänka så mycket på hur många dagar det är kvar osv, för det blir ju bara jobbigt för dom. Det är verligen inte enkelt att få det funka. Sen så när man har dom är man ju helt själv med allt som ska göras och fixas. Så jag kan ju erkänna att jag har missat en del papper som ska in till dagis eller glömt både deras vantar eller regnbyxor mm.. Man får ju tänka för två och ibland kan det bli lite för mycket för mig:) Försöker ta det lungt och då brukar det iaf gå mycket bättre..

Nu ska jag snart sova, försov mig imorse och det är nog ett tecket på att jag sover för. Imorn ska vi nog baka nått gott och ta med till badhuset på Fredag. Sen har jag lovat lunch på Mc för att sedan åka till Nora och fira påsk ( en vecka för tidigt:) Malin och Emma kommer även hem och min Moster och kusin kommer från skåne så det lär bli kul.

kram & hej

Ny vecka

Hade en toppen kväll i Lördags!! Det var både kul här hemma och ute:) I Söndags var jag i huset och rensade kläder i källaren, hittade en massa kul.. Idag har jag jobbat, men har vart jätte trött och mest hängig. Efter at jag hämtade kidsen på dagis så cyklade vi ner till sjön och lekte vid lekparken. Vart piggare av den sköna solen:) Vi passade även på att köpa lite glass på strandcafèt!

Nu har jag grundat dom två sista stolarna till köket.. Jag verkligen hatar att måla just nu, men nu måste jag snart börja ta tag i lillans rum så hon får nått eget.










William var så duktig att ta ett kort på Isabelle:)







Lördag

Igår kom Micke med barnen vid sju på morgonen. Jag kan ju säga att jag alltid är lika trött vid den tiden, det var länge sen jag somnade innan kl 24. Vid tolv åkte vi och badade i badhuset, det börjar bli en rutin nu varje vecka och barnen älskar det. Sen var det jobbdax några timmar. Jon kom sen och sov över hos mig, han är hemma och hälsar på... Ikväll ska jag faktiskt få hit lite folk och sen ska vi gå ut.

Nee nu ska jag ner till tvättstugan. Idag har jag hunnit tvättat 6 marskiner:) hahaha

Ha en trevlig helg i solskenet!!

Kärlek

Idag fick jag tillbaka mina barn igen:) Det var skit jobbigt att lämna ifrån mig dom i Måndags. När vi har delat på veckorna har jag haft dom mycket mer än vad jag troligtvis kommer att ha nu. Som tur är så började jag inte förens kl fem hela veckan, så idag kom micke med dom kl sju. Vi har påskpysslat och lekt ute i lekparken med Rosie och hennes barn. Dom kommer även hit på Fredag och då ska vi till badhuset med öppna förskolan. Det är helt sjukt hur mycket man älskar sina barn!



En liten film på Isabelle när jag försöker få henne att låtsas gråta:)
Ni får ursäkta för bakrunden, är inte klar:)

Helgen

Nu är jag helt slut efter allt ståhej.. Williams kalas vart super lyckat. Jag var så slut på kvällen så jag somnade tillsammans med barnen och var ändå jätte trött imorse. Och otur som jag ofta har så var kaffet slut:( och Konsum hade inte öppnat ännu, men det var bara att bita ihop och börja storstäda hela lgh från topp till tå. Vid två kom min familj och firade William. Han fick Wii spel, Buzz täcke, Buzz handduk, pyssel saker och en matta från ikea, men hans kräsna Mamma tyckte inte att den passade in i inredningen och som tur var höll andra med mig:) Så det blir att byta till en vit, hahahahah

När alla åkte hem så ville William spela wii som han har velat gjort hela helgen. Han lär sig så sjukt fort. Han skulle försöka lära mig, men jag fatta först ingenting:) Lillan sover och snart ska jag försöka slita William från spelet så att jag kan natta han, sen ska jag äta upp rester av min pizza och lite rester av godiset och se på BB... Imorn ska barnen till Micke så det betyder att jag jobbar kväll hela veckan, vilket ifs inte gör nått jag tycker det bara är lugnare på och lite mysigare på nått sätt:) Kommer att ha barnen på Onsdag och Fredag. Eftersom jag inte börjar förens kl fem så kan jag ha dom på dagen och hitta på nått, ist för att dom ska behöva vara på dagis 11 timmar på dagis. Så då lämnar jag dom på em och Micke hämtar dom kl sex.












Lilla Liam börjar bli stor nu


Nybadade




Mina små inrullade troll

:)

Vilken dag det var på jobbet idag:) Gick hem med ett leende på läpparna, så det vart en super bra start på helgen. William ligger just nu i sin säng och läser han bok. Ja jag vet vad kl är, men han kan inte sova. Eftersom han fyller fem år imorn och ska ha kalas så är han en aning exalterad över det vilket jag kan förstå:) Så fort han har somnat ska jag slå in hans paket och fixa lite inför morgon dagen. På Söndag kommer min släkt så då blir det kalas hemma hos mig.

Ikväll har vi haft Fredagsmys som vi kallas det. Det är väldigt heligt och viktigt för William. Vi har ätit tacos och dansat och myst framför tv. Så just nu är jag helt slut, men kan ju såklart inte sova nu..... Måste ju se bb






Långhårig?

Har ju lovat er bilder på lgh förutom alla bilder bakom barnen, lovar er att det kommer, men ska bara fixa lite till okej? :)



Ha en toppen helg!

kram

RSS 2.0