Helgen

Nu sitter jag uppe i soffan med Jessicas lilla laptop, vill så gärna ha en egen som man bara kan plocka med sig. Vore ju toppen att blogga samtidigt som William ser på bompa i två timmar:)

Är helt slut efter flera intensiva dagar. I Torsdags när jag jobbade så vart jag jätte dålig. Fick ett tryck över ansiktet, det var hemsk. I Fredags gick jag till läkaren och jag hade bihållsinflammation, slipper gå på pensilin som tur är.  Fick ha bilen i Fredags, så innan jag hämtade Jessica vid bussen passade jag och Sara på att shoppa lite nya blommor och äta kinabuffé. I lördags åkte jag, William, syrran, Rosie och Jaxon till barnmässan i Karlstad eller " barnmästan" som William kallade det:) Det fanns jätte mycket kul att göra för barnen och framför allt för¨oss. Vi vart helt köpgalna:) Köpte en såå fin skaljacka och byxor till Isabelle från Ditriksson. Nypris var 899, men jag fick det för halva priset. Köpte även en jätte söt klänning och byxor. Till William vart det mest godis och ballonger, det fanns mest småkläder. När vi kom hem var det bara att svira om till partykläder för att senare åka buss in till Örebro. Var först på en förfest sen drog vi vidare till Frímis.. Var VÄLDIGT trött imorse, men det gick. Runt tolv idag åkte vi ner till öppna för att duka och fixa det sista till kalaset som vart super lyckat. Jag behöver väl inte säga så mycket, korten talar för sig själv:)






















































Nu ska vi se "shutter island" få se om den är nått att ha.

puss & kram

Full rulle

Idag när jag kom till dagis med William så sa maria att det fortfarande fanns magsjuka på dagis. Helst ville jag bara ta hem William, men inte så lätt när dom skulle på utflykt och när dom började leka på en gång. Eftersom vi ska ha kalas på Söndags så får han inte bli sjuk,peppar peppar. Det blir sammanlagt 14 barn med småsyskon och säkert 20 föräldrar, kommer nog att bli super kul. Och som tur är har våran favorit Farmor bakat det mesta, så jag behöver bara fixa tårtan. Köpte alla kalasgrejer som behövs idag. Men gud så dyrt det är för lite ballonger och tallrikar och sånt, det gick nästan på 400 kr.

Resten av veckan blir intensiv.

Torsdag: William är ledig och ska få hit hans dagiskompis Jaxon så det lär bli full rulle:) sen väntas jobb fyra till tio.
Fredag: Träna, storstäda, möta upp Jessica som kommer från norge. Pratade med henne tidigare idag och vi bestämde bara så där att hon ska komma till helgen, så kul:)  Sen ska vi handla det sista till kalaset.
Lördag: Barnmässan i Karlstad, träning med syster och sen en lugn utgång i Örebro. Tydligen ska Jessicas kompis vara dj på nått uteställe, så det blir nog kul. Men ska ta det lugnt med tanke på kalaset på Söndag.
Söndag: Baka en mjölkfri och vanlig tårta och sen kalas..

Ja det lär gå i ett. Ibland kan jag bli stressad över sånt här, men ska försöka ta det lugnt. Nu ska jag boka biljetter till syster och sen kolla på Greys!

kram


Tisdag

Borde igentligen sova nu, men är nog övertrött efter dagen. Jag och min syster åkte ner till Linköping idag för ett återbesök efter min op som jag gjorde i okt förra året. efter mycket prat hit och dit bestämde vi oss för att göra en om op i slutet av Maj. Behöver heller inte betala för det, vilket känns jätte skönt. När vi skulle åka ner idag så pratade vi så mycket om allt så vi åkte ca 5 mil åt fel håll:) Vi glömde avfarten mot Askersund, så vi hamna nästan i Fjugesta. Min syster fick köra som en galning ner, jag lovar det gick fööör fort:). Men som vanligt så kom jag prick halv fyra:) haha lyckas alltid komma rätt i tid, förutom till jobbet av nån konstig anledning;) När vi skulle åka hem så passade vi på att strosa runt i en massa inredningsbutiker, hittade en massa smått och gott. Är inne i en inredningperiod nu igen. Mitt nästa projekt är att göra om hela sovrummet, kommer att bli så fint!


Har inte riktigt bestämt mig var denna ska sitta










Lillan ville ha Williams kläder och tvärtom:)




William har fått en favorit syssla!


I Lördags åkte vi till Nora för att gratta min Mamma som vart 47 år. Kom på en sak när min tankar som vanligt vandrade iväg att när Mamma är 49 år är jag 30, men ni hör ju hur det låter??, hjälp!!!! Mamma tyckte dock att det var jätte roligt, så det lär hon ju skryta om:)

Hmm vad gjorde vi i Söndags? När jag inte uppdaterar på några dar glömmer jag lätt bort, måste bli bättre. Det är bara så mycket som ska göras hela tiden. Man vill ju samtidigt vara alla till lags och sen är det ju som vanligt mitt dåliga samvete som gnager, måste bli bättre på det.
Stackars Micke, kan höra hur han går där uppe, antar att det är Isabelle som har vaknat igen. Hon har sovit dåligt nu i tre dagar och magen är också kass på henne, stackars..

Tro det eller ej, men jag har också tappat bort min plånbok . Där i har jag allt, blir såååå trött på mig själv.. Imorn ska jag vända upp och ner på varenda rum.

Nu MÅSTE jag sova, ser dubbelt nu

kram


Nu är det äntligen över:)

Det gick bra idag, trots att min hypokondri nästan tog över för ett litet tag. När jag skulle bli sövd så sprutande dom in nånting lugnande i kanylen på mig. Jag trodde att det var sömnmedlet så jag började rabla att " jag somnar inte" om och om igen. Dom vart nog ganska glada över att jag vart tyst några sekunder senare:) Efter op mådde jag piss. Och jag som skrev att jag hade mått så bra under tidigare op, där fick jag! Fick till och med tjata till mig frukost, det ville dom knappt ge mig, snåla jävlar:) När jag gjorde aborten fick jag ligga på bb i sex timmar och sen fick jag hem en faktura för att jag var där. Men lunch det fick jag inte. Kunde känna doften av mat, hahaha inte för att sjukhus mat är så god men för att jag precis då vart jätte hungrig. Alla andra på avdelningen fick mat, men icke jag trots att jag var tvungen att vara kvar till två. Man kan ju börja undra hur dom tänker?!?

Just nu sitter jag och kollar runt lite på nätet. Har lite små ideèr om vad jag ska köpa till William, vill inte köpa en massa små saker bara utan vill att det ska hålla och vara till nytta. Sen har jag fastnat lite på alla dessa lantliga online sidor, det finns nästan för mycket saker så man blir bara förvirrad. Ska ta mig en loppis runda här snart när vi har en oplanerad helg framför oss och även åka runt till alla gårdsbutiker som finns här runt omkring. Imorn ska jag jobba till tre sen bär det av till Nora igen. Mamma fyller år så vi ska fira henne och sova över. Till veckan blir det jobb och på Tisdag ska jag ner till Linköping och prata om min tidigare op, får se hur det går.



Kortet är från mobilen, vart därför lite dålig kvalite..
Isabelle tycker att det är super kul att sätta på sig mina kläder.


Hittade ett gammalt kort på William när han klädde ut sig, eller det var väl jag som ville:)


Min söta lilla "tjej"
Kommer ihåg att jag fick muta William här för att han skulle klä ut sig, visst ser han glad ut?:)
Grannen trodde att Williams framtid inte såg såg ljus ut:)


Sen vart han super glad och då också toffsarna ur och godiset in:)

Nu blir det sängen, Micke är iväg med några kompisar så han lär väl komma in rultandes kl tre inatt!!

Kram

Jahopp:(

Var iväg imorse till kvinnomottagningen för efterkontroll. Det såg inte alls bra ut:( Det fanns fortfarande en massa rester kvar i livmoder, vilket jag kände på mig. Så imorn kl 8 blir jag nersövd. Blir alltid lika rädd innan Jag tror alltid det värsta hela tiden så nu är man ju såklart rädd för att man inte vaknar upp igen. Sen har ifs dom två sövningar som jag har gjort gått super bra. De känns ungefär som när man gick i skolan och kom hem och råka slumra till i 20 minuter:)  William och Isabelle var även med mig, var lite svårt med barnvakt. Lillan vart omhändertagen av en sjuksköterska och William ville vara med mig. Skratta så gott när han fråga inför alla varför jag var nakenfis;) hahaa gud vad tankar och fundereringar dom har nu alltså.

Igår var jag och Rosie iväg till Tina i Kyrksten. Vi passade på att åka dit när dom stora barnen var på dagis. Ibland är det skönt att bara ha ett barn med sig när man ska nånstans. Vi vart bjudna på världens godaste tacopaj och även en med vegetarisk köttfärs/taco paj. Den var minst lika god. Vart så mätt så jag höll på att spricka. På kvällen vart det jobb från fyra till tio. Det gick super bra igår. Det känns så bra på jobbet nu. Och det enda det handlar om är att man har en bra inställning och framför allt bra arbetskamrater. Då kanske till och med det är kul att skura toaletter:) Skulle igentligen ha jobbat ikväll med. Men eftersom det är sämre i magen igen( ja ni förstår vad jag menar:) så jag vågar inte sitta där om jag måste iväg till sjukstugan, tryggare att vara hemma.

Snart ska jag krypa ner i soffan och se på Vampire diares. Jag är en riktigt fjortis när det gäller serier:)
Sen ska jag väl hoppa in i duschen och köra en dubbel dusch med en special tvål som jag måste använda innan operataionen imorn och så måste jag passa på att äta för imorn blir jag fastande.

Lite kort

Hemma hos Tina, såå fint hade dom. Vart sjukt inspirerad nu!!








Mollys barnrum. Det var som att komma in i en butik:)


Lillan somnade sittandes


Syskonkärlek


kram & godnatt

Tisdag

Här kommer lite kort från dagen:)













Snygging:) hahaha


Minelle var över och lekte en stund



Hittade lite gamla kort med:) Längtar verkligen till varmare väder nu.







Nu blir det kvällsfika och Desperate:) Har ju min inspelningsbara box..

kram & hej

Ang en kommentar

Tänkte att jag bara skulle göra en sak klart för alla. Skrev i inlägget tidigare att "det inte är en så stor grej igentligen" Menade självklart inte att det INTE är en stor grej att göra abort. Klart att jag vet det och jag skrev även att det var jobbigt på ett sätt. Att man undrar om hur det skulle vara och hur den skulle se ut osv. Man får tänka på hur man skriver i forsättningen eller låta bli att skriva sånt här som kan skapa starka åsikter. Sen skrev jag att det var ett lätt beslut och det står jag för. Jag anser att man inte kan skaffa barn bara för att man råkar bli gravid av ett misstag. Vet att vissa är jätte emot abort och det respekterar jag fullt ut. Men jag kan inte sitta och tänka på att det är ett barn jag "dödar" som nån har kommenterat( vilket inte ens är värt att publisera) att jag har gjort. Man måste ju känna att tiden är rätt och och allt runt omkring klaffar. Sen när man sitter och skriver så kan det ibland bli fel och lätt bli missuppfattat. Att jag skrev så var för att själva aborten och det som skedde efteråt ändå gick bra psykiskt. Och jag ville absolut inte att nån skulle tycka synd om mig. Hoppas att ni förstår hur jag menar:)


Hej på er

Nu var det ett tag sedan jag bloggade. Det hände en grej i veckan som gjorde att jag varken har haft tid eller lust att skriva. Igentligen tänkte jag inte skriva om det här, men valde att göra det ändå. För det första är det skönt att skriva av sig och för det andra är det jobbigt att berätta för alla. Det är ju ingen stor grej igentligen. Iaf så för ca en månad sen fick min syster magsjuka. Jag vart också smittad, eller fick bara ont i magen. Det skumma var att det gick inte över för mig utan det vart snarare värre. På allt det började jag känna mig överdrivet trött och slö. Och såklart så hade jag inte magsjuka, utan jag var gravid. Valet var mycket enkelt. Pga att jag har två underbara barn och Isabelle är allt för liten ännu så var det fel tidpungt. Hon är ju fortfarande min lilla bebis. Sen ska ju allt runt omkring klaffa också. Kanske en sladdis om tio år, för så gammal är jag ju inte:) Gjorde aborten för ca tre veckor sedan. själva aborten gick över förväntan bra, hade inte alls ont. Sen hände det som jag inte trodde skulle hända. Det var i Tisdags morse som jag kände att jag fick en molande värk i magen. Efter ca en timme OBS!! ( läs ej för er känsliga:) började jag blöda. Ringde upp till kvinnomottagningen för lite frågor. Dom sa att det nog var mensen som hade kommit tillbaka på en gång. Precis när vi la på så vart det katastrof, mer detaljerat går jag inte in på för eran skull. Men jag kan säga att jag förlorade en MASSA blod. Spec när jag akut snabbt fick åka upp till sjukhuset. Doktorn sa att jag nu måste äta järntabletter i tre månader. Efter att dom "knappt" lyckades undersöka mig pga av allt, ja ni vet så ville dom operera mig på en gång. Det visade sig att aborten inte vart helt fullbordad. Men eftersom jag hade ätit några timmar innan vart läkarna ändå osäkra pga av andra risker det kunde medföra. Så efter mycket prat så valde vi att avstå op. Och låta mig ist äta 15 tabletter om dagen. Vilket för mig lät VÄLDIGT mycket. Som tur är kunde jag reglera lite själv sen som tur var. Nu är allt bra. Och jag hoppas att allt ser bra ut om en vecka när jag ska dit på återbesök. Vissa av er kanske tycker att man är för privat, men jag vet nästan vilka som läser min blogg så det är okej för mig. Sen oavsett om jag vet att beslutet var rätt för mig så betyder det ju inte att det inte var jobbigt. Klart att man tänker på var det var för kön och hur den skulle se ut osv, men jag tänker så här. Det finns en mening med allt. Om jag nu får ett till barn i framtiden så kommer jag vara glad över det barnet jag får då och då veta att det var rätt beslut jag tog nu. om ni förstår vad jag menar:)



Nu till nånting roligare. Idag har vi varit i Nora och firat min bror som fyller 24 år imorn. För mig kommer han alltid att vara en liten pojke:) Det känns som om alla runt omkring en växer upp och att man själv står stilla, ja i sinnet alltså:) hahahah. William åt fika som bara den. Han är som mig, vi kan inte bara ta "en" bulle utan vi måste testa en grej utav allting som finns på bordet. Och när vi har gjorde det så äter man lite mer av det godaste:) Kvällen har bestått av Melodifestivalen varvat med nattning, läsning för william och ja lite mer nattning. Nu sitter jag är med ett glas rött och är äckel mätt av allt godis (läs special nougat) som jag har ätit.. Ska nog krypa till kojs snart. Imorn väntas det jobb och sen gympa för William.

lovar att blogga mer till veckan!!

kram & godnatt på  er

puss

Tisdag

Idag är en sån där bra dag:) Vaknade helt utvilad kl halv sju av två små tvitter. Den ena sjöng da da da da, den andra sa att han var bajsnödig ca 10 gånger i följd:) Micke åkte tidigt igår till sthlm och kommer inte hem förens ikväll. Det var super skönt att få vara själv med barnen. På dagen var vi på öppna, sen tog vi en regäl shopping runda ( Berätta inte för Micke;) Köpte en massa kläder till Isabelle och ett par skit snygga jeans till William. Till mig vart det en oversize kofta, jätte fin! Sen köpte jag en vit och bå randig tröja, också super fin. Det vart lite annat med, men det ska jag lämna tillbaka. Jag hade varken tid eller lust att stå i provhytter.. Nu när våren börjar komma krypandes så vill jag förnya min garderob. Vill också köpa en massa vårjackor och skor. Man har varit alldeles för länge inomhus under vinter känner jag. Nu vill jag bara vara UTE och vad passar inte bättre då med en snygg outfit:)

Idag ska jag fixa Lotta i håret sen väntas det jobb i fyra timmar. William är på dagis och leker och lillan springer runt är som en vilding och leker. Hon har blivit så mycket bättre på att leka själv nu.




Min prinsessa


Min prins




William och Elliot hade det super kul under bordet. Sist dom lekte där
låtsades dom att dom var i Thailand





Bad William att måla av mig och Pappa:) Frågade han, jaha ritar du lugg på Mamma?
Nej Mamma det är ju dina rynkor i pannan, okej mer åldersnojja;) hahahahahah



Lite fika paus var väldigt uppskattat under shoppingen:)




Ena tröjan jag köpte

Nu vill Isabelle ha min uppmärksamhet, måste gå:)


Måste bara berätta

Öppnade precis ett paket räkor som jag tänkte äta:) Lite Söndagsmys sådär:) Men när jag skulle tina dom tyckte jag att det var nått som stack ut i mängden. Mitt på räckorna ligger ett fiskhuvud med ögon och allt. gaaaaaaa, fick panik och höll nästan på att kräkas.. Fy fan vad äckligt. Tänk vad vidrigt igentligen, man vet ju fan inte var dom där räkorna är packade någonstans. Ska ALDRIG mer köpa frysta räckor utan det får bli färska nästa gång..
Micke är iväg och hämtar sin pizza som han har beställt, jag får väl äta en torr macka eller nått:( Mår illa!!!
Sen ska vi se på brother, får se om det är nått att ha.



Vi hörs imorn /A

Trötter

Jag kan knappt hålla ögonen öppna. Har precis nattat William och funderar starkt på att snart krypa ner bredvid han. Micke ska ut ikväll med Lasse. Men jag ska jobba imorn klockan 10, så nåde han om han är bakis:)
Igår var vi på badhuset och röjde. På kvällen vart det mys som vanligt och sen tittade vi på "luftslottet som sprängdes" men vi orkade inte se klart den så får se det sista imorn.
Var iväg tidigare idag och hyrde film till William. Det var den där söta filmen "upp" som alla pratar om. William uppskattade den jätte mycket tills tanten i filmen dog. Då började han fråga vad som hände med tanten och dum som jag var sa jag att hon dog och kom till himlen. Det skulle jag inte ha gjort. Han vart helt knäckt och började fråga om han skulle bli gammal och om han då skulle dö, stackars liten.. Han kunde verkligen inte släppa det. Tillslut sa han - Mamma jag vill inte bli gammal och dö och sen började han gråta... Dumma mig, tänker aldrig ett steg längre... Sen började filmen att hacka och det gjorde han ingenting:) ungen fick ju nästan panik och ville stänga av.

Sen har vi fått en till liten filur som är pappig. Idag när Isabelle slog sig var det BARA Pappa som fick trösta henne. Och när hon satt i hans famn och jag skulle ta henne med mig, fick hon panik. Hon skulle inte komma till mig. Sen har båda skitungarna suttit fastklistrade i hans famn på kvällarna när vi har sett på bompa. Själv har jag suttit helt ensam i soffan bredvid. Gud vad jag tycker synd om mig själv:) nejdå, men det är ju lite komiskt. Sen kan man ju fråga sig varför det har blivit så här? Kanske vänder vem vet?!?


jag som brunhårig, blir så bra när man ska ta själv:)


Lagom sur:)








Nu tar jag natta!!

Onsdag

Vilket topen väder det vart idag:) Trots att det är vinter så får man lite vårkänsla. Ska så fort jag är klar gå ut och gå. Ska ner på stan och köpa en present till Mickes syster som fyller år idag. Och sen ska vi köpa inbjudningskort till Williams kalas. sen ska vi försöka hinna med att leka med sara och barnen en stund sen, får se om vi hinner.

Igår var jag hos doktorn på förmiddan. För er som inte vet så är jag hypokondriker:) På riktigt alltså. Enligt mig så har jag snart haft/trott alla sjukdomar man kan ha. Så går alltid till läkaren en gång för mycket:) Har märkt att man har blivit mer nojjig om sin hälsa efter att man fick barn. Man är så rädd att det ska hända en själv nånting och framför allt barnen. Men som alla säger att " man ska inte vara för rädd för att dö, så att man inte vågar leva"

På eftermiddan fyllde vi upp frysen med lite nybakta bullar:) Under tiden fick Isabelle äta själv, vilket hon oftast gör, men titta får ni se hur det sluta:)






William fick också fria händer med sin deg:) Och titta i kameran ville
han inte.


Nja gick sådär:) Han hade kul iaf!!


Isabelle älskar att titta i böcker

Såg ni "Dating in the dark" igår?? Helt sjukt pogram. Fick nästan lite ångest. Det var ju hemskt för vissa i slutet när dom skulle få se hur personen i fråga såg ut i ljuset. Vissa fick ju panik:) hahaha

Ikväll börjar mitt favorit pogram igen "Greys anatomy"  Men först ska jag träna på crosstrainen och sen pilates i 15 min.  Imorn är det jobb som väntar...

Ha en underbar dag:)

Måndag

Idag har vi varit på öppna hela dagen. Vissa dagar går det jätte bra, men andra kan det bli kaos. Idag var William ledsen så fort det inte gick i hans väg. Han grät om glaset stog fel, om maten luktade konstigt, om han fick fel gaffel osv.. helt otroligt. Jag undrar om han kanske kommer att bli sjuk eller nått för idag var det extremt. Han äter också jätte dåligt på dagarna, Isabelle med. Hon har inte heller blivit bättre i magen. Nu är vi inne på tredje veckan med diarre, hon blir inte bättre med mjölkfritt. Får nog bli ett besök till barnläkaren med båda tror jag!!

I Lördags var jag ute med jobbet. Som vanligt är förfesten roligare en själva krogen. Den första timmen var helt okej, men sen vart jag så trött. Så runt ett drog jag hem... Men jag gick inte och la mig:) Satt till kl fyra och lyssnade/tittade på melodifestivals låtarna som jag missade. hahah, efter att ha lyssnat på Peter Jöbacks låt ca 15 gånger så vart den riktigt bra. Tror att det står mellan han, Darin och Anna...


Party tjejerna:) Själv så fastnade jag inte på bild:)

I Söndags var vi ute och lekte lite och sen vart det gympa för Williams del. På kvällen tittade vi på Bröllopsfotografen, men den var INTE så bra som alla har sagt.




William ville vara med på kort, skräll:)





Snart blir det "halva åtta hos mig" Sen Medium om jag orkar hålla ögonen öppna:)

/A

RSS 2.0