hahaha

Kolla in mina tänder:) världens finaste mellanrum:)




Helg

Hej på er. Har just kommit hem från en heldag i Örebro. Först var vi på lek & buslandet och röjde, sen åkte vi en sväng till Marieberg. Köpte lite toppar och smycken. Ska nämligen ut med jobbet ikväll och har inget att ha på mig. Får se nu om nått jag har köpt passar. Är super trött nu efter dagen, så kommer väl att somna ute eller som i vanlig ordning, tröttna på statt och gå hem tidigare som jag brukar göra. Vill helst gå ut i Örebro eller Karlstad, men det är svårt med förbindelser mellan och spec nu med tanke på vädret.

Har inte bloggat så mycket i veckan. Har jobbat två dagar sen har tiden bara runnit iväg. I Onsdags var min syster och Mamma här. Jag fixade ny frilla och färg på Mamma, vart jätte bra. Maja satte i nya extension på mig och jag färgade det mörkt igen. Vart VÄLDIGT mörkt enligt mig så det är jätte ovant, men det går nog över. Igår vart det mys hela dagen. Var ute en sväng på gården och lekte med barnen. Har varit så svårt att leka ute. Antingen har det varit storm eller så har det varit för kallt. Och eftersom Isabelle inte kan gå ute en i sina skor så sitter hon där hon sitter och blir mest arg. Men igår skrek hon ist när vi skulle gå in. Så nu får det bli mer ute dagar:) Så hoppas att det inte blir 25 minus igen. På kvällen vart det pizza och mys. Det var tänkt att vi kanske skulle se på en film, men vi vart för trötta kl tio så vi somnade ist. Det är så våra Fredagar brukar sluta. Man är så trött efter veckan att man inte orkar göra nånting på.
Nu ska jag ta och kolla lite vad jag ska ha på mig.. Lite ångest har jag allt. Har så svårt att åka ifrån William och isabelle. Vill vara med dom jämt, barnslig?!? jag vet:)

Ha en toppen kväll

/A

sötnosen!!

Dagens poser:)









Nu ska vi hämta brorsan på dagis och sen ska vi iväg och köpa hårfärg på frisör knopp, ska bli mörk igen:)



Måndag

Idag har vi vart på öppna hela dagen. När vi kom hem lagade jag och William den där goda fisk soppan som jag i ett tidigare inlägg la ut recept på, den vart extra god idag, William åt två portioner. Idag har vi börjat med helt mjölkfritt till lillan igen. Hennes mage har varit dålig i en vecka nu. När vi började att ge henne lite mjölk vart hennes bajs:) perfekt, men efter att vi övergick helt till mjölk har det blivit katastrof för henne. Så nu ska vi testa om det blir nån skillnad, hoppas det för hennes skull. Idag har hon dock ätit jätte bra, men skitit desto mer, så vi får se hur det går. Ska snart titta på ett av min favorit pogram som "är halv åtta hos mig", man blir ju super inspirerad:) Tränade idag när Micke kom hem. Det vart 50 min träning på min crosstrainer:) Snacka om att jag var slut efter det, men dock så skönt!!

Här kommer lte kort från kalaset!!








Skulle ha använt " ta bort röda ögon funktionen" :)



ååå nu luktar det varma mackor från köket. Bäst att gå:)

/A

Helgen

Det vart inte riktigt som vi hade tänkt oss. Vanligtvis är det nått av barnen som blir sjuka, men det här gånger var det Micke. Han fick feber och vart rätt så sliten. Blir så trött, det är nu andra gången William ska få sova över hos moster som vi måste ställa in pga av sjukdom. Sist vi skulle åka var det ju med snöstorm som nu med. Och då vart min syster sjuk nu var det Mickes tur. William vart helt förtvivlad och jag med:) Jag som hade sett så mycket fram emot att få gå ut och äta gott och gå på bio. Det får blir en annan helg helt enkelt.
Eftersom Micke vart sjuk ville vi ej vara hemma så vi drog till Sara. Kom knappt ut med bilen, helt sjukt mycket snö!! Väl där hemma så spelade vi wii och åt mat och godis:) Barnen hade det super kul medans jag och sara snackade skit i mängder:) På kvällen vart det melodifestivalen, men efter låtarna somnade jag så jag missade resten.
Idag har jag jobbat i tre timmar. Vart sen upphämtat av familjen för att dra vidare till Farmors jobb för lite mat, super gott som vanligt. Sen åkte jag och William på kalas. Lisas son Lucas fyller 4 år så det var kalas på jack. Alla barnen hade det jätte kul, det vart dock sjukt livat. Kan bero på att det bara var två tjejer med och resten en MASSA små pojkar, den ena skrek värre en den andra:) William hade skoj, men ibland är han lite svår att få igång. Han sprang runt och lekte, men han ville inte vara med på vissa lekar som dom körde, lite synd.

Nu ska jag göra iordning nått smaskit till mig och sen blir det väl nått gammalt godis om jag hittar. Eftersom helgen inte vart som vi planerade så bunkrade vi aldrig upp med en massa god mat och godis och orkade inte handla i det är skit vädret..

Här kommer veckans filmtips!!


Såg denna förra helgen, rekomenderas!!






Kort från kalaset kommer imorn. Det går sjukt segt att ladda upp korten och det har jag inte tid med

kram och godnatt


HEJ

Tänkte att jag skulle passa på att skriva lite medans grabbarna ligger uppe och kollar på hockey. En sak som är säkert, det är att jag HATAR OS. Det är så tråkigt så jag tror jag spyr snart. Tror att det är samma känsla som Micke känner över alla mina pogram som jag ska se:)

Idag har vi vart på kalas hos Mickes syster dotter som fyller 13 år idag. Det vart en massa fika och kaffe:) Jag är en sån person som älskar fika bröd. Skulle kunna äta mig riktigt mätt på det. Mår inte speciellt illa heller trots att jag kanske har slängt i mig tre bullar och en massa kakor. Godis däremot kan jag må illa rätt så fort på. Men trots det äter man tills man spricker och helst vill spy!!
Till kvällsmys vart det Tacos och lite mörk choklad. Tänkte att jag skulle vara lite nyttigare idag så köpte mörk choklad eller det var mörkt choklad utanpå och ljus nougat på insidan, hahaha det kändes bättre iaf....
Tänkte att jag skulle försöka äta lite bättre nu på veckorna, både för kroppen och själen. Jag blir väldigt trött och får dålig hy om jag inte sköter mina matvanor. Det ska vara bra husmanskost på veckorna ( med lite choklad till efterrätt såklart:) och lite mer gottit på helgerna:) Har även kommit i gång med träningen nu. Mitt mål är att träna fyra gånger i veckan 45 min på min crosstrainer. Förut orkade jag bara 30 min, men då körde jag stenhårt från början till slut. Nu kör jag tio min tufft, sen 1-2 min nertrappning så att jag hinner att återhämta mig. Sen kör jag tio min i igen osv. Då orkar jag mycket längre och det känns bättre. Brukar ha bra självdisiplin när det gäller saker, men har inte haft det ang träningen alls på flera månader nu. Men man måste ju vilja nånting också. Man ska inte tvinga sig själv till nått man inte tycker är kul eller ger en nått bra. Så nu känner jag mig redo igen;) Föresten, många säger till mig att "du behöver ju inte träna som redan är så smal", men det handlar verkligen inte om att jag vill bli smalare. Jag vill bara kunna få tillbaka min kondition och bli piggare och självklart, vem vill inte ha en fastare och mer muskulös kropp??, men smalare, NEJ TACK!!

Imorn ska vi äta våran hotelfrukost som vi alltid äter på helgerna och sen åka till Nora. På kvällen blir det bio och mat i öb. Barnen ska stanna kvar i Nora. Micke får hämta dom på Söndag. Själv ska jag jobba i några timar sen blir det kalas på Jack. Williams kompis Lucas fyller 4 år. Vi ska ha Williams kalas på öpnna förskolan, det blir jätte bra. Då slipper man stöka till här hemma och man kan bjuda alla han vill. Där finns det gott om plast för en massa bus:)


Fisan på öppna i torsdags




Lånade en massa böcker till William på bibloteket, han vart mega glad



Äntligen ville min son ställa upp på kort. Kanske berodde det på att jag shoppade lite nya kläder till han:)
Han vart så snygg i sina nya jeans. Ska köpa en massa snygga vårkläder till han. Sen ska jag köpa en svart skinnjacka till han, min lilla tuffing:)


Nu ska jag smyga upp och kolla vad killarna gör...

kram på er



Godkväll

Har precis duschat och ska snart hoppa i säng. Vill komma i säng i tid för en gångs skull. Imorse försov vi oss regält. vaknade kl 8 och halv nio skulle vi har vart på dagis, men det var vi  ju inte kan jag lova. Efter mycket tjat och stress kom vi dit. Känner nu i efterhand att om vi försover oss nån gång i forsättningen så ska vi helt enkelt stanna hemma från dagis om det går med allt runt omkring, vilket det gör när man är mammaledig. Att jag har William på dagis är helt och hållet för hans skull. Men om det blir dagar som denna så vill jag nog hellre attt han är hemma. Synd att behöva bråka och tjata om att han ska klä på sig, borsta tänder och äta sin frukost i rasande fart. Men man lär sig av sina misstag.

Morgonen vart ju som sagt lite knasig, men dagen vart bra:) Sara kom över på lunch. Till efterrätt vart det kaffe med schweizernöt, mumma kardemumma:) Micke kom hem tidigare idag. Med sin hade han en ny bil som vi kanske ska köpa. Det bästa är att det är sex platser:) Märkte hur både mina och Sara tankar börja vandra iväg om vilka äventyr man kan göra:) hahahah, nu behöver vi ju inte två bilar:) Alla barn och hon och jag får plats. För det är ju det som är själva tanken, att få åka vi själva utan dessa "karlar"

Nu ska jag fixa fram lite kläder tills imorn så det är klart. Ska även sätta väckarklockan på sju så vi hinner äta frukost i lugn och ro:)

kram

Vill ha vill ha!!!!

Är så shopping sugen nu:)
Vill ha!!!!


Helgen

Idag höll mitt hjärta på att hoppa ur mitt bröst. Skulle bara damsuga bort allt dräll som blir efter maten. Vips så var Isabelle borta. Sprang in i Williams rum, men såg henne inte där. Ungen hade snabbt som tusan klättrat upp för trappan. Hittade henne sittandes på huk och luta sig framöver trappsteget precis som om nu dyker jag ner. Hon har inte kunnat krypa upp eller haft intresse till det så vi har lugnat oss med att köpa en grind, men nu ska det fixas så fort som möjligt. Hon skulle lika gärna ha kunnat ramla ner och knäkt nacken, fy!!!

Helgen har varit lung, inga speciella aktiviteter. Hade ett snabb besök av Sara, Micke och barnen i Lördags. På kvällen vart det melodifestivalen och min jätte goda lasange med världens godaste sallad till:) Ikväll blir det film i vanlig ordning, men pizza skiter vi nog i. Ska nog äta nånting nyttigare tror jag?!?:) Imorn ska jag börja träna på allvar. Sa det för ett tag sen, men efter det har jag mått lite dålig, så det har kommit åt sidan. Skönt att få komma igång och röra på sig. Sen när det blir lite mildare ute och när solen vill tittar fram så kan man börja gå lite mer promenader:) Längtar sjukt mycket till våren nu. Brukar annars längta direkt till sommaren, men nu vill jag bara höra fåglarna kvittra och kunna sätta på mig en skön vårjacka och sitta ute med en kopp kaffe och bara njuta:) Längtar!!!

Imorn blir det öppna hela dagen. Annars består veckan av jobb, träning och en masa bus med mina underbara barn:) Till helgen så ska William och Isabell sova över hos min syster i Nora. Vi ska gå på bio och se "Shutter Island", den verkar sjukt bra. Såg precious förra helgen, men den var bara hemsk och seg. Innan bion ska vi äta på Ågatan 3, det ska tydligen vara en av stans bästa resturanger. Har ofta gått förbi där när man ska gå på bio, men aldrig ätit där så det ska bli spännade. Eftersom Micke jobbar i örebro, så har han varit där en massa gånger.


Min goda Lasange:) Dock alltid godare dagen efter:)


Ser inte så gott ut, men det är det jag lovar:)

här kommer receptet!!

1 salladshuvud
1 1/2 purjolök
cream fraish
2 mtsk olja
2 mtsk vatten
1 1/2 krydd/salladspåse. ex Grekiskt elle Italiensk
en skvätt vitvinsvinäger

Finhacka salladen och purjolöken och blanda ihop det i en salladsskål.
blanda olja och vatten och tillsätt påsen med kryddblandningen( Ni hittar den vid vinäger och oljor i affären) och häll i salladsblandningen. Häll sen i en burk cream fraish och blanda ihop allting. Valfritt att ta i lite vitvinsväger. Jag tycker det blir lite extra syrligt:) Måste testas!!



Har jätte svårt att få till ett bra kort på William. Han gör oftast grimager eller lipar:)
Han är nog riktigt trött på mitt klickade:)


Isabelle däremot rör sig så fort att jag hinner inte med:)




Av dessa tre kort så tog jag kanske 20 till på henne där hon rör sig för fort. Tittar ner med huvudet eller tittar bort. Det är nästan omöjligt att få henne att titta in i kameran och le på en gång:) hhahaha

Nej nu är jag för hungrig för att sitta här. Ska kolla hur det går för Micke med. Vårat test med att flytta in William till vårt rum ett tag funkade inte. Trots att han ligger 1 dec från oss så vaknar han och vill komma upp, varje natt gör han det. Så nu har vi flyttat in han till Isabelle. Har inte så höga förväntningar, men vi måste testa oss fram..

kram på er

Onsdag

Idag har vi haft besök av lilla Minelle (grannens barn). Barnen har lekt för fullt inne i Isabellés rum. Isabelle ville göra som Minelle och verkade så mycket äldre när dom satt runt bordet och lekte:) William hade det också kul med små tjejerna.. Till sommaren kommer det att bli många lekdagar här och ute.





Ibland när jag skriver här så kanske jag är lite för "öppen" om vårt liv och om vad vi gör osv. Oftast skriver jag om allt det possetiva, vilket ofta resulterar i att folk tror att man har det perfekta livet, men det har ju ingen. Alla har problem och har ibland det mer jobbigt en vanligt, men det kanske man inte kan skriva på sin blogg varje dag, trots att man ibland önskar det!! Bara en liten tanke:)

kram från mig



Här kommer lite

Pix!!



Theo


Viggo


En gående hand:)





kort från badhuset, fick bilderna av Johanna


Axel o Lillan






Min prins


Nu kom min syster hit, så vi höres:)

Söndag

Idag har jag bara jobbat i tre timmar, väldigt skönt:) Efter jobbet åkte jag och hämtade upp restet av familjen för att sedan bege sig till familjen karlsson/fridèn. Dom har fått ett nytt tillskott till familjen, lilla söta Theo nu tre veckor:) William och Wiggo (deras andra son) lekte som bara den. Dom är nämligen bb kompisar. Både jag och cissi gick över tiden med båda barnen. När vi hade gått över lite mer en 1 vecka, så började Johan och Micke att skoja om att " ja nu ses vi på bb ikväll kl 20.00" dom sa så ca en vecka till efter det. Och mycket sant så träffades vi runt 20.00 den 1 april på bb. Vi låg rum till rum. Hörde när cissi födde ut Viggo:) Där låg jag med min se&hör tidning och epuderal och hade fasade bilder om vad som skulle komma. Vi hade det så mysigt ihop i tre dagar. Det var som om man var på en liten mini semester ihop med våra nya underverk:) Helt sjukt att det är snart fyra år sedan, tiden går för fort tycker jag...
Bilder kommer imorn från dagen!!

Nu blir den pizza och filmen precious, får se vad jag tycker om den??

Kram

Lördag

Idag har vi avnjutit en god frukost med hembakta bullar,vart super gott!!
Gick upp tidigare en alla andra för att baka:)

kan väl inte bli bättre start på dagen?






Lillan kom upp lite tidigare en brorsan, som tog sovmorgon:)

Nu ska William och Micke gå och se på alvin & gänget 2 på bio. Jag och Isabelle ska nog gå ner till
lekparken vid sjön och leka lite, om det går vill säga i den här snön?!?

Ikväll blir det Melodifestivalen. Till det blir det fin middag som Micke ska göra. Nu är det hans tur:)
Ha en toppen dag och kväll

/A


skit väder

Nu sover mina små änglar skönt i sina sängar. Själv ska jag äta lite ananas, vart sugen på det:) Sen blir det en tidig kväll, är fortfarande inte på topp. Imorn ska vi till badhuset med Johanna och Axel, det blir kul för dom små liven eftersom det är svårt att vara ute och leka med båda två. Lillan kan inte gå runt ute när det är så här mycket snö, så hon blir lätt rastlös och arg. William däremot har det jätte kul. Är så jävla trött på det här vädret nu. För det första är jag ingen vinter människa och för det andra kommer jag knappt fram med barnvagnen. Många tanter och gubbar man möter, skrattar och säger " att nu får du allt motion" Jag skiter totalt i om jag får motion just då. Jag svettas som en gris när jag kommer hem efter att ha dragit på en 17 kg unge och en 9 kg unge+ vagn i modden...Som sagt vill ha vår nuuuuuuuuuuu.

Lite kort från dagen, när jag och lillan busade:)
Har lyckats få till en knäpp inställning i kameran, så alla korten blir mer eller mindre suddiga.
Vill faktiskt ha en ny kamera, får fjäska för chefen:)










Lillan tyckte sockerkaksmeten var jätte god

Mums!!! detta var ju super gott Mamma:)



Onsdag och skit väder

Idag och som många andra dagar så är vi fast inne pga av vädret. I Måndags gick vi till öppna. Hade dock ingen aning om hur mycket snö det var förens jag missade trappsteget och ramlade ner i snön:) Såg nog ganska roligt ut. Sen var det Williams tur som flög ner i snön, han skrek som aldrig förr.. hahahahaha, men tanken var ju att vi skulle gå iväg så jag vägrade att ge upp. Jag fick släpa vagnen baklänges ut till vägen, sen tog den ca 45 min att ta mig upp till stan eftersom dom inte hade plogat ännu. vill ha en egen bil nu!!!!!!!!

Igår skulle jag igentligen ha jobbat, men fick tillbaka den där äckelvärken i magen som jag fick i helgen av all kräksjuka som var runt omkring mig. Micke vart med dålig, men barnen klarade sig som tur var. Just nu är det skit med magen, får kramper till och från. Som tur är så är Jimmy här och umgås med oss:) Det är svårt att ta hand om två barn när man inte mår bra själv. Är också fruktansvärt trött, så trött att jag skulle kunna somna här och nu. Barnen mår iaf bra och det är det viktigaste:)


RSS 2.0