helg

Idag mår jag väl lite bättre, förutom att jag har lätt feber, lätt magenfluensa, magkattar och värk, hahaha är som ett barn här hemma som stönar och gnäller hela tiden. Vi människor är väldigt duktiga på att berätta när vi mår dåligt men ej när vi mår bra. Tror att det dels beror på att man inte vill prata gott om sig själv och för att det kan störa andra, mångar har svårt att glädjas åt andra, skulle kunna skriva hur mycket som helst om detta men det får bli en annan gång.
Dagarna går sakta men säkert framåt. På Söndag ska jag ner på ett återbesök och få ta bort bandaget, kan knappt stå rakt. Som tur är kommer min kära syster och passar dom små. Vill helst att dom ska slippa att sitta in en bil i flera timmar.

Min lilla prinsessa!!








Min stora prins!!



Dett är ett kort av dom få som finns. Han bokstavligt hatar att vara med på kort, jag får jaga han med kameran om jag ska få nått kort:).
Som ni redan vet så är William väldigt pappig och värre blir det om jag är borta eller frånvarande på nått sätt. Visste redan innan den här veckan att det skulle bli samma sak som alltid. Att han gråter när jag ska natta han, att det är bara pappa som får klä och borsta hans tänder, annars skriker han. När vi sitter och myser i soffan sitter jag alltid själv på ena sidan och dom två ihopkrypna på andra. Vissa kanske tycker att jag är barnslig, men tänk er själva. Hoppas verkligen att det går över. För micke är detta jätte jobbigt. Han kan inte ens gå ut förens william får panik. Måste få lite tips hur jag ska göra.... Får nog köpa en bok kanske som har lite tips och ideèr.
Ikväll blir det idol och tacos, mys med andra ord. Sen ska jag väl försöka få lite sömn, det har blivit många sömnlösa nätter nu kan jag lova!

kram





....

Tänkte att jag ska försöka uppdatera lite, iaf så gott det går. Känner mig fortfarande helt groggig och har jätte ont. Åkte ner i Måndags till Linköping för op. Var väldigt rädd innan för att bli sövd, men efter att ha fått nån tablett ville jag bara få det överstökat. När allt var klart fick jag ligga på uppvaket i några timmar och sen åka hem. Som tur var fick jag en spruta som gjorde att det gicl bra att åka hem i bilen. Den första natten var värst. Hade fått en medicin jag skulle ta om jag hade ont, den gjorde dock att jag mådde fruktansvärt illa, sov ingenting alls. Inatt kunde jag sova lite mer. Är totalt handikappad och jätte svullen. Ligger framför tv och i sängen hela tiden, så tråkigt. Ska snart öppna körkortboken när jag blir lite piggare, måste passa på att läsa lite.

Barnen mår toppen, båda två är väldigt pappiga nu, vilket i för sig är bra nu. Återkommer när jag mår lite bättre och när jag har nått kul att skriva, just nu händer det inte så mycket här, mår mest skit.

ha de gott!!

Weekend

Igår hade vi Isabelles blivna kille och hans Mamma på besök. Isabelle gjorde allt för att charma sin killa;)
Hon till och med körde med sin pose:)



Vilken snygg brud jag har fått tag på tänkte Axel:)


Vi köre posen igen:)







Isabelle och William delar på både snuttisar som nappar, det går inte att hålla
isär
.

Sitter här med mitt morgonkaffe och njuter av tysnaden. William är uppe och tittar på Dora och lillan sover ute i sin vagn. Hon sover mycket bättre ute nu i friska luften, ibland sover hon över tre timmar. Nu har hon slutat att sova flera gr per dag, så det gäller att få lite saker gjorda när hon sover. Ska snart gå upp och hämta ner William så vi kan umgås lite själva. Vid lunch kommer Cissi och Viggo och hälsar på, det var ett tag sen vi såg, antar att magen har växt med:)

Ikväll ska Micke iväg till en killkompis, så det blir lugna gatan här ikväll iaf när kidsen sover;) Imorn tänkte jag gå ner på stan och kolla lite kläder till dom små. Isabelle växer väldigt fort. På byxor har hon redan 80, men på tröjor har hon fortfarande 74, hon är som sin Mamma, långa ben och kort överkropp.
Annars blir det en lugn helg för våran del, nee nu måste jag gå upp. Jag hör en massa små steg som far runt där uppe, man vet ALDRIG vad han kan hitta på??

Få se sen ikväll om jag har orken att fixa med bloggen, börjar bli lite trött på färger osv, så vi får se:)

Trevlig helg!!



:)

Kolla in vad mycket fint jag har hittat:) Ser verkligen framför mig hur lillans rum skulle se ut. Får drömma mig bort en sväng:) Skulle jag vara händig skulle jag ha försökt snickra lite barnmöbler själv, tror faktiskt att det skulle gå:)
Kolla in http://www.gabriellasleklada.se/
















Busungar!!

Veckorna bara flyger förbi känner jag. Hinner inte göra allt det där jag egentligen måste, och eftersom sara också är hemma så blir det lätt att vi träffas och snackar skit och lite mer skit:) Och dricker kaffe och äter sötsaker.. Men idag fick vi ändå lite viktigt gjort, så nu kan jag med gott samvete se på greys ikväll, missade förra veckan så får se om jag hänger med i alla intriger.

Lilla Ebba fick vara hos oss idag och leka med William. Vanligtvis brukar man få mer gjort då när dom är fler för då går inte William och puckar på min uppmärksamhet hela tiden. Idag var det INTE en sån dag. Alltså det var bus från start till slut. Här kommer lite bildbevis:)








Ser lite skyldig ut va?? hahaha







Imorn ska jag träffa Johanna och Lilla Axel, det var ett tag sen vi sågs nu. Sen är det helg igen, gud så skönt. Ska göra så lite som möjligt känner jag. Hoppas på bra väder iaf. Sen på Måndag ska Micke vara pappaledig:) Ska operera mig på Måndag, så får se hur mycket jag kan blogga nästa vecka. Det kanske får bli Micke som får hoppa in och uppdatera:)

Nu ska jag krypa ner i soffan:)

Kram

Sköna Söndag

Inatt fick jag sova hela natten,det var väldigt behövligt kan jag säga. Isabelle sov hos Sara igår eftersom vi skulle komma hem så sent från dopet. Vi hade det jätte trevligt med god mat och trevligt sällskap. Jag körde inte hela vägen, men fick ändå träna ordentligt. Körde även runt i Mora på kvällen, så jag fick träna på att köra i mörker på ställen jag inte har kört förut. Idag har jag jobbat i fyra timmar, men det vart mest tjejsnack med Sofie en arbete:) Så jag lär inte ha fått så bra efektivitet idag:)
Till veckan ska jag köra på skolan två gånger, klippa lite, jobba och allt annat som man vanligtvis gör..... Veckan efter ska Micke vara Pappaledig hela veckan eftsom jag ska op.. Ska bli skönt att få bli lite ompysslad och slippa städa och allt det  där:) Ikväll blir det ensam Mamma sen blir det väl nån film som vanligt. Man kanske skulle beställa pizza tro?? Tyvärr brukar jag aldrig bli nöjd. När man precis har fått sig en favorit så misslyckas dom alltid nästa gång man beställer. Ibland kan man tro att dom byter ägare efter varje gång.

Lite helg kort



















Ha en trevlig kväll!!

Hoppas att det går över

Idag har inget gått som jag har velat. Först vaknade Isabelle flera gånger i natt och skrek och hade sig. Gick och la mig kl tio igår och gick upp halv åtta, men ändå kände jag mig ganska haldöd.. Väl uppe var det frukost och påklädning för att snabbt gå till dagis, men nej inte heller det gick bra. Båda barnen skrek och skrek och slängde sig hej vilt runt omkring på golvet. Det gäller att inte tappa tålamodet då, vilket kan vara svårt ibland spec när man är skit trött. Ska bli kul att se hur det går för Micke nästa vecka när han ska vara pappa ledig:) Det är ingen dans på rosor hela tiden. Som tur är så är dom annars underbara så man glömmer fort det tråkiga.
Vaknade imorse av en konstig värk som jag har i halva ansiktet som går upp mot huvudet och mot örat. Tar jag mig i ansiktet så går det ont, men bara på halva sidan. Ringde vårdcetralen och hon trodde på bältros, hmmm nja det vette tusan. Hon ringde sen upp mig efter att hon hade pratat med en till läkare och hon hade sagt att det nog var nerverna som det var fel på. Det roliga var att jag pratade med Mickes syster efter och det visade sig att hon hade haft samma sak som mig, men att ingen annan som hon kände visste vad det kunde vara, skumt..

En till tråkig sak det är att vi hade ju köpt en ny vinterjacka+ termobyxor till William som vi testade och som då verkade passa, men idag när det var premiär och med fliströja och allt på så märkte jag att den precis var på gränsen till för liten och dum som jag var som namnmärkte jag allt.. Så jag fick lägga ut en annons på tradera och hoppas att jag kan få ett okej pris med tanke på att den är helt ny och sen gå och köpa en exakt lika dan, den är ju såå fin.
Idag ska jag klippa och färga och sen åka ut och köra ikväll. Imorn måste vi sätta på vinterdäcken för på Lördag ska jag köra upp till Mora på dop. Isabelle ska få stanna hemma, hon ska vara hos Sara o kompani och även få sova över där:) Kanske vi kan få lite sovmorgon på Söndag innan det väntas jobb för min del.

igår hade jag sara och jon på besök. Det vart tacos till lunch och middag och säkert blir det till lunch till mig idag med. Det är så tråkigt att laga mat till sig själv. Nu ska jag se på ett avsnitt av the city

lite kort först:)


Hemmagjord glass var väldigt uppskattat




Det ser väl lite tajt ut?


i lekparken





Men fisan då titta hit:)







När vi skulle mata fåglarna vart dom helt galna och började jaga oss.
Vi fick springa därifrån:)

kort

Här kommer lite bilder från igår











Virrepanna

Idag sket jag i alla måsten och drog ner till öppna, där var det livat som vanligt. William och Isabelle lekte som aldrig för. Hon tycker att det är jätte kul med alla barnen och dessa leksaker som är som nya för henne. Sara kom upp på en kaffe, skräll att vi ses:) Med sig hade hon sig sin stickning. Hon stickar för fulla muggar, kanske en ny affärsidè som växer fram:) Vi brukar allt spåna på nått man skulle kunna göra. Som både är kul och givande och framförallt nått som man kan känna pengar på. Vi kom till och med på en egen tidning man skulle lansera, hahahah. Märks det att vi inte har så mycket annat för oss på dagarna:)

Virrepanna som jag är så åkte jag upp till jobbet idag kl sex i tro om att jag skulle jobba. Efter en timme ringde en klocka i mitt huvud att hmm det var väldigt lungt för att vara avstängning??. Bad Jon att kolla upp hur jag jobbade och det visade sig att jag har tagit fel på en HEL vecka, Typikt. Vi som hade fixat barnvakt för att få ihop kvällen...

Igår när jag kom hem från jobbet fixade vi lite i trädgården sen gjorde vi en stor rensing inne av saker som skulle slängas. Fixade även till lillans rum där uppe som hon ska ha innan hon flyttar ner. Det vart jätte mysigt, ska ta kort så att ni får se. Sen såg vi en kass film med beonce, besatt hette den, urs fy blä... Bättre lyckat nästa gång.

Idag har jag fått hem ansökan om Isabelles dagisplats. Vet att det långt kvar, men känner att jag vill ha det klart. Ska skicka in för William med. Visste inte att man var tvungen att söka om Williams heltidgsplats med. Helt skumt system är det. Tänk om Isabelle får en plats på småbarn och William måste byta dagis för att det är fullt på storbarn, vilket det är nu, då blir jag vansinnig. Skulle aldrig ta bort William från sitt dagis och sina kompisar.

Imorn ska jag ner till körskolan och göra en pärm tänkte jag, gör det är William är på dagis och lillan sover, borde ju gå:) Eller allt går som man säger...

Hade tänkt att lägga upp lite kort men datorn segar sig.. gör det imorn istället. Nu ska jag göra lite prov på datorn innan det sista avsnittet på Hollywood fruar drar igång..
Men vad mycket det vart igår, idag imorn. Är inte så duktigt på att skriva bra som ni kanske har märkt:)


kram o hej

Lördag

Idag har vi haft en toppen dag:) Först avnjöt vi en god frukost med jätte goda frallor och kaffe, sen fixade vi till oss och drog till Nora för att fira min syster som fyller år och för att hälsa på min moster som kom med kyckling från Skåne. Jag, maja, mela, mamma och karin åkte först på en inredningsrunda till olika små söta butiker som ligger runt omkring Nora och Örebro. Men vilka mysiga butiker, hittade allt lite smått och gott till Isabelle. Håller ju på med hennes lilla rum som vi ska ha där William tidigare sov. Det blir nog inte på nått år som hon får flytta ner tror jag, så detta blir perfekt. Hittade en jätte fin stjärna som jag köpte, undra om jag har fått dille på stjärnor?? men iaf den hade hon gjort helt själv, samt dom andra sakerna jag köpte.




Till denna hjärta har jag även best ett mindre och en jätte söt nyckelpiga


En tidig dop present från min moster, en jätte söt liten docka


Lite nya doftpåsar är aldrig fel:)

Efter att vi var där idag så längtar jag sååå mycket till julen. Sen självklart är ju hösten mysig med, spec när det är sånt väder som det är nu och när man kan krypa ner med sina raggisar och en kopp med gott vaniljte.Vi måste bara bunkra upp oss med lite mer ljus och ved så att det räcker hela vintern till vedspisen:) Myyssss pysss hela hösten:)

Här kommer adressen till hon som gjorde dessa grejer jag köpte.http://www.minskattkammare.nu/
Den andra butiken var så otroligt mysig, det var som att komma in i 1700-talet. Dom hade den lilla butiken i ett litet hus bredvid sitt gigantiska hus. Hittade även ett par odd molly strumpor till knäna som BARA kostade 749 kr, hahaha vem köper det för den summan?? Kolla in http://smultrongarden.blogspot.com/

Nu till lite annat skoj. William hade det super skoj idag. Han skulle bara vara med "grabbarna" sa han hela tiden:) Han är ju så liten men blir ju samtigt så stor när han är med dom stora killarna. Han var så duktig hela kvällen. Hjälpte min mamma med att plocka in all disk till köket, han ville passa Isabelle hela tiden, han var verkligen på toppen humör ikväll. Så gissa vem som slocknade i bilen?? :) Lillan däremot orkade inte höra vårt kackel så hon sa godnatt redan i sin stol.. hehehe kolla in detta:)



Hahaha kolla in hennes kläder. Jag tog inte med ombyte till henne ( som vanligt så glömmer jag det) men såklart så sket hon ner hela sig+ alla kläder så det var bara för min mamma att börja leta reda på lite gammalt. Det ända vi hitta var en body som jag hade sytt när jag var liten till min lillebror som då var bebis och nu är 16 år. Men hon var söt ändå:) Hittade även ett gammalt fotografi på oss när vi var små, det var bara kim som inte fanns ännu.


Tydligen vart min syster mutad med glass för att bara med


Isabelle fick äta själv idag av sin moster:)






Ler verkligen åt kläderna:)


Ända kortet jag fick med William på, annars gömmer han oftast sig

Imorn blir det jobb 5 timmar sen storstädning här hemma. Ska även försöka hinna med att kratta bort all löv från tomten. På kvällen blir det nog som vanlig film & godis.. Ni får ursäkta min stavning ikväll, ser dubbelt nu

kram o godnatt

Vilka fynd:)

Sara ringde mig imorse och frågade om jag skulle med till Örebro.. Och det tackade jag såklart ja till:) Fixade till mig och lämnade william på dagis. Isabelle fick stanna hemma hos Farmor. Vi tjejer är väldigt efektiva när vi jobbar under tidspress. Vi visste att vi skulle hinna vara tillbaka innan halv två, så det fick gå fort. Vi hann både med Marieberg, skopungten, Max oxh Lager 157.. Vilket butik alltså!! Hittade en skaljacka till William+ byxor till och en flisdress han kan ha under. Hittade även en fin mössa med stjärnor på och ett par bra galonvantar, allt detta för bara 450 kr. Han vart super snygg i sin nya outfit:) Känner nu att vi är redo för hösten och vintern med vinterkläder och höstkläderna. Till isabelle köpte jag ett par tofflor elle vad man ska säga från pop och ett par skor hon kan ha när man bara har ex jacka och jeans. Har även köpt ett par uggs till henne, men hon tappar dom hela tiden, hon behöver nått som sitter på plats.






Fanny och Ebba fick också varsin ny dress

Hallå i stugan

Idag har jag bakat jätte goda vaniljbullar, det fanns inge kanel hemma så fick köra på det. Bra att ha utifall man får oväntat besök;) Tänkte att jag skulle uppdatera lite men fick en blackout nu... Jag blandar ihop alla dagar hela tiden.
Idag har jag iaf vart på bilskolan. Körde i två timmar och gjorde en pärm. Det går framåt, dock sakta. Jag har ju inte möjligheten att köra hemma så mycket som alla andra. Micke kommer hem kl sex varje dag och vi kan inte skaffa barnvakt varje kväll. Ikväll gjorde vi ändå det, ungarna fick vara hos Sara medans vi körde en timme, det kändes jätte bra faktiskt. Har nu kört fem gånger på skolan kommer nog att behöva ta 15 lektioner tillsammans om jag inte tränar mer hemma, ska försöka hitta tid på helgerna, nog om detta

Idag fick jag hem lite grejer jag har beställt till Isabelles rum. Ska bli jätte kul att få inreda det som jag själv vill. Som dop presenter ska hon bara önska sig fina rosa inredningsaker:) hahah.... Dopet är föresten den 21 nov. Vi ville ha enskilt så då fick vi vänta.



Jahopp vad ska jag skriva nu då?? Har inge spännande att berätta.. Får väl öppna körkortsboken ist., booorrring!!
Lite kort ska ni få iaf.






Nu kom jag på vad vi gjorde igår:) Vi var på öppna en sväng med sara och ligan.
Barnen lekte om vi drack kaffi och göttade oss:)

Har börjat prenumenera på tidningen mama. Fick hem den igår. Den var faktiskt jätte bra, det stog en massa bra saker om uppfostran och tips!! Så den kan jag varmt rekomendera.
Kommer att få tre tidningar, lipgloss, rouge från face samt filmen glömligheter med pettson och findus, allt detta för bara 69 kr med porto, det var inte farligt tycker jag.


Här kommer en rolig film på Isabelle och hennes pose:)
Ni får ursäkta tvätten i bakrunden..



Mumma kardemumma:)

Nu blir det bullbak:) Uppdaterar lite senare ikväll, morsning korsning!!


Ny vecka

Idag har jag jag gått i myskläder hela dagen. Har haft lite besök av Farmor och Sara m barn under dagen. Ibland är det jobbigt att behöva fixa i ordning sig själv+ att fixa barnen och allt extra som ska med till Isabelle, orkade verkligen inte idag. Igår jobbade jag i tre timmar sen åkte vi till Nora för att hämta lite kläder till dom små och för att även träffa hälften av min syskonskara. Passade även på att övningsköra dit, men hem orkade jag inte;) Då var det skönt att INTE ha körkort:) Vart en riktig mys helg, det var behövligt. William frågar varje dag om vi ska mysa ikväll??!!?? Så gulligt. Imorn ska jag försöka plugga så gått det går. Har märkt att det går bättre om jag ligger ner på golvet och läser, då kan William och Isabelle leka runt mig och på för det delen:) Sitter jag vid bordet får Isabelle panik och skriker. Vart jag en går nu så börjar hon gråta och kommer alltid krypandes efter mig och säger mamamamamamam.. , min lilla plutttjej.

William har börjat drömma mardrömmar varje natt nu. Han vaknar hysteriskt och skriker efter oss. När vi lyckas lugna han berättar han sina drömmar i detalj. Det handlar oftast om spöken, häxor och dumma barn. Senast var Mormor en häxa;) Vilket hon nästan är:) Men då menar jag en riktigt "häxa" Trollkonster och sånt där ni vet:)

Ja just det!! jag har tränat konditionsträning idag. Körde 30 min på min marskin jag har och sen körde jag core för boxare i 20 min, riktigt tufft pogram. Jag tänker inte lägga upp nått pogram för jag vet att jag inte kan hålla det just nu. Utan jag ska försöka att träna iaf två gr i veckan bara för att må bra och för att bli starkare i magen. En annan sak med det är att maten blir ju sååå mycket godare om man tränar. Och spec alla sötsaker:) Igår var jag helt galen. Först vart det som vanligt frukost och lunch, sen vart det fika hos min bror. När jag kom hem vart det korv med bröd, efter det tre mackor till tv. sen till filmen åt jag först godis sen ostbågar efter det vart jag sugen på nått sött igen, sen ostbågar igen. När godiset var slut gick jag ner för att hämta William godispåse från i Lördags, finns inge stopp i mig. Jag är en såååå stor " godis choklad " råtta, hahahaha


William somnade med sin egen lilla bebis:)


Nybadad





Lördag

Har precis tittat på idol och ätit mcdonalds, mums mums!! Var tvungen att pausa i direkt sändningen förut. Visste inte om jag skulle skratta eller gråta. Igår trodde Camilla i idol att hon hade gått vidare vilket hon INTE hade gjort, fy vad pinsamt det var när hon hoppade upp i Peter Jides armar och skrek I love you. Led verkligen med henne och tänkte att nu kommer hon aldrig mer tillbaka. Men idag gav juryn henne en andra chans och vad gjorde hon då?? exakt samma fel som igår, kunde verkligen inte titta på det, så pinsamt för henne. Får se sen om hon åker eller blir kvar.

Som ni kanske redan har märkt så gillar jag att mysa på kvällarna framför tv. Vet att det finns hundra andra viktigare saker att göra, men det är så skönt att få lite egentid. Att bara kunna ta en kopp te och slänga sig i soffan och slippa tänka.. Micke satt helt fundersam häromdagen och undrade hur VI ska hinna göra nått tillsammans. Vi räknade ut att det var ca 15 pogram varje vecka som jag vill se, hmmm tror jag får priotera lite kanske?? :) Måste även se till att komma i säng i tid varje kväll för att kunna läsa inför körkortet. På dagarna kan jag göra prov på datorn men läsa det för jag göra när barnen har lagt sig.

Idag har vi vart inne i Örebro. Vi var inte hemma förens 18:45, så sent brukar vi aldrig komma därifrån. Fick med mig hem min efterlängtade didriksson jacka, det vart en vit sådan, sååå fin I love it!! ÅÅ sitter just nu och lyssnar på spotify, sitter och små gungar till darin "Runaway":) Men iaf köpte även bra hårprodukter för mitt hår. Har tidigare haft både skit shampo och bla kerastase, men när jag var hos syster hade dom jätte bra podukter från lorèal  

Passade perfekt för mitt hår, vart super lätt att reda ut.
Eftersom jag har extension blir det lätt rufs.

Köpte även nya gummistövlar med foder till William trots att jag köpte ett par från viking som skulle klara alla väder, men kände att om han börjar använda dom redan nu och hela hösten och till mars så lär dom bir rätt så slitna. Märkte även att dom var svårare att tvätta rent en ett par gummistävlar i regn. Sen vart det ett par nya fodrade regnbyxor, jacka hade vi redan till det. Alla vinterkläder kom hem idag. Det passade perfekt på dom båda, så fina mina älsklingar:) Tog ett kort på William men reflexerna tog över på alla kort.



Skrev förut att William aldrig slänger sig ner på golvet och skriker efter nånting, men nu fick jag tillbaka..
Idag var han rent ut sagt för jävlig. Han lyssnade aldrig på vad vi sa och gjorde tvärtemot hela tiden. Sprang in och ut i alla affärer och skrek som en galning efter oss om vi inte kom eller gjorde som han sa. Jävla unge, ursäkta språket men ärligt. Idag skulle man kunna tro att han hade adhd eller nått, har aldrig sett han så där vild förut. Isabelle däremot var så snäll och glad hela tiden, hon flörtade med allt och alla:)

Sitter just nu med byxorna uppknäppta efter all mat och choklad såklart:) Och sen för min skitmage med gör det ju hela inte bättre. Nästa vecka SKA jag komma igång med träningen. Känner även att jag skulle vilja träna ca 2 konditions pass i veckan, bara för att känna sig piggare och att man får svättas och kämpa lite. Har en maskin här hemma jag kan köra på och efter det köra ett pass med ex core. Är inne i en period där jag vill ro om mig själv lite grann och inte bara vara Mamma. Jag kommer in i vissa perioder med saker och ting. Ibland får jag nille på inredning och köper alla tidningar jag kommer åt och fixar och donar här hemma, eller ibland så gör jag mer för kroppen och själen. Sen har man ju vissa dagar när man går runt i pyjamas hela dagarna och bara är, vilket jag med älskar:) Sen tycker jag att det är skönt att ha mål här i livet. Just nu är mitt störta mål att ta mitt körkort, vilket verkligen är på gång:) Har även ett till mål som är stort och det är att jag SKA utbilda mitt socionom. Det får ta flera år om det så ska vara,men så ska det bli. Tänker inte jobba på transcom resten av livet. Måste ha en utbildning och ett välbetalt jobb och framför allt nånting jag kan trivas med. Är annars en sån person som tröttnar väldigt fort på nått. Jag vill att det ska hända nya saker hela tiden, hatar enformiga jobb. Men gud vad jag skriver, hahaha. Vänta ska kolla vem som åkte ur idol....

Oj tydligen åkte Jon ut idol, hmm det trodde jag inte.. jajaja här kommer lite kort















Nu tar jag natten!

helg

Godmorgon!!

Idag är det Fredag vilket känns underbart:) Idag ska vi åka in till öb för lite shopping. Det behövs en hel del grejer till Williams rum. Hyllor, lådor och lampor och dyl måste inhandlas. han har nu en tid gått upp varje natt, antingen kommer han in till oss eller så lägger han sig och sover i soffan. Det kan ju vara att det inte känns så tryggt där nere eller att vi inte har fått det ombonat, så idag ska vi fixa till hans rum så mysigt som möjligt. Har även lovat William att gå till leksaksaffären. han blir alltid helt lyrisk när han kommer dit, men han frågar nästan aldrig om han får köpa nånting och frågar vi han om han vill ha en sak brukar han säga att "det har jag redan hemma mamma", men jag vet att det perioden där han slänger sig på marken och skriker för att få en sak kommer:)

Min mage är detsamma, har köpt medicin nu så hoppas att det går över. Nu ska man ju igentligen inte äta godis eller nått som är starkt för magen, men vad svårt det är att låta bli. Imorn ska vi ut och grilla med Sara, barnen, Marielle och hennes barn, blir nog super skoj. Gäller bara att vi har på våra barn bra kläder och mig själv för den delen. Skulle behöva nån vindjacka med flis innuti. Har sett en så fin vinterjacka från didriksson, har verkligen fått ett vill ha begär när det gäller den:) Och sen har jag hittat ett par från uggs Australia som jag vill ha. Men skulle jag köpa detta skulle det allt som allt kosta 4000 kr och det känns lite för saftigt. Dock vet jag att jag kan sälja det sen på tradera om jag tröttnar på det för ändå en bra summa. Folk kan verkligen betala där om dom vill ha en sak. Haha vilket ilandsproblem igentligen:) Får se hur jag gör



Nu ska jag hoppa in i duschen, morsning korsning!!

Seg dag

Idag är en sån där dag man inte orkar nånting. Vill bara dra ett täcke över huvudet känner jag. Min mage har inte blivit bättre, har konstant ont vilket gör att jag känner mig hungrig hela tiden. Skulle igentligen ha kört på körskolan idag, men orkar verkligen. Eftersom han är så hård så skulle jag säkert börja gråta en dag som denna. Har en dubbellektion nästa vecka och ska köra med Micke i helgen så det löser sig.
Nu är teorin klar så nu är det bara att se till att plugga.

Nu har jag beställt vinterkläder till barnen, det vart från didriksson tillslut. Sen har jag köpt vinterskor till William från viking med gor tex.




RSS 2.0