PIP

Nu sitter vi redo för att dra till sara och sen ut på lite galej. Sen blir det PIP för hela slanten. Barnen är i Nora hos Mamma och har det super mysigt. Igår var jag och Sara på "Hoffmaestro" dom var sjukt bra. Vi stog där i leran och hoppade medans regnet bara öste ner. Det var så kul att se att ingen brydde sig om vädret alls, tvärtom folk dansade som aldrig förr. Har heller inte blivit bakis en enda dag, vilket är ju toppen. Får se hur jag mår imorn;) hahahhahaha

Många av er ska säkert dit, så vi ses ikväll!!

kram

Vart går gränsen?

Min lilla Prinsessa har förvandlats till en häxa. Hon skriker och gapar istorsett hela dagarna och får hon inte som hon vill så drar hon sig i håret eller välter allt hon får tag på. När vi går på stan drar hon så snabbt så jag knappt hinner med. När jag ska sätta henne i vagnen, skriker hon så alla väggar stakar. På nätterna gråter hon i flera timmar, så vi knappt får någon  sömn alls...... Jag hoppas verkligen att det blir bättre snart, fan man blir ju orolig att hon har en "bokstavlig" sjukdom.

Igår drog vi som sagt ut till Lindas sommarstuga som ligger mellan Nora och Karlskoga. Det vart verkligen super väder:) till skillnad från idag. Vill helst ta hela familjen och dra en vecka utomlands är så trött på det här vädret. Tänker också på dom stackars människor som campar på PIP. ALDRIG att jag hade gjort det. Fick faktiskt ett ryck igår och drog på förfest för dom som skulle ut. Vi har velat fram och tillbaka och har väl igentligen inte bestämt oss om vi ska gå eller inte, tycker bara att det är lite väl för dyrt, vi får se hur vi gör, barnvakt är fixat iaf.. Det vart super kul igår. Jag och Sara fick verkligen en fjortisfylla och gjorde alla möjliga sjuka saker som man annars inte gör:) hahahah det var verkligen sååå kul. Min Mamma sa att jag är väl för gammal för att festa så där, medans min syster sa att så länge du är under 30 så är det okej:) Fan vill inte vara för gammal för att släppa loss och vara lite galen ibland. Bara för att man har barn så ska man väl kunna få göra det eller hur? Eller så ska man väl bara skita i vad allla andra tycker och tänker och bara köra sitt eget race.

Trots att jag drack igår så lyckade jag komma upp till jobbet kl 8 imorse, är riktigt inponerad att jag klarade av att vara trevlig och göra ett bra jobb. Ikväll blir det film och mys, får se hur det blir till helgen.


Här om dagen hade vi lite modevisning. Vi fick lite kläder av Linda som Vilda
hade när hon var liten.






Isabelle är verkligen en docktjej


I Tisdags så lämnade vi bort Isabelle en stund för att åka och fiska med William.
Vi fick dock ingen fisk, men vi fick åka lite båt iaf. Wirre, Daniel oh Minelle kom ner till bryggan.
Dom har precis köpt sig en ny båt.




Det vart tyvärr inga mer kort, har inte hunnit:)




/ Annelie

Onsdag

Nu drar vi ut till Lindas sommarstuga och solar och badar. Återkommer med bilder och en liten uppdatering.
Ha en super trevlig dag

/A

Helgen

Nu är vi äntligen hemma. Helgen vart toppen bra. Synd bara att vädret inte var med oss. Ist så körde vi järnen på dagarna med en massa roliga aktiviteter och på kvällarna när barnen sov då kom vinet, godiset och spelen fram:) Här kommer en massa kort.








På väg till Fjärilshuset vid Hagaparken:)
Eftersom Lindas och Mattes bil är på lagning, fick vi
åka buss dit.








William var jätte duktigt och var såå försiktig








hann även med lite Svensk historia;)


Lillan på äventyr i sthlm





















Kärlek!!

















I Söndags åkte vi till ett busland, vilket var väldigt uppskattat!




Så här kommer William att se ut när han blir gammal,hahahahah





Efter det åkte jag och Linda med våra stora barn till Maria och hennes barn




Maria och söta Liam




Nathalia och Vilda




Nu blir det mys hela kvällen

/ Kram


En liten hälsning från oss!!

Vi har det super bra här upp i sthlm. Vi bor tillsammans med Linda och Matte i en lgh på ca 70 kvm, med fyra barn, ingen spis som funkar (trasig), ingen gasol till grillen när vi ska äta och bara en bil (också trasig:) till 8 personer, men det spelar ingen roll för vi har det toppen kul ändå. Allt går med bara lite vilja och omtanke.

Vi kommer hem på Måndag och då kommer ett stort lass med en massa bilder från helgen och vad vi har gjort.
Nu ska vi natta alla fyra barn och sen ha lite vuxentid tillsammans. Ha en trrevlig lördagskväll i regnet som jag förmodar att det är där hemma och här med för den delen..

kram från oss

Torsdag

Igår fick vi en knäpp idè och bestämde oss för att  jaga solen:) eftersom det var dåligt väder här igår vid elva trodde vi att det det skulle vara dåligt hela dan. Så vi packa ihop alla våra grejer och drog på äventyr. Vi hamnade i Askersund efter mycket koll på Yr.no i bilen, hahaha. Där fanns det ett badställle som hette hargebadet. Det fanns utomhuspooler och en jätte fin strand vid vättern. Det vart en liten mini semester helt enkelt. 















Idag har vi storstädat och tvättat. Imorn bär det av till sthlm för att träffa Linda, Matte och barnen. Vet ej vad vi ska hitta på ännu, det beror lite på vädret. kväll ska jag jobba, så Micke får packa själv;)




Tisdag

Tog lite kort på min busiga lilla prinsessa imorn vid frukost bordet.





Idag har jag färgat och slingat Rosies hår, vart såå fint tycker jag:) Detta
är före





Efter




Snart kommer Sara, Micke och barnen. Vi ska slå på grillen och äta gott!

ha en trevlig kväll

Helgen

Lördagskvällen bestod av middag på Redbrick för att fira Robert ( Mickes bror). Som vanligt vart jag ej nöjd över maten, men vågade inte klaga över min torra kyckling. Ist sa Anna till och så tog dom bort min mat från notan:) Borde igentligen säga till mer. Sen är jag ifs väldigt kräsen när det gäller mat. Efter middagen gick vi till statt, där alla vart som svampar:) Det var drinkar överallt, men hälften tappade vi på golvet:) Eftersom vi alla börjar komma upp i åren så droppa den ena av efter den andra. När vi skulle gå ut från statt fick Micke ett knäppryck och låtsades vara en vakt. Så där alla skulle gå ut, ställde sig Micke och frågade efter legg. Hahaha, folk frågade, vadå? måste vi visa legg för att gå ut? . Jajemen sa Micke, så folk suckade och gjorde som han sa. Den riktiga vakten "tacka" snällt för hjälpen.

Igår mådde jag prima. Det vart en lugn förmiddan beståendes av bara sol. Ungarna kom hem runt tre i nya kläder så dom hade fått av Mormor, tack snälla! Vi halv fyra var det jobb dax för mig, vilket gick super bra.

Nu sitter vi som halvdöda uppe i soffan och undrar var solen håller hus. Isabelle sover middag, funderar på om man ska slummra till själv en stund. Ikväll väntas jobb igen, sen är jag ledig i två dagar.










Snyggt Fredrik:)



Ha en bra dag

/ A

Lördag

Imorse drog vi tidigt till Gelleråsen för att kolla på när Mickes bror m flera som körde racy bilar, eller vad det nu var:) Vid två kom Mamma och hämtade William och Isabelle, som ska sova där tills imorn. Vi ska ut ikväll och äta middag med alla som var med idag. Här kommer lite kort på bla mina älsklingar:)




















Helg

Idag har vi haft ännu en heldag ute på stranden med Rosie och Maria och alla våra barn. Vid lunch åkte jag upp med Isabelle till doktorn för att ta ett urinprov. Vi har en tid misstänkt att hon har urininfektion, men stickprovet var bra, får se vad odlingen visar. Nu sitter jag med ett glas vin och tar en liten paus från allt kaos:) Snart kommer Mickes bror med familj som ska stanna här i helgen. Imorn ska William och Isabelle sova hos Mormor medans vi ska på lite galej:)

Nu ropar en liten tjej Mamma hundra gånger, så jag lär gå nu:)

Ha en trevlig helg!!

Onsdag

Idag har vi haft en toppen dag på stranden med Rosie m fam och Fredrik med sina barn. I nästan sju timmar var vi ute och badade, solade och åt glass. Hoppas på fint väder imorn också. Skulle kunna vara på stranden varje dag resten utav sommaren. Nu blir det snart film dax.. Är såå sugen på nått gott, men vet inte vad?!? Isabelle har redan somnat. Hon sov aldrig middag idag så därför gick det super enkelt. I ca två veckor har det tagit flera ttimmar att natta båda barnen, ingen vill sova på kvällarna trots att dom har kört järnet hela dan. Ska försöka få henne at vara vaken framöver om hon själv klarar det förstås.





















Helgen

Nu är man tillbaka till verkligheten:) Helgen har varit sååå kul, fast det visste jag ju redan att den skulle bli när man är med syster. I fredags kväll åkte vi först på en tjejfest, vilket var super trevligt. Sen åkte vi vidare till Cafèt där vi stanna hela kvällen. Vi tog det också lungt som vi sa:) I Lördags så solade vi hela förmiddan, sen kom Jessicas kille och hämtade upp oss för att sedan åka till hem till han. Där myste vi till det ordentligt. Han bodde verkligen så fint, inte riktigt så som man själv bor, hahahah. Kvällen vart super trevligt. Vi Åkte båt till hans andra båt som låg inne stan för att festa där och sen gå ut. Bästa helgen på länge!!


Jag och Jessica fick ett knäpp ryck och köpte bruna linser:)


I väntan på bussen


Jessica i fyllecell;)


Undra vem som inte såg att det räckte med ett lager puder tro???:)





Annelie=njuter för fullt


Utsikt över havet


Jessica fyllde på ett glas med sisådär LAGOM rosè








Var ju tvungen att hålla fast vid både linserna och lösögonfransarna, mohhhaaa




Det blåste så mycket så jag knappt kunde andas när Besim körde.



















Här hoppade vi på en annan båt från utestället "gerdas"




Dax för party!



Men som man säger "borta bra men hemma bäst"

Nu ska jag krypa ner i soffan och se på film, kram

Nu drar vi;)

















Fredag

Idag hade vi beställt sol och såklart fick vi det:) Vaknade kl sju imorse av att syrrans katt krafsade på dörren. Är det inte barn så är det djur som stör en när man vill sova. Somnade iaf om och sov till halv tio, såå skönt! Efter frukost tog vi en långpromenad till stan och handlade lite grejer. Nu har vi precis gått in, höll på att blåsa bort uppe på taket. Snart ska vi ta oss i kragen och göra nånting gott att äta innan vi ska fixa till oss för ikväll. Ska försöka ta det lungt, eftersom det är en dag i morgon också;)




Lite mys på taket:)




Framme

Så nu är jag framme i sthlm. Mötte upp systeryster i stan och åkte sen hem till henne. Vi har precis varit uppe på taket och solat, utan barn:=) Snart ska vi åka till Kilsta och shoppa sen ska vi se "Eclipse":). Imorn ska vi gå ut och festa, kommer nog att bli toppen kul, vädret ska också vara fint i hela helgen. Nu ska jag försöka njuta av att vara själv. Kommer dock att sakna William och Isabelle miljoner.

Vi hörs i morn!


Tisdag

Igår och idag har mina barn varit helt omöjliga. Så fort det inte har gått i Williams väg har han slängt sig ner på golvet och skrikit och sparkat runt omkring sig. Tänkte igår att vi skulle göra nånting kul, så tog en cykeltur till lekparken vid sjön. Till mellis fick dom en varsin pannkaka. Då började William tjata om att han ville ha mer, sa snällt att du får vänta tills vi har ätit middag, annars orkar du inte äta. Helt knäck vart han. Sen tjata han om den där jävla pannkakan i ca två timmar, vilket resulterade i att han skrek och grät hela vägen hem på. ALDRIG att jag ger med mig och gör som han vill hela tiden. Vet att han skulle ha blivit glad igen, men vem är det som ska bestämma igentligen?? Ibland känns det som om man omedvetet är deras betjänter, man springer hit och dit och ger dom allt dom skriker efter. Sen kan jag självklart förstå att dom påverkas av värmen, det kan inte vara lätt för dom hela tiden. Medans William är helt omöjlig just nu, så gnäller Isabelle hela tiden. Så igår när jag kom till jobbet kändes det som om jag fick semester:) Tror att det kan vara behövligt att vara barnfri några dagar nu. Sen vet jag att jag kommer att sakna ihjäl mig efter dom, toffel som jag är!

För en liten stund sen var Maja här på besök innan hon skulle vidare och kolla på Jesper som kör på Gelleråsen. Börjar jobba kv fyra idag, men imorn är jag ledig! Blir det fint så lär det bli stranden HELA dagen.










Söndag

Det vart aldrig Sannabadet igår. Tydligen var inte poolarna uppvärmda så ist drog vi ut till lunedet och badade där hela dagen. När vi kom hem fick Isabelle feber och kräktes igen. William vart ju dålig förra veckan och hade feber och kräktes, så det verkar gå runt nått virus. Det konstiga är att varken jag eller Micke har mått dåligt, skumt?

Idag har jag jobbat till halv fyra, det gick jätte bra idag. Trodde att det skulle bli sol idag, men icke det, vilken tur att man jobbade då:) Ikväll blir det nog ett avsnitt av True blood, snart har jag sett alla avsnitt. Till veckan blir det jobb sen på Torsdag ska jag till syster i Sthlm, ska bli super skoj. Vi ska ut och äta middag, gå på bio, sola utan barn:), kanske gå ut och festa. Vi ska ha en riktig tjej helg helt enkelt. Får se dock hur mycket ångest jag kommer att ha, har aldrig varit borta så länge från mina barn. Tänk dom som har sina barn varannan vecka, gud så fjantig jag är.














Helg

Tidigt imorse drog vi till Lindas sommarstuga som ligger mellan kga och Nora. Där badade vi och sola hela dagen, det var verkligen super mysigt! På den senaste tiden har vi fått svårt att få ihop det när vi ska ses, så vart glad att vi hann ses trots att det bara var i några timmar. Gud vad svårt det är att blogga samtidigt som jag har hand om mina två vildingar;) Micke är örebro på fest med jobbet. Sket i att grilla som säkert alla andra gör idag, drog ist till macka donkan:) Imorn ska vi nog åka till Sannabadet, aldrig att jag är hemma när det är 30 grader i skuggan, då vill jag vara nära en pool hela dagen.









Klänningen Isabelle har på sig, hade jag när jag var liten.
Hoppas bara att jag kan bevara den lika
som min Mamma har gjort;)




Världens sötaste Elliott








Vilda matar snällt Isabelle med sin glass




Nu ska vi mysa, sen ska jag se på ett avsnitt på True blood när ungarna har somnat.


RSS 2.0