Kryssning

I lördags morse började Isabelle bli hängig, nån timme senare sket hon som en gris, jaha det var bara att säga välkommen till magsjukan. Eftersom jag är hypokondriker så fick jag med ont i magen på en gång, skräll! Det var tänkt att barnen skulle med min syster till Nora, men eftersom lillan vart dålig så fick dom stanna hemma med Pappa. Vid ett mötte jag upp gänget från jobbet vid bussstation. Bussresan dit vart lugnt för min och Saras del, till skillnad för en del andra  (inga namn nämda:) Vi gjorde en rolig grej när vi väl var framme. Vi lottade ut alla biljetter så man visste inte vem man skulle bo med, det var lite kul. Sen sov ju ifs knappt nån i sin egen hytt, men ändå. Som vanligt gick folk ut för hårt och däckade redan innan festen drog igång. Jag och Sara och några till var väl dom ända som skötte sig exenplariskt, inga skandaler här inte:) Föutom att jag vart nerspydd av en kollega. Alla vart jätte chockade över att jag inte vart arg, men han som spydde var så full och hade vaknat och bara spytt rakt ner och då råkade bara jag finnas där:) Jon var ju rolig han. Han var en av dom som somnade tidigt så när vi alla andra skulle gå och lägga oss vid fem ca så kom han upp helt glad och skrek nu kör vi. Han trodde att han bara hade sovit i en timme ca, hahaha inte så kul att missa allt...

Vi hade det iaf toppen kul verkligen. Tack till alla som var med:)

Här kommer lite kort. Sen finns det lite andra roliga kort, men för dom inblandades skull så lägger jag inte ut dom:)


Busspaus




Vissa somnade på resan dit, bakis eller full kanske, vem vet:)


Här somnade Mosk. Han gick nog ut lite för hårt tror jag)




Hela gänget!


Mysmiddag


Alla som var under 21 målsmans, hahahaha








Ska föreställa Alcazar








Här sitter jag på toan och tar kort under springar, så visste ej vad jag tog kort på:) men det vart ju bra


Samma här


Fy hur man ser ut på kort:(

Kram o godnatt


Fredag

Hej sitter och får extensions isatt av min syster samtidigt som jag bloggar. Imorn ska vi på båtkryssning med jobbet och då lovar jag er att det kommer miljontals bilder:) Är väldigt båträdd så jag kommer väl att vara halvt skitnödig hela resan. När jag flög till Spanien för ett par år sedan så bosatte jag mig mestadels inne på toan:)
Hade köpt en klänning som det var tänkt att jag skulle ha på mig imorn, men som vanligt så kändes det inte bra så får dra ner på stan imorn och köpa nånting annat. Vid ett går bussen så har en del att fixa innan bla, slinga håret, färga systers hår, klippa oss båda, packa, handla ny outfit, äta, duscha och fixa till mig, hmm?? undra hur man ska hinna med allt detta tro? ( Har lyckats trycka på nån tangent så får inte bort sne stilen )


Tisdagsmys på öppna




vårat nya husdjur, en vandrande pinne som heter Håkan:)




Måndag

Men gud nu har jag raderat det jag har skrivit flera gånger. När man inte skriver så ofta längre så får man bloggtorka, vet inte vad man ska skriva riktigt, hahaha. Helgen har vart bra iaf. I Fredags jobbade jag kväll sen målade jag i min nya hall i lgh. I Lördags var jag och Maria som vanligt iväg på loppisen, fyndade lite grejer till hemmet som jag snart ska sätta fingrarna på;) Jag kan lova er att jag har målarfärg lite här och var på mig konstant hela tiden:) På kvällen vart det jobbfest med den nya avdelningsgruppen jag jobbar med Vi spelade bowling och åt middag sen gick vi ut, det vart faktiskt en väldigt lyckad kväll. Dock så hade jag ont i rumpan i Söndags och började smått fundera på vad som hände igentligen, om jag hade vurpat eller nått liknande, men när jag kom till jobbet idag så klagade alla på att dom också hade ont, så då kom vi på att det var träningsvärk efter blowlingen, att jag inte kom på det själv:)

Sitter just nu innsmord i fungural mjällshampoo. Det har börjat klia igen på hela kroppen och det gör mig tokig, sist hjälpte det så hoppas att det kommer att funka.

Kidsen mår jätte bra. Isabelle har verkligen börjat prata nu. Det är så roligt att höra henne småsnacka och säga en massa tokiga saker. Fy blir ändå hela tiden påmind om att jag ej kommer att få se dom varje dag sen igen. Först hade man smått börjat vänja sig att dela på veckorna, men eftersom vi nu har bott tillsammans igen för att jag samtidigt ska kunna fixa i lgh så har man vant sig vid att träffa dom varje dag igen, nej vill inte tänka på det nu..

Ha en trevlig kväll nu ska jag duscha och sen se på nått trevligt på datorn.

kram & hej

Hej på er

Vi mår bara bra här. En så länge inga sjudomar, peppar peppar! Med lgh går det bra, det kommer att bli såå fint. Lovar er både före och efterbilder:) Går för nämnan med påsar under ögonen och målarfärg i håret, men vad gör det. Sova får jag göra när det blir lite lugnare:) På jobbet går det jätte bra. Trivs verkligen med alla nya, dock smiter jag tillbaks ganska mycket till alla gamla kollegor och pratar:) På Lördag så ska jag som vanligt på min-< dagliga loppis tur, har så mycket möbler att måla nu så kommer nog snart att be om hjälp. Nån frivillig kanske? :)
På kvällen ska vi bowla och äta middag med jobbet, sen får vi se om vi drar vidare.

Nu har vi mys pys. Isabelle leker med sin docka "Julia" och William och Micke spelar tv spel. Ska iväg sen och forsätta som vanligt i lgh. Det funkar bra nu att vi gör så här. Hoppas verkligen att det kommer att funka sen när jag flyttar helt. Har lite blandade känslor måste jag ändå erkänna. Kommer att bli skönt att få sitt eget men samtidigt kommer det att bli fruktansvärt tomt utan mina barn när jag inte har dom, urs ångest................


Fredag

Är det bara jag som tycker att veckorna går fort framåt? Hinner inte med alls och att det snart är första advent känns helt sjukt. På ett sätt är det bra för då går förhoppningsvis vintern fort förbi:)
Vart såå arg igår. Hade beställt två rullar tapet till en vägg i Williams rum, tyvärr så räckte det inte så jag fick beställa en rulle till. Jag angav rätt nr på tapeten och även rätt kulör nr, men ändå fick jag en annan tapet som gick mer i grönt en grått. Och det vägrade dom att ändra på, så skulle jag köpa tre nya skulle jag behöva betala om allt igen och det vägrar jag att göra. Nu är tapeterna uppsatta, men man ser stor skillnad iaf jag och flera andra, fan alltså!!! Det är ju inte mitt fel, dom skulle ha infomerat mig från början att man ska best mer en tänkt för att vara säker. Nu har det butiken iaf förlorat en kund.

Kvällen har varit super mysig. Imorn ska jag på loppis igen och se till att handla det sista som behövs, dock har jag med båda kidsen och ja ni vet hur det kan gå:)
På Söndag ska vi på kalas i Nora. Mela fyller år och sen ska jag få träffa min lilla brorson Liam, saknar han jätte mycket!








Sorry!!

Ni får ursäkta mig lite för att jag inte skriver på bloggen, men vet inte hur jag ska hinna, tiden räcker verkligen inte till känner jag. Kämpar fortfarande med lgh, känns som om den aldrig kommer att bli klar. Det är inte bara att måla och lägga golv. all gammal tapet ska bort i varje rum och sen ska det brespacklas och slipas ja och resten vet ni:) Hela jag är ett stort damm moln:)
Vi alla mår iaf bra. Jobbet flyter på jätte bra och kidsen mår toppen. William vart extra glad idag när snön kom, medans mamman vad deprimerad. Jag verkligen avskyr vinter. Kalla fingrar och fötter är inget för mig. Det spelar ingen roll hur varma kläder jag har så fryser jag alltid så nej vintern= Nej tack:)

Imorn är jag ledig, vilket ska bli så skönt. Hoppas att barnen sover hela natten också så man får sova lite. Får se när vi hörs igen,

kram på er


äntligen Fredag!

Den här veckan har gått jätte fort. Williams rum är snart klart, bara lite småfix. Ska till lgh ikväll och börja bredspackla hallen mellan barnens rum. Imorn blir det slipning och tak och listmålnings som gäller. Igår var jag så trött att jag tog en paus. Ska försöka blogga så gott jag kan. Båda barnen hatar när jag sitter vid datorn:)

Började ju som sagt på beställningsavdelningen i Tisdags. Det är en jätte rolig grupp som jobbar så tror att jag kommer att trivas jätte bra. Vart helt perfekt tajming med tanke på situationen.

Imorn blir det en sväng till loppisen som vanligt. Måste köpa lite mer saker som fattas, sen blir det kanske en tur till Ikea och inhandla en soffa. Nu ska jag ner och fixa lite mat till oss sen är det idolmys för hela slanten!!!







Ha en trevlig helg

kram

Hej på er

Som ni märker så är det glest mellan mina inlägg. Mina dagar ser ungefär ut så här.

Lämna barn på dagis
Jobba
Hämta barn på dagis
fixa mat
städa
leka
natta barn
åka till lgh och renovera
kolla facebook;)
Sova.

Ja som ni ser så hinner jag knappt med mig själv som tur är så hjälper Micke mig varje dag nu, så hoppas att det inte ska ta för lång tid. Imorn kommer min syster hit så då ska vi börja lägga golv i Williams rum och tapetsera. Sen är det hall + lillan rum vi ska börja med och då är det BARA fyra rum kvar:) Trivs redan super bra och vet att det kommer att bli sååå fint. Var på loppis i Lördags och köpte mig en jätte gammalt skrivbord som jag har letar efter och en sekretär. Hittade även en jätte gammal som Isabelle ska ha, så får William ta det andra jag köpte till henne, den blir mycket bättre till William. I Vardagsrummet står det fullt med loppis möbler som bara väntar på att bli målade.

Den glada överaskningen som jag skulle berätta var att jag har fått en ny tjänst på mitt jobb. Jag sökte i Måndags en tjänst på beställningsavdelningen på Viasat och i Tisdags var jag på intervjuv och i Onsdags fick jag jobbet. Jag har alltid velat jobba där men trott att jag aldrig skulle kunna få jobb där så vart både chockad och super glad såklart:) Börjar redan imorgon så nu händer det grejer. Längtar dock tills allt är klart i lgh så vi bara kan få mysa och ta det lungt. Nu lär jag sova, ska upp halv sju imorn och måste även hämta min mobil i lgh som jag glömde, skräll!!!

Godnatt!!

RSS 2.0