Tisdag

Natten gick sisådär. Det är ju inte första gången jag är själv med barnen en natt, men ändå. Har så svårt att komma i säng i tid. Antingen fastnar jag på Facebook (som alla andra nu för tiden) eller så är det nått av alla mina 100 inspelade pogram som jag måste se. Måste se till att gå och lägga mig i tid så att jag kan vara pigg på morgonen. Hellre det en att försova sig och få griniga barn.
På jobbet gick det super bra som vanligt nu för tiden. Trivs verkligen jätte bra med både min arbetsuppgift och mina kollegor. Sen har jag bestämt mig för lite personliga mål och då blir allting mycket roliga. Efter att jag hämtade William och Isabelle på dagis kom Maria med barn (Nathalia och Liam) och Malin och hennes lilla tjej (Isabelle) hit på besök. Det är så synd att man bor så långt ifrån varandra, så nu kände vi att vi var tvungna att passa på när alla ändå var hemma på Noramarken. Vi hade det super mysigt och det var inte alls jobbigt trots att det var fem barn runt omkring oss:) Tog lite kort med Marias kamera. Sa till er att jag skulle köpa en ny, men det kom ju som sagt lite annat i vägen som har gjort att jag glömmer bort det mesta. Jag är ju en sak iaf, jag är en STOR trafikfara nu för tiden, måste koncentrera mig mera.













Nu ska jag städa och förbereda inför morgon dagen

kram


Varann vecka

Idag var det första dagen på den så kallade "varann vecka". Vi kommer dock att köra på våran egen variant. När det är min vecka har Micke dom alltid Ons och Tors och jag har mån, Tis, Fred, Lörd och Söndag. Sedan lämnar jag dom på Måndag eftermiddag på dagis veckan därpå och då är det Mickes vecka och jag har då dom ist Ons och Tors. Pga att vi kör så så kommer vi aldrig att vara ifrån barnen mer en två dagar. Hoppas att barnen kommer att ta detta bra nu, man är ju och har varit rädd hur dom ska påverkas av det här. Det som igentligen är helt bestämt är att barnen kommer att få bo kvar i huset nu en mån och att det är vi som får flytta på oss när den andra ska barnen. man får helt enkelt ta en sak i taget.

Nu sover barnen tillslut. Själv ska jag fixa iordning lite kvällsmys och titta på True Blood som just nu är min favorit serie, den måste ni bara se!!!!


Nu är hon min riktiga lilla prinsessa:)

Ha en trevlig kväll

Nora

Idag har vi varit på Noramarken med Rosie, Jaxon och Pixie. Killarna var helt galna, man kunder tro att båda hade ADHD:) Isabelle däremot satt snällt i vagnen hela dagen som var en stor skräll!!
Nu är vi hos Mormor och tar det lugnt. Snart ska vi åka till Moster Maja och ha en myskväll..


Min Prinsessa


Min Prins

Ha en trevlig kväll allesammans!!!

.....................

Vet inte riktigt hur man ska skriva ett sånt här inlägg som jag kommer att göra nu. Vet inte riktigt vad jag ska säga eller göra. Men allt i livet kan verkligen förändras. Man ska aldrig ta något eller någon förgivet, ALDRIG.............
Det är så här att jag och min sambo kommer att gå i sär. Det gör ont i hjärtat att skriva det, det blir så mer självklart på nått sätt. Varför det har blivit som det har blivit tänker jag inte gå in på, men nu ska vi lägga all vår fokus på våra barn. Jag vet att allt kommer att blir bra, men vägen dit känns ändå lång. Därför kommer det att bli lite annorlunda inlägg framöver. Kommer ju som sagt inte att kunna träffa mina barn så mycket som jag skulle vilja. Jag kan fortfarande inte se det framför att jag inte får se mina barn somna på kvällen eller få krama om dom flera gånger om dagen. Det gör så ont i hjärtat ska ni veta, hela livet förändras från en dag till en annan.

PAUS

Kommer att ta en liten bloggpaus några dagar, men jag lovar att jag återkommer snart

Den här covern är såå mycket bättre en orginalet!!!! Love it


Hemma igen

Sorry att jag inte har bloggat på några dagar. Åkte till min syster (Maja) i Torsdag och trodde att det skulle bli en myskväll och framför allt mys med min lilla brors son som precis har fötts. Det värsta av det värsta hände. Stog ute och pratade med Mamma i tlf när Isabelle stog bredvid Majas grannens katt. Helt plötsligt flög katten upp på Isabelle och bet henne i armen och klöste henne på kroppen. Jag har aldrig nånsin sett en katt göra så. Folk har alltid sagt att katter är opålitliga, men det enda hon gjorde var att sträcka fram handen vilket hon tidigare redan hade gjort och då gick det jätte bra. Hon skrek och blödde från flera ställen. Ringde sjukvårdsrådgivningen och dom sa att vi skulle åka in direkt till Örebro så att en doktor fick kolla på henne. Så det var bara att sätta sig i bilen och åka in. Isabelle fick antibiotika som hon ska ta i 7 dagar nu.
Som tur var så fick hon inge feber och har inte heller visat tecken på att hon skulle ha fått en infektion. I Fredags så åkte jag upp till min andra syster. Körde upp till sthlm och tog färjan med bilen ut till Ekerö där vi skulle bo. Är faktiskt lite stolt över mig själv att jag klarade av att köra och framför allt att hitta:) Jag har ju aldrig kört i sthlm förut själv, nånsin. Vi hade iaf super kul som jag redan visste att det skulle bli när man är med Jessica. Nu är man hemma och myser med familjen. Åkte ganska tidigt hem imorse, det är skönt att komma hem i någorlunda bra tid. Ikväll blir det film och imorn är det jobb, dagis och träning. Ska även köpa en ny kamera till veckan så att man kan uppdatera med lite bilder också. Så tyvärr har jag inga roliga bilder att visa er:(

Nu ska vi natta kidsen

ps. Hann träffa lilla Liam och har var såååå gudomligt söt. Och ack så liten:)

kram

Liam

Fick ett samtal idag av min bror Jimmy som sa att han var i Örebro. Han lät så skum så jag jag fråga vad han gjorde. Ja jag får barn sa han. What??? skrek jag i tlf. Det var ju en hel vecka kvar innan dom skulle ha plus att jag hade tänkt att dom minst skulle gå över i två veckor som jag gjorde, så därför vart jag helt chockad. Dom fick en liten son som ska heta Liam. Har ej fått detaljer om hur mycket han väger osv, men väntar med spänning på info och en bild. Helt sjukt att jag har blivit Faster. Hahaha Faster Annelie hur gammal låter inte det?

Isabelles inskolning vart bara i två dagar eftersom hon vart sjuk förra veckan. Eftersom jag skulle jobba hela veckan som fick vi hoppas på att det skulle gå bra direkt och som tur var gick det super bra. Från att vara min lilla skrutt har hon blivit en stor tjej som säger glatt hejdå till Mamma och går sedan iväg och leker. När jag hämtade henne idag kunde jag se hur hon själv gick upp och åkte en (för hög rutschkana enligt mig) men klarade det jätte fint, det är vi Mammor som är så hönsiga:)


Tycker faktiskt att det har varit skönt att börja jobba ordentligt igen. Man får både träffa och umgås med vuxna människor och vara med sina barn. Eftersom jag kommer att sluta kl tre varannan vecka så har vi mycket tid tillsammans på kvällarna. Dom andra veckorna kommer jag att börja runt fyra så då har vi hela dagarna, perfekt enligt mig! Sen har jag tid för träningen med och det känns skönt.

ÅÅ jag har sån beslutsångest över i helgen. Det är tänkt att jag ska åka upp till min syster och hälsa på. Hon ska flytta hem från Oslo på heltid, så vore mysigt att få ses och bara ha lite syskontid. Samtidigt så vet ni hur dåligt samvete jag får hela tiden över att jag lämnar familjen. jajaj jag får se hur det blir. Åker jag inte upp så får jag iaf pussa på henne lite imorn när hon tar ett stopp och säger hej innan hon fortsätter vidare mot sthlm


Vackraste syster yster:) Man kan verkligen inte tro att vi är syskon, dock
har vi bara samma Pappa, men ändå!


Till veckan så ska jag köpa en ny kamera orkar verkligen inte att ta kort med systemkameran hela tiden, så då blir det mer bilder igen:)

William min lilla prutt han mår toppen bra. Dagis funkar galant nu med syster i hälarna. Inge gråt en sålänge. Till helgen ska William på kalas hos Ebba. Han kommer att bli ensam kille, men det är han van vid.

Nu blir det nån film och kvällsfika, har inte hunnit ätit ännu efter min springtur.

kram & hej


Helgen

Gårdagen började med att jag gick ut och sprang, har nu sprungit tre dagar den här veckan. Jag känner redan att jag har kommit in i det. Tanken är att jag ska springa varannan dag. Runt fem i går kom Elliot hit. Micke var barnvakt till han så att jag, Maria och Rosie kunde ses och dricka lite vin själva utan barn:) Först hade vi det super trevlig, men sen ringde Marias syster och berättade att Joy hade gråtit och gråtit istortsett hela tiden, så dom fick komma hem med henne. Så fort hon såg sin Mamma sken hon upp som en sol, såååå typiskt. Men iaf vi forsatte att dricka gott och pratade. Marias syster och hennes dotter stannade kvar utifall vi ville gå vidare och det ville vi ju så klart efter några glas vin. Så på med ett extra lager smink:) och en colaflaska med Rosè åkte vi ner till stan. Väl i kön ringde Micke helt panik slagen och skrev att William har hög feber och kräks och Isabelles skriker som aldrig för. Du MÅSTE komma hem!!!!!! Jaha sa vi, och gick motvilligt ut ur kön. Tänkte sen att jag ringer igen och kollar hur det går, då hade allt lugnat ner sig. Tydligen hade Elliot sovit igenom allt kaos och hade inte märkt nått och det var väl en jäkla tur det, annars hade Maria fått hem han med. Och på köpet på allt så kände sig Micke dålig också, men han sa ändå att han klarade det och att jag inte behövde komma hem. Sen minns jag inte så mycket mer:) Nej då skämt o sido. Vi gick ut och dansade, shottade, dansade och shottade lite till:) Rosie kräktes dan efter (förlåt Rosie:) och Maria hade kräkts direkt när hon kom hem. Medans jag då, kom hem och tog mig en macka och satte mig vid datorn och mådde prima.. Har mått super bra idag till skillnad från övriga familjen. Det är såååååå synd om Micke nu (enligt han själv såklart). Ena stunden har han såå ont i foten och andra stunden har han halsont och rygg ont:) Får ta hand om han nu:)

Lite kort från helgen som jag lovade!!!


Våran lilla fina granntjej Minelle


Min underbara son som MÅSTE klippa sig:)


Min älsklings tjej










Helg

Så nu är det sista helgen på våran eller "Mickes" semester är det igentligen. På Måndag börjar vi båda jobba och barnen ska in på dagis. Ska bli kul att komma in i mer rutiner igen, men visst hade det vart gött med en utlandsresa inplanerad till hösten. Igår kväll vart lillan genom förskyld, typiska dagis basilusker. Tur att hon vart dålig nu och inte nästa vecka. Så idag har båda varit hemma och myst. Själv har jag jobbat och efter det var det dax att jobba vidare, med hår. Slingade, färgade och klippte Linda, det var verkligen super fint..
Imorn blir det lite fix med sovrummet. Behöver köpa nya lampor och dyl, så det blir mysigt. Kommer att ha en lantlig stil, vilket jag gillar bäst.

Nu hoppar båda kidsen runt mig och helt galna, så ska nog stänga ner och leka med dom lite. Lovar att ta en massa kort i helgen:)
kram o hej

Onsdag

Gick som jag trodde, jätte bra att lämna Isabelle på dagis. Hon vinkade och pussade mig så glatt och skuttade sen iväg och lekte med alla dom andra barnen. I och med Iabelles inskolning har det samtidigt blivit en bra mjukstart för William, tror att det kommer att gå mycket bättre att lämmna han.
Till lunch kom Anna (Mickes brors tjej) hit med barnen. Dom har nu flyttat hit från Mora. Så idag var Micke och Robert där och packade det sista. Efter mat och lek här åkte vi dit och lekte bland alla dessa flyttkartonger som blir. Jag och Isabelle åkte hem lite tidigare och hade en liten tjejkväll, medans William och Micke var kvar till nio.
Idag har jag även beställt ett nytt överkast till våran ny dubbelsäng. Bilder kommer när allt är klart!

Det vart "Grips Överkast Galax", meee love!!!!!



Det är såå synd att min digital kamera har gått sönder (skräll) så det blir inte att jag tar lika mycket kort som jag skulle vilja. Kan inte släpa på våran systemkamera hela tiden. Jag får nog besöka Elgiganten för trejde gången gällande kamereror:) Fyyy är så slarvig, vill inte vara det.

Imorn bitti kl 8 ska jag vara klar och redo på jobbet. Det har blivit allt för sena kvällar nu för tiden. Så det kommer att vara svårt att komma tillbaka i vanliga rutiner igen. Nästa vecka jobbar jag fyra dagar i rad och sen går jag in på mitt 75% pass. Har valt att endast jobba 75 procent pga att jag kan få mer tid hemma och för att William och Isabelle ska slippa gå allt för långa dagar på dagis.

Godnatt på er, dax att stänga ner datorn!

kram

Tisdag

Idag började lillan på dagis. Det gick super bra som vi redan visste:) Hon skrek och slängde sig baklänges när vi skulle åka hem. Imorn ska jag lämna henne där så får se om det går lika bra. Efter dagiset vart det lunch hos farmor innan Maria, Elliot och lilla Joy kom på besök. Killarna leker så bra ihop och hittar alltid på en massa roligheter. Till fika vart det kladdkaka gjord av William och Elliot (med lite hjälp av mig), super god vart den!
Solen kom också fram tillslut. Kollar alltid vädret och har stenkoll, men idag stämde det inte alls först. Fick iaf nån soltimme där jag kunde pressa lite:) När Maria och compani åkte hem så drog jag ut och sprang, ( ja läs sprang) vart själv chockad att jag ens kom på tanken:) Sprang mycket förut, så fick för mig att det skulle gå som susen, men kunde bara springa i 25 min innan jag vart spyfärdig. Gick en stund tills jag sprang resten av vägen hem. Vi får se om jag ens kommer upp ur sängen imorn bitti:) Nu blir det kvällsfika och film i vanlig ordning....

kram  o hej



*LER*

Nu är vi entligen hemma och ska njuta av den sista dagen innan vårt nya liv börjar. Idag är det den sista dagen jag är hemma och är Mammaledig. Imorn börjar inskolning för Isabelle på dagis, tror att det det kommer att gå super bra och att två dagar räcker med inskolning. William hade mycket mer seperationsångest i Isabelles ålder och gråter fortfarande när jag lämnar han på dagis eller när han blir lämnad hos nån annan och vi åker. Hoppas att det blir bättre när båda nu ska gå på samma dagis.

Lite mer kort


Världens vackraste Mamma/Mormor
hade ju en film jag skulle lägga upp som jag sa när vi överaskade alla
, men fick inte det för mamma:)






Det finaste man har ställer man på bordet!




Muppfamilj.com







Vi hade det iaf super kul i Skåne. William tjöt som en gris när vi skulle åka hem, det ville han inte. Han verkligen trivdes som fisken i vattnet. Han kommer med säker sannorlighet att åka ner dit själv och jobba hos dom när han blir äldre. Alla syskon har gjort det utom jag;)
I lördags hade vi kräftskiva, åt dock inte så mycket som jag brukar vilket brukar bli mer en 1 paket själv:) måste ju dela med sig. Vår familj är som grekisk familj i en Svensk variation, folk som inte förstår vad vi säger tror säkert att vi bråkar när vi pratar med varandra, men saken är den att vi är bara lite galna och pratar oftast i mun på varandra:)  Här kommer bild bevis på detta. Så här ful har ni nog aldrig sett mig, jag är en kameleont som syster säger:) vi gjorde en lek där man skulle ta kort samtidigt som du skakar huvudet allt nu kan och se vem kunde bli fulast:) tror jag vann:)






Eller kanske Mamma?!?


Hahaha, Jesper har minst fett i ansiktet, så då fladdrar det inte lika mycket:)





Vi skratta så vi höll på att kissa på oss. Ni måste testa, såååå kul:)

Nu ska jag börja måla sängen. Micke och Johan har fixat det sista runt altanen. William är på Lek&buslandet med Farmor. Isabelle har precis somnat.

/ A


Mer kort

För er som inte vet så är jag ganska kräsen när det gäller mat och speciellt när jag går ut och äter. Jag lovar er, jag blir NÄSTAN aldrig nöjd. Micke har varit helt galen på mig hur jag har klagat över hur dålig mat jag får osv, men saken är den att jag får det. Jag lovar, jag har sån otur jämt. Micke har nu börjat ge med sig lite och börjat smaka på det jag beställer in och ofta kan han nu förstå mig. Jag ska nog bli kock tror jag så jag kan visa alla kockar hur mat igentligen ska smaka:)

Idag köpte jag en ny klocka, har haft min gamla i nästan 6 år och det är väldigt länge för att vara mig:) Sen har min digital kamera gått sönder, Micke vart inte chockad:) Och jag som ville ha en Iphone, men jag får inte köpa det av han:) Undra varför???:)






Fy så gammal jag börjar bli:(








Mormor


Dessa fick min moster i present. Vill me haaaaaaaaaa





Mer kort kommer

Nu rymmer vi. Dessa jävla milimetrar har övertagit här, berättar mer sen vad det är.
Drar och shoppar vilket jag vart glad över:)

Här kommer lite av alla kort





Grisen som vi skulle ha till festen:) Se ju inte så aptitligt ut, men gud sååå gott det var







Skåne

Nu är vi i Skåne för att fira min Moster som fyller 40 år. Nästan hela min släkt skulle åka ner medans vi sa att vi struntar i det eftersom det är så långt och att det bara var för två dagar. Men det ingen visste var att vi lurade allihopa, så när alla kom ner var vi redan här:) Min Mamma vart nog mest överaskad tror jag (kommer film på det sen)...

William och Isabelle trivs som fisken i vattnet här och det kan jag förstå. Det finns hundar, grisar, fåglar, höns, traktorer ett jätte stort växthus som dom driver.Nu ska vi hjälpa till att fixa inför festen som är i kväll. Dom har bjudit 50 pers, så det blir nog super kul.

Återkommer med bilder lite senare:)

Onsdag

Idag har det varit fullt ös medvetslös här hemma. Micke drog tidigt till jobbet imorse (han var tvungen att hoppa in) och jag har slingat och klippt hela dagen, så nu är jag helt slut i kroppen. Som tur är har det varit folk här som har kunnat ta hand om mina vildingar till barn:) Min sista kund var Rosie. Hon har gått från mörk till blond och vi har tagit det stegvis, det vart iaf super fint:) Jaxon ochWilliam lekte också jätte bra. Vanligtvis brukar dom slåss och skratta om vartannat, men idag vart det nästan bara glada miner. Skönt att slippa tjata hela tiden och säga Nej nej nej.

Ikväll blir det nog film igen som alla andra kvällar nu för tiden. Eftersom vi håller på och små renoverar sovrummet så har vi flyttat ut till vardagsrummet. Och då är det speciellt mysigt att ligga i sängen och se på film:) Och även på morgonen när William vill se på bompa, då slipper vi gå upp:) Vi måste också köpa en ny tv till sovrummet, vi har fortfarande en sån där tjock sak som bara tar en massa onödig plats.

Min lilla skit unge vill fortfarande inte somna. Har spungit fram och tillbaka till henne nu i en timme. Hon sover endast en timme på dagen, så hon borde ju vara trött nu tycker man, men icke sa nicke.

Här kommer lite kort från veckan!




I Söndags var vi på "Riddar kalas" hos Julie som vart 4 år.
Det var verkligen super kul för alla barn.










Ebba och Fanny har också varit här och lekt. Sara är sjukt, så hon fick hålla sig långt borta:)






Lilla Minelle var ju också här såklart. Hon är vårt lilla extra barn:)

Isabelle har fortfarande inte somnat, så nu är Micke där inne och försöker få henne somna. Hoppas att hon somnar fort för nu vill jag se på film.

/A





Måndag

Så nu är PIP helgen över för denna gång. Har verkligen haft det super kul, trots att man inte såg så många band som man skulle vilja eftersom att det var lika kul med alla mellanfester som själva PIP:) I Lördags hade vi verkligen tur med vädret, så det gjorde allting. Det var mycket mer folk och mer glada människor. Kommer nog att gå på PIP nästa år igen om dom nu ska köra igen.











Det vart tyvärr inga mer roliga kort från Putte, glömde totalt att ta kort när vi väl kom ut:(

Micke och William är iväg oxh slänger skräp. Isabelle sover middag och jag har en lugn stund. Lite senare idag ska vi börja måla om sovrummet. Vi har köpt en ny säng, vilket var mycket behövligt. Det blir lite trångt med fyra personer i 1,60 säng.

ha en bra dag/A

RSS 2.0