Onsdag

Idag har vi haft en jätte mysig dag. När Isabelle sov passade jag och William på att pyssla lite.
Vi bestämde att vi fick bestämma varannan gång vad vi skulle måla och sen se vem som gjorde finast.
Se här:)


Här sa William att vi skulle rita när en motorcykel kör över en giraff, hahah fint va?


Det var duktigt gjort av William tycker jag.


Gissa vem det här är?? Vi bestämde att vi skulle måla Micke, hahahah, det
ser ju ut som en fantom bild.


Williams bild av sin Pappa:)


Här skulle vi måla av Farmor ( Mickes Mamma)


Williams bild av Farmor:)


Syskon kärlek!






Nu har jag och Sara precis haft lite kvällmys med te och mackor. Imorn blir det jobb från fyra till tio. Längtar tills på Fredag då jag får se mina hjärtan igen, som tur är så är jag ledig så får dom direkt på morgonen:) Sen blir det mys hela helgen, förutom när jag ska stå på loppisen bara.

Godnatt


Onsdag

Godmorgon på er! Jag är så trött just nu. Isabelle har krånglat hela natten. Det är alltid nått barn som strular, varför kan inte båda sova en hel natt för? Måste nog pimpla kaffe om jag ska orka med dagen. Börjar jobba kl ett och ska då lämna William och Isabelle kl elva för att dom ska hinna med lunch och Isabelle ska få sin vila, men vill ju vara med dom så länge som helst eftersom det är Micke som hämtar idag, sen får jag inte träffa dom förens Fredag, får se hur jag gör!

Ringde och bokade ett bord till loppisen i helgen på österledskyrkan. Dom hade fått en avbokning som tur var. Så igår kväll var det dax att sortera det jag tror kan säljas. Tvättade även upp det mesta. Det svåra är att sätta priset, man vill ju inte skänka bort det. Dock har jag ganska fina saker så tänker ta det jag vill ha oavsett att det är loppis, hellre att jag får med det hem ist för att sälja kläder för fem kr styck. Måtste också lägga ut Isabelles Didrikssons overall från förra året, den ser helt ny ut och om jag då säljer det på Tradera kan jag nog få ett bra pris för den.

Nu ska vi ner och äta frukost och sen leka lite. Ikväll blir det som vanligt mys hos Sara:)

Ha en bra dag

kram

Helgen

Förlåt det var ju flera dagar sedan jag bloggade. Jag har verkligen inte haft tid en minut. I Fredags så hade jag barnen hela dagen, sen så fort Micke kom hit så åkte jag upp till jobbet. Efter jobbet var både jag och Sara så trötta så vi orkade knappt att göra nånting. I Lördags vart det jobb igen hela dagen, sen var det dax för lite jobbfest. Alla hade verkligen sett framemot festen jätte länge. Det vart som vi trodde jätte kul:) Inte många timmars sömn den natten kan jag lova. Söndagen bestod av Pizza till frukost och Mcdonals och godis till middag. Nu är det skärpning som gäller. Ska försöka hinna springa några gånger också.

Idag vart det ett kort jobbpass 9-13, vilket var perfekt för då kunde jag hämta William och Isabelle mycket tidigare. Vi har vart på stan, Kronhallen ( vilket är en grej för sig med båda), men gör det ändå. Hellre att jag tar med dom till affären och lär dom hur man ska uppföra sig ist för att jämt skaffa barnvakt, sen visst kan det vara skönt ibland, men det ska ju vara kul att handla med kidsen:) Sen har vi även bakat kolakakor, gjort soppa och haft idolmys, så som ni förstår vart det lite senare en tänkt med nattningen.

Till helgen är det barnloppis på Österleden. Har ringt och ringt för att få tag på dom som man hyr bord av, men dom svarar inte. Det är tänkt att jag och Rosie ska stå. Vi har ca fem kartonger med kläder, skor och vinterkläder och allt ska bort. Bättre att sälja allt en att dela upp mellan oss, det funkar inte. Bättre att sälja så kan vi ist köpa nya kläder till dom.
Imorn är det tänkt att jag ska skriva kontrakt på lgh, men det drar ut på tiden med alla papper från banken hit och dit, så vi får hoppas att ingen får för sig att buda.








Gjorde en rolig lek tillsammans där man ska blunda och hitta en hand sedan ska man
lycka sig att komma ur.















Puss


Puss

Torsdag

Hej på er allesammans. Sitter och myser framför idol som jag har spelat in och äter lite choklad, men nu är det slut;(
Imorse när jag lämnade William på dagis vart han jätte ledsen, han ville bara vara med mig, han ville inte vara på dagis. Ibland är dagispersonalen tröga och inte förstår att dom måste rycka in och hjälpa mig att ta honom. Jag kan ju inte lämna en ensam kille som gråter efter mig och då inte kan få tröst av någon. Men så fort jag hade åkt hade det gått bra. Åkte sen direkt till jobbet. Idag var inte riktigt min dag, men det var kul ändå. Hämtade sen mina troll och drog till Mcdonals. Klippte sen Sofie och hennes kille Martin, jätte fina vart dom ( tycker jag iaf;) Tillslut var jag klar och det var på tiden för både William och Isabelle vart en aning rastlösa. Ska hedan efter klippa när jag är barnfri, trots att dom skötte sig jätte bra, men känner att man får ta vara på den tiden man får med dom.



Sen så var det Williams tur att Fixa Isabelle i håret







Nu kom Sara hit med min laddare som jag hade glömt på jobbet, skräll:)




Onsdag

Idag fyller Sara 32 år:) Gick därför upp lite tidigare än henne och gjorde frukost på sängen, med tända ljus och grejer:) Hon vart super glad. Sen var det dax för jobb för min del. Eftersom det är Mickes vecka så jobbar jag dagpass Ons och Tors. Hämtade kidsen vid fyra och sen drog vi direkt hem och pysslade, lekte kurragömma, hade disco och myste framför bompa, så nu sover dom efter en rolig men hektisk dag. Själv ska jag plocka lite sen blir det True blood och kvällsfika:)

När det gäller allt det där som har med våran seperation att göra, så hoppas jag att det snart är klart. Vill bara få det gjort så att man kan flytta till nått eget. Och få renovera och göra fint så att William och Isabelle kommer att trivas. Kommer att bli en väldigt stor omställning för både mig och dom, men vet att allt kommer at ordna upp sig för oss alla:)

Sen har vi gjort sånt där tråkigt skit som en bodelning som tydligen måste finnas när man ej är gifta. Men det sjuka är att banken räknade ut vissa saker som jag då trodde stämde, men tydligen hade dom gjort fel, man blir så trött, trodde ändå att banken skullke veta vad dom höll på med, spec när dom har haft om bodelning förut??? Nån som har erfarenhet så vill jag gärna höra tack?

Vi höres imorn kram


Ps. Sara fyller 28 år, vilket man ej kan tro, mooohhhaaaa

Måndag

Har haft en så mysig helg med mina små hjärtan. I Lördags var vi hemma hos Anna och Robert. Annas mamma vart super fin och nöjd med håret. Sen åkte vi bara hem och tog det jätte lungt. Passade på att se en film på datorn när kidsen hade somnat.
I Söndags samlades hela familjen hemma hos min syster i Nora. Fick mysa med lilla Liam som hunnit bli en månad, så synd att man inte kan ses mer när han är så liten, det går ju så fort.

Idag har vi varit på öppna hela dagen. William, Elliot och Jaxon betedde sig fruktansvärt vissa stunder. Dom lyssnade inte ett ord på vad vi sa. Isabelle däremot var jätte lugn eller det var ju ifs alla tjejer. Det är en så stor skillnad på hur tjejer och killar leker. Därför är jag så glad att William både leker med tjejer och killar Sen vet jag att han älskar sina bästisar Elliot och Jaxon:)

Nu sitter Sara här och frågar ut mig på nått frågespel som hon har. Och på varje fråga så säger hon att " ja det här borde du kunna" :) Nu ska jag sova snart. Imorn ska jag ut och springa innan jobbet. Lämade Isabelle och William på dagis efter öppna så får tillbaka dom på Onsdag, kommer att sakna ihjäl mig tills dess.




Sara, Ebba och Fanny hann även komma hit en sväng





William har målat av mig, Micke och Isabelle. Hmm??? :)


Lördagsmys hemma hos Thea!

Fina lilla Liam


Hemma hos syster



kram





Äntligen Fredag!!

Och det betyder att jag har fått hämta mina trollungar:) Har längtat ihjäl mig efter dom. Det gäller att hålla sig sysselsatt så här i början när man inte har vant sig att vara utan dom. Ni som har följt med ett tag vet att jag kan och har varit väldigt fjantig när det gäller att vara utan mina barn mer än en dag, så att vara ifrån dom så här länge, känns kan jag lova, frågan är om man någonsin kommer att vänja sig???

Vi har iaf haft det super mysigt ikväll. Det vart tacosmys och Idol, vi alla älskar idol. Micke kom även hit på mat och såg på Idol, sen drog han vidare till Örebro. Snart ska jag krypa ner i soffan och titta på ett utav mitt favvo pogram " Vampire Diaries" Mee love!!!

Imorn blir det lungna gatan på förmiddan sen ska vi upp till Anna och Robert ( Mickes bror) Jag ska klippa och färga Annas Mamma som är på besök och kidsen ska ha lite Lördagsmys.








William snodde lillans napp






Prova Pappas kläder är alltid lika kul:)

Nej nu är det egentid som gäller!!

kram




Torsdag

Snart får jag träffa mina hjärtan igen. Ska skynda mig till dagiset imorn efter jobbet, sen blir det mys hela helgen. Idag jobbade jag från ett till tio, så var helt slut efter idag, men när jag kom hem till Sara hade hon fixat kvällsmys med goa mackor och Idol:)

Rutinerna blir helt knasiga när jag och Micke delar på huset. Äter inte lika bra och tränar inte alls lika mycket längre. Ska trots omständigheterna bli skönt att få nått eget. Tackade ja till Lgh, men det kommer först att ta tid med allt annat, urs det är jobbigt det här. Huduvsaken att våra barn mår bra och är lyckliga för då är jag lycklig.
Nu måste jag sova:)

kram o hej... Vi hörs imorn kväll med lite goa bilder och en uppdatering!!

hjälp

Är så velig ang Lgh som jag kollade på idag. Det är en fyra som är på 83 kvadrat. Skulle behöva måla om/tapetsera och lägga golv i varje rum, ifs så gör man oftast det alla har ju olika smak ändå. Ska bestämma mig imorn om jag ska ta den eller inte. Det possetiva med den är att det är nära till grönområde och nära Williams och Isabelles dagis, får se hur jag gör??

Idag har jag jobbat som vanligt, slutade halv fyra. Det var tänkt att Lisa och Lucas skulle komma och leka lite, men av nån skum anledning;) hittade jag inte hemnyckeln, måste ha glömt den på jobbet. Så vi fick gå hem till Lisa och leka ist vilket var lika trevligt det. Killarna lekte också jätte bra tillsammans:)

Som ni alla vet så tycker jag om att följa serier. Mina favoriter just nu är True blood, Vampire Diaries och Idol, och jag vet att jag igentligen borde följa alla debattprogram ang valet, men jag vet redan hur jag kommer att rösta. Nu ska jag krypa ner bredvid mina hjärtan som sover. Imorn ska jag in till Örebro sen väntas jobb och Micke ska sen ha barnen tills på Fredag. Jag kommer nog ALDRIG att vänja mig att vara utan dom. Tiden går så fort med dom och sakta utan dom.

Älskar mina barn mest av allt!





Godnatt

Måndag

Nu är jag äntligen hemma med mina underbara barn. Hämtade dom på dagis idag. Isabelle körde sin vanliga grej och började kasta saker runt omkring sig för att visa mig att hon var arg för att hon hade blivit lämnad på dagis, men det går över lika fort:) Vi åkte direkt hem och bara myste. Nu sover dom skönt i sina sängar. Jag har nu småplockat lite och ska snart titta på true blood och äta nåt gott. Hann aldrig lägga ut kort igår. Jag jobbade hela dagen och såg sen på film med Sara och Jon, åt även kinamat tills jag nästan sprängdes. Imorn ska jag titta på en lgh igen, har inte riktigt bestämt mig än om jag ska ta den, det är lite mycket som behövs göras.





Sara vart verkligen super fin i håret






Dax att börja sitta ordentligt kanske?


Så här ser det ut på min arbetsplats:) Städat va??

Hallå

Nu har jag precis slängt i mig en pizza, trots att jag redan har ätit två panpizzor, en chipspåse,matlåda,godis och sen då pizzan. Detta betyder alltså att jag är en aning bakis idag. Fixade saras hår igår. Satt i extension och klippte och det tog nog sammalagt bara två och en halvtimme. Sen svirade vi om och hade en tjejfest. Vaknade kvart i tio imorse, min väckarklocka ringde aldrig så jag försov mig skulle ha börjat kvar i tio idag. Men det gick jätte bra idag ändå. Nu ska jag snart hoppa in i duschen så får vi se vad vi hittar på. Saknar William och Isaebelle så fruktansvärt mycket, det är jätte tufft att vara ifrån dom men jag vet att dom har det bra:)

Skulle ladda upp kort, men det är så segt så bilder kommer imorn.

He en trevlig helg!!


Torsdag

Sov inte många timmar alls inatt. För det första kunde jag inte sova trots att jag var helt slutkörd efter all städning. Sen så vaknade Isabelle flera gånger och William som skulle ha sitt vatten som han alltid skriker efter på natten. Var jätte seg på jobbet idag, har känts nästan som om man skulle bli sjuk. När jag hämtade William på dagis så hade han några skumma prickar i ansiktet, fröken sa att det förmodligen var knott. När vi kom hem vart det värre och började klia, drog av han kläderna och såg att det var fler på hela kroppen. Så direkt efter att värderingen på huset var klar åkte vi till sjukan så att han kunde bli undersökt. Tydligen var det nässelutslag, men han hade inte ätit nånting konstigt den dagen alls. Här kommer bild så får ni se, stackarn det kliar så på han.




Anna och Thea kom förbi för lite mys

Imorn är jag ledig, ska iväg på lite ärenden så Sara ska vara barnvakt till kidsen. På kvällen ska jag klippa en kollega och fixa Sara i håret, sen väntas jobb hela helgen. Detta betyder allltså barnfri helg! Kommer nog alltid att jobba när jag inte har dom.

kram kram

Onsdag

Idag har nog varit den längsta dagen i mitt liv. För det första så kunde jag inte somna igår efter en hektisk dag på jobbet. Sen så ringde Micke mig och sa att Isabelle var dålig och eftersom det var min dag så var det bara att packa ihop mina saker och gå hem. Kom hem till en liten sjuk tjej som knappt hade någon röst. William fick också vara hemma med oss. Imorn ska vårat hus värderas om igen efter allt det vi har gjort på sista tiden. Har varit ute hela dagen och städat och krattat och fixat på altan. Isabelle vart bättre i halsen på dagen, men är fortfarande kraslig. Nu sitter jag helt matt och trött. Har storstädat hela huset också, från topp till tå.

Hoppas att lillan är bättre imorn så hon orkar vara på dagis, hon verkar inte må dåligt i kroppen och har ej heller feber. Har äntligen köpt mig en ny kamera och jag lovar er att jag ska ta hand om den som om den vore mitt eget barn;)



Här kommer lite kort från dagen:)


Minelle kom över en sväng:)


Virre och Daniels halv läskiga katt


Oj choklad på en Onsdag:)






Trött tröttare tröttast



Nu måste jag sova, börjar jobba kl 8 imorn bitti.

Godnatt


Söndag


I Lördags så var vi på Lek&buslandet med Maria och Rosie och barnen. Isabelle har verkligen blivit så stor att hon uppskattar det på en helt annan nivå. Hon var nästan vildas av dom alla. Snabbt som tusan sprang hon iväg och klättrade längst upp i näten och stog och hoppade. På kvällen vart det Lördagsmys med godis och bompa.

Idag har Micke vart här. Vi har fixat ute nästan hela dagen inför hösten, det är mycket som ska göras så det var skönt med lite hjälp. Till veckan är det Mickes vecka, kommer att ha dom hela dagen imorn och lämnar barnen på dagis innan jag börjar jobba vid tre. Sen har jag dom även Ons och Torsdag och hela Fredag, så det här med att dela på veckorna och köra varannan helg kommer att funka bra för oss tror jag.

Nattningen gick super bra. Läste en saga för dom tillsammans i våran säng, sen så somnar dom bredvid mig tillsammans. Det skulle aldrig gå att natta en i taget. Med Isabelle kan det ibland ta så långt tid.

Nu sitter jag och äter upp det sista godiset från igår och dricker det sista vinet som är kvar, men det är jag värd för jag har sprungit tre dagar den här veckan:)

Godnatt!!

Fredag=myskväll

Idag gick det mycket bättre på jobbet:) Jobbet blir även så mycket roligare om man har bra arbetskamrater, vilket jag har. Så fort jag var klar så skyndade jag mig hem och böt bil med Micke, var tvungen att ha volvon där bilbarnstolarna sitter. Snabbt vidare åkte jag till dagiset och hämtade upp mina små troll, har saknat dom sååå mycket, mycket mer än vad jag trodde. Nu sitter jag själv och dricker lite vin, alla har gått hem. Vi har haft det super trevligt. Barnen lekte jätte bra tillsammans, det var ju ändå 8 barn här:) Kidsen åt tacos och såg sen på film som vi hade hyrt, medans vi Mammor kunde smygäta choklad:) och dricka lite vin.

Imorn bär det av till Lager 157 för inhandling av lite regnkläder/vinterkläder, får se vad dom har. Ska även sälja Isabelles Didrikssons overall på tradera tror jag, man kan ju få ut nästan lika mycket man köpt den för. Sen ska jag nog beställa en ny didriksson overall till henne. Därför är det bättre att köpa mer kvalitetskläder, man får både ett bra plagg och man kan dessutom få ut ett bra pris för det:) Vet ej hur det blir med Williams vinterkläder, han måste prova och se om han kan ha dom i vinter igen. Sen blir det av till Lek & buslandet.

Lite kort från ikväll!!











Borde igentligen sova, men känner att jag måste städa och plocka undan, Ska bara ta "arslet ur vädret" som jag säger:) hahahhaah.

kram och godnatt!!

Torsdag

Fy så trött jag är nu. Sitter i lgh som vi ska turas om i. Ganska ensamt måste jag påstå och väldigt tomt, men det går bra. Jobbade kväll idag och gick sen upp till Sara för lite kvällsmys. Bor ju som sagt bara ett trapphus från henne:) Åkte först hem efter jobbet och packade lite kläder, passade då på att kyssa på mina äslklingar som låg och sov så sött i sina sängar, saknar dom mer en vad jag trodde, trots att jag såg dom igår. På jobbet gick det skit dåligt, så fort jag inte är helt på topp så märks det på en gång på mina samtalstider, inte bra inte bra:( Imorn jobbar jag dag sen vid fyra hämtar jag kidsen. vi ska ha tacoskväll med maria, Rosie, Sara och alla våra barn, så det blir nog jätte kul. Lovar att ta kort med våran systemkamera:)

Nu måste jag sova så jag orkar med morgondagen. Det har varit en tung dag för hjärnan känner jag, både med jobbet och alla känslor och tankar man har under en sån här grej som vi just nu går igenom.

Så gottnatt och sov gott!!!

kram kram

RSS 2.0